Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Kad ce sadržaj sa SK preci na moju tv
ja sam nekoj **** jare i kotare.kaze gospodin,reko gospodjo-ce proso je ramazan i bajram sad vam moguGracanicaAA je napisao/la: ↑01 apr 2025, 21:28Ja sam ih zvao i pitao zašto ste mi digli 3km za prošli mjesec kažu to je za dodatni pdv.![]()
Ja, al vidiš tu ce biti prave Arene, a ne kao mi dobit rebrendirane kanale sa SK to je poenta.

-
- Kontakt:
Nista ja ovo ne kontam
**** lud zbunjenog...ujutru jedva cekam da vidim koji ce kanali biti na Telemachu umjesto SK.
Imam osjecaj da ce sadrzaj ostati isti samo sto ce se zvati npr. Arena Sk 1 itd, znaci nista od Premier lige, La lige, NBA itd

Imam osjecaj da ce sadrzaj ostati isti samo sto ce se zvati npr. Arena Sk 1 itd, znaci nista od Premier lige, La lige, NBA itd
Da, to se ocekuje, iskreno mislio sam da ce arene bh i arene sr zajedno preuzeti sadrzaj, a ne samo arene sr.
Pogotovo kad je gospodna odlucila da hladno uzme dodatnih 5 KM mjesecno za arene prem. Prije mjesec dana.
Ok ostaje da vidimo da li arene bh preuzimaju uskoro i shemu arena sr.
Po mom misljenju, extremno amaterski od strane grupacije da ljudi bukvualno, a mislim na milione pretplatnika sirom balkana raznih platformi saznaju ili ne saznaju nikako sta ih ceka sutra ujutro na paketu koji placaju kad upale tv.
Moglo se to sa nekim sestematskim objavama rjesiri prije 10,20,30 dana itd.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ljudi prvo morate shvatiti prostu stvar a to je da je nas bh telekom otkupio united media group za nase trziste i da to kod nas jos nije proslo proceduralno zvanicno (valjda RAK treba da potvrdi kupovinu zbog monopola kojeg bi drzao bh telekom ako prodje to).. to kakva je sema u srbiji nema veze s nama jer oni su zasebno trziste.. bh telekom je otkupio za bosnu i hercegovinu i crnu goru, a ono sto trebamo pratiti jeste kako ce se uraditi raspodjela kanala i sadrzaja tamo jer ce i nasi vjerovatno raditi po slicnom principu
uostalom nije to bas jednostavan proces, jedna firma preuzima tolike korisnike od druge mislim potrajat ce sigurno to kod nas
uostalom nije to bas jednostavan proces, jedna firma preuzima tolike korisnike od druge mislim potrajat ce sigurno to kod nas
-
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 apr 2025, 23:57ljudi prvo morate shvatiti prostu stvar a to je da je nas bh telekom otkupio united media group za nase trziste i da to kod nas jos nije proslo proceduralno zvanicno (valjda RAK treba da potvrdi kupovinu zbog monopola kojeg bi drzao bh telekom ako prodje to).. to kakva je sema u srbiji nema veze s nama jer oni su zasebno trziste.. bh telekom je otkupio za bosnu i hercegovinu i crnu goru, a ono sto trebamo pratiti jeste kako ce se uraditi raspodjela kanala i sadrzaja tamo jer ce i nasi vjerovatno raditi po slicnom principu
Sve to stoji ali recimo mi na Telemachu cemo placati nesto sto vise nemamo.
Tako je,kada ih pitas,oni pisu budalastine,ocekujte ovo,ocekujte ono..Druze digli ste 3km,a ukinuli 10 kanala jedino SportaELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:14QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 apr 2025, 23:57ljudi prvo morate shvatiti prostu stvar a to je da je nas bh telekom otkupio united media group za nase trziste i da to kod nas jos nije proslo proceduralno zvanicno (valjda RAK treba da potvrdi kupovinu zbog monopola kojeg bi drzao bh telekom ako prodje to).. to kakva je sema u srbiji nema veze s nama jer oni su zasebno trziste.. bh telekom je otkupio za bosnu i hercegovinu i crnu goru, a ono sto trebamo pratiti jeste kako ce se uraditi raspodjela kanala i sadrzaja tamo jer ce i nasi vjerovatno raditi po slicnom principu
Sve to stoji ali recimo mi na Telemachu cemo placati nesto sto vise nemamo.
-
- Kontakt:
Ubacili neki Crime kanal, ubacili fol nesto Marquee...pa koga boli **** za tim sranjima.
Najvise bi volio da sebi spisak kanala mogu napraviti i miran.
Kad vidim ono tipa Pink ovo, Pink ono povratio bi.
Zivo me interesuje sta nas ocekuje ujutru.
Najvise bi volio da sebi spisak kanala mogu napraviti i miran.
Kad vidim ono tipa Pink ovo, Pink ono povratio bi.
Zivo me interesuje sta nas ocekuje ujutru.
pa nemas privremeno dok se ne potvrdi prodaja a onda ces imati sve, i ono sto si imao i ono sto nisiELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:14Sve to stoji ali recimo mi na Telemachu cemo placati nesto sto vise nemamo.
sta je tu problem? strpis se mjesec dana da bi imao sve od sportskog sadrzaja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bog te cuo da bude samo mjesec...poznavajuci nas i nase procedure ide to nekih 6 mjeseciharden je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:25pa nemas privremeno dok se ne potvrdi prodaja a onda ces imati sve, i ono sto si imao i ono sto nisiELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:14Sve to stoji ali recimo mi na Telemachu cemo placati nesto sto vise nemamo.
sta je tu problem? strpis se mjesec dana da bi imao sve od sportskog sadrzaja

taman kad zavrsi sezonaELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:28Bog te cuo da bude samo mjesec...poznavajuci nas i nase procedure ide to nekih 6 mjeseciharden je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:25pa nemas privremeno dok se ne potvrdi prodaja a onda ces imati sve, i ono sto si imao i ono sto nisiELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:14Sve to stoji ali recimo mi na Telemachu cemo placati nesto sto vise nemamo.
sta je tu problem? strpis se mjesec dana da bi imao sve od sportskog sadrzaja![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:31taman kad zavrsi sezonaELDIABLO20 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 00:28Bog te cuo da bude samo mjesec...poznavajuci nas i nase procedure ide to nekih 6 mjeseci![]()
![]()

Vrh, pojačali račun, a na Arena Sport SK kanalima će biti prenosi druge japanske lige i curlinga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Iptv braco moja, za cenera gledas street basket u mianmaru
1946-1987
-
- Kontakt:
Otkud opet SK kanali kod nas? Zar nisu ugaseni?
- JohnCleese
- Kontakt:
Na kojem programu mi je euroligaski mec, moja tv u pitanju?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Moja tv ni na jednom kanalu. Još Bh telekom nije preuzeo Telemach pa da budu tu SK.JohnCleese je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:18Na kojem programu mi je euroligaski mec, moja tv u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.