TonySosa je napisao/la: ↑31 mar 2025, 05:13
Mukebir je napisao/la: ↑30 mar 2025, 06:32
Samo da pozdravim ove madridase sto imaju neki nivo a svojim imbecilnim komentarima uništili svaki vid rasprave. Kad god je neko pokušao nesto iole zdravo i normalno napisati, ko iz paštete iskakali troleri deni, sosa a i ovaj gudrina i idiotluke svoje prosipali. Ljudi vam činjenice iznesu. I onda ocekujes da se s tobom nesto raspravlja. Bas se nesto fini pravite. Olicenje svega dobrog. Nema sta.
Da ponovim, smeće od kluba.
Bajrambarecula, ko slavi.
Kod tebe bas sve zdravo i normalno

. Otkako si se prijavio na forum prosipas neke djecije fore. Nije ni cudo kad ti je glavni izvor informacija Tiktok.
1. Ja sam za tebe olicenje zdravog razuma.
2. Nadji zadnju lijepu i smislenu stvar koju si napisao a da nije pokušaj trolanja i izazivanja.
2. Kazi mi koji ti izvor informacija koristiš? Vjerovatno koristiš naučne žurnale.
3. Video na TikToku je prenesen sa utakmice. Taj isti video se može pojaviti na stranici koju npr ti koristiš. Ako je TikTok smece(sto i jest) onda je i ta tvoja stranica smeće. Tu smo valjda onda isti.
4. TikTok mi nije glavni izvor informacija. Nije mi uopste izvor informacija. Ne znam sta hoćeš time postici sto tvrdiš i odakle ti taj zaključak?
3. Šta od navedenog sto prenesem ne bude tačno. Vama je sve montaža i fotosop.
4. Ja djeciju foru udarim na vašu djeciju foru ali ja to ne znam ko vi i sve da se potrudim.
5. Jednom sam pokušao ozbiljno s jednim vasim. Za odgovor nisam dobio nista sem trolanja i poruke da ovo nije mjesto za ozbiljnu raspravu.
6. Pogledaj koliko se piše na temi Barselone i koliko se ne pise na temi Reala pa skontaj do koga i sta je uzrok tome.
7. Zašto ti uvijek bude obrisan post na Barsinoj temi? Vjerovatno zato sto je kvalitetan.
8. Izvinjavam se za sve uvrede prema bilo kome.
Moze li jos jedna tema LL za normalnu priču a ovu preimenovati u troll LaLiga pa da bude potaman za sve.