Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

myself
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la myself » 01 apr 2025, 23:26

dedo26 je napisao/la:
01 apr 2025, 23:20
Razumijem lika s jedne strane da ti je tesko kad si bio dio ekipe koja je osigurala SP, al fubal je nemilosrdan sport i ako se pojavi neki talenat kao Besic, ne mozes prigovarat treneru sto on igra umjesto tebe. Besic je bio motor te ekipe, i vjerovatno najbolji igrac na SP. On ga okarakterisa kao da je tu bio samo da se proda. Transfer u tad solidni Everton koji je bio 6,7 u Engleskoj Ligi, je najbolji pokazatelj kakva masina je bio Besic.
Nekako sam ga i razumio sve do tog momenta kada je rekao da je Besic igrao samo da bi se prodao. Tu je sve palo u vodu. Svi koji su gledali znaju kakva je uloga bila Bešića i kako je igrao.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 02 apr 2025, 00:39

Koliko moze srat.

A sastaviti recenicu bez kako se zoe je vrlo tesko, kao sto mu je bilo u karijeri tesko potrcati :yawn:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 apr 2025, 01:21

Drago mi je samo sto je iznio kakva je Susic bio oyebina od selektora, i da je sreca njegova sto je vodio najkvalitetniji tim u historiji reprezentacije.
Al dzaba kad opet pola drzave ga smatra "trenercinom" jer nas je odveo na SP
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2025, 06:49

Drago mi je sto sam na strani istine gdje sam govorio da je safe smece od trenera koji je unistio zlatnu generaciju.

Trenerska neznalica koji ne moze naci angazman nakon repke.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 apr 2025, 08:07

Kakvi su se sve debili nakotili na ovoj temi, pa to je za ne povjerovati... cuuj Safet Susic nema pojma, a ja koliko se sjecam u njegovom periodu smo igrali najbolje utakmice, jednu Francusku satjerali u 16. plasirali se na SP... imali su i drugi poslije Safeta iste igrače pa sta su uradili???? Safet je najveci ikad trener sto smo imali, rezultati to govore. A to za igrače, pa trebalo je to posloziti i skresat im krila, a Safet je to odlicno radio.

Ovaj futČi š*pak sad laprda kad je prestao igrati, sto nije mangup i javno izasao i rekao na press: Sad cu mu ja reci da nije ni T od Trenera, kad mislimo da dobro igramo on to sve poruši... kad je vec mangup. Miš mekinjaš, g*vno od insana, yebo sebi malog futaČi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 apr 2025, 08:16

Samo Sarajlije i pristalice Sarajeva mogu napisati retardiranu stvar kao da je Safet neki dobar trener

Ta neznalica nas je zavila u crno i da nije golova hajrovica i ibisevica, gdje bi bili? Patili se protiv mrtve slovacke i litvanije. Treba pitati kipar kakav je trener safet.

Ovdje govorimo o generaciji

Ibisevic, dzeko, pjanic, misimovic, salihovic, spahic, mujdza, medunjanin, zukanovi, kolasinac itd ljudi u najboljim godinama.

Koliko nema pojma i koliko je retardiran trener pokazuje i cinjenica da je otjeran iz amaterskim klubova kao trener jer ga niko ne zeli. Pa sarajevo ga ne zeli kao trenera da ne bi pokvarilo njegov status u historiji kao igraca.

Nakon bosne protjeran iz mrtvog eviana, protjeran iz mrtvog alanyaspora i najveca bruka, protjeran nakon sest utakmica iz mrtvog akhisasporta, anonimnih klubova gdje se brukao. Niko ga nakon toga nije zelio.

Trenerski retard protiv nigerija stavio kolasinca na klupu a spahica ostavio samog protiv brzonogih afrikanaca.

Trenerskom retardu nikad halaliti sto je ugasio zlatnu generaciju.
Trenerskom retardu nikad halaliti tinu sven susica, hadzica, izostavljanje zahirovica koji je odigrao skoro sve utakmice kvalifikacija 90 min gdje smo sve pobjedjivali.
Trenerskim retardu nikad halaliti aferu Zukanovic.

Glupanima nema replike, zive u nekoj iluziji gdje je trenerski retard dobar trener, fuj, kako vas nije stid. Moze bit legenda kluba, koga k boli kad je k od trenera. Objektivna publika, kao da ste j srbi, mitomani, smanjite malo dozivljavaj j vas safet sa video kasetama .

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 02 apr 2025, 08:23

Da ima pameti ne bi zidovku iz izraela uzenio, kak se zoe.

Gdje ces reci da je Besic igrao na SP da bi se prodao... :wtf:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 apr 2025, 08:54

Safet je najvece zlo koje je potrefilo bh fudbal. Elementarna nepogoda.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 apr 2025, 08:57

Pa nije nista lose rekao za ta 3 selektora. Svi mi smo se slozili da su qarine. Jedino mi iznenadjenje za Mesu, cuj evropski treninzi, a lik us.rao najbolju generaciju u kvalifikacijama za Euro...

Robi i Susic su svakako neznalice. Sa Robijem smo imali nevidjenu nafaku u utakmicama (sjetimo se samo Sj. Irske u gostima), dok je Susic sa nekim eksperimentima (sto na SP, sto u kvalifikacijama) usr.ao sve sto je dobro napravio. Slag na tortu pozivanje TSS zarad Zukanovica...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 apr 2025, 08:59

Joj ja debila na forumu hahahahahahahahaha odjavite se sami molim vas
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 apr 2025, 09:17

Ali s obzirom da se kod nas ljudi razumiju u fudbal kao mara u kriv qurac nije ni cudo da hvale telecu glavu. A cijeli zivot im prodje u pracenju fudbala, stvarno tuzno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 02 apr 2025, 09:28

Sav "butthurt" Medunjanina stane u izjavu da je Safet stavljao u vezni red njega, Pjanića i Misimovića, od kojih niko nije znao igrati odbranu i da je to nekad prolazilo a nekad ne, da bi se onda žalio što je umjesto njega u sastav ušao Bešić, koji, gle čuda, zna igrati odbranu. :lolno:

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 02 apr 2025, 09:29

kempes je napisao/la:
02 apr 2025, 00:39
Koliko moze srat.

A sastaviti recenicu bez kako se zoe je vrlo tesko, kao sto mu je bilo u karijeri tesko potrcati :yawn:
S obzirom da je rodjen vani, to mu i ne treba uzimati za zlo pogotovo jer imas ministre kod nas koji tako pričaju.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 02 apr 2025, 09:30

SetoKaiba je napisao/la:
02 apr 2025, 09:28
Sav "butthurt" Medunjanina stane u izjavu da je Safet stavljao u vezni red njega, Pjanića i Misimovića, od kojih niko nije znao igrati odbranu i da je to nekad prolazilo a nekad ne, da bi se onda žalio što je umjesto njega u sastav ušao Bešić, koji, gle čuda, zna igrati odbranu. :lolno:
Ma čifuut pravi, yebo sebi ono čifuutče

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 apr 2025, 09:32

S ovom izjavom u vezi Besica protiv Argentine se bas obrukao. To je jedna od rijetkih dobrih Papetovih taktičkih odluka.
Po njegovom je on trebao čuvati Messija. :rol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 apr 2025, 09:49

Zalizo se, zamastio i on bi sad nesto pametovao, nema gdje nije nogiran, ali on je najbolji na svijetu. Popiskim ti se u bradicu

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 apr 2025, 10:06

Trenerska karijera Susica prije i poslije BiH dovoljno govori o tome kakav je on ustvari trener, medjutim drzao ih je sve na okupu i na tome svaka cast, ali kad je hemija nestala, tako je i nestala njegova trenerska "genijalnost" i iz Harisovog intervjua se nekako vidjelo da je u Brazilu bas bila losa atmosfera...izvala za Besica je bila zestoka glupost

Sto se tice famozne Francuske odigrali smo 1-1 u Parizu na voljni momenat igraca, euforiju, atmosferu, Dzekinu majstoriju i super generaciju, da im je nesto Safet nacrto prije te utakmice ili da su nesto vjezbali na treningu cisto sumnjam, zaboravljamo da smo spustili gace na Kosevu tim Francuzima u prvoj tekmi i da su nas vjerovatno podcijenili.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 apr 2025, 10:17

Prilično loš intervju, što od Medunjanina, što od ovog voditelja što izgleda kao da sjedi na iglama.

Medunjanin je haman imao problem sa većinom trenera zbog discipline ili kako on kaže "brzog jezika".. Na samom početku govori kao "samo šuti i radi, i kada si u pravu, trener je opet u pravu" onda nastavlja o selektorima, kako su oni vodili ekipe i slično.. Tačno se da primjetiti da je bahat bio i kakav je odnos imao sa trenerima i selektorima.

Traži iskrenost i direktnu komunikaciju, smetalo mu je kada ga je selektor direktno zvao i rekao mu da nije siguran hoće li ga zvati, kao htio mu se nagovoriti :urnebes: Ego do nebesa.

Komentar za Bešića mu nije trebao.. čuj samo da ga se proda.. čuj on je trebao biti nagrađen da igra u prvoj postavi i ako je svjestan da nije neki trkač.. jer ono, hebo to da igraju najbolji, de mene nagradi.

Kod Prosinečkog je igrao protiv Senegala i protiv Bugarske (pola sata i jedno poluvrijeme).. svima je bilo jasno da je već tada imao 32-33 godine i bio je u padu, jednostavno nije mogao 90 minuta da izdrži, i eto smetalo mu je što ga je lagao i oprostio se.

U više navrata kontradiktoran i pokazao koliki je egoista.

Hvala za sve Hare, dao si mnogo, ali stvarno si me izgubio sa ovim "trebao sam biti nagrađen, Bešić je tu bio da se proda".

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 apr 2025, 10:27

Harise doktore :ljepota: :ljepota: prozvao je sve kancere koji su se godinama kotili u i oko reprezentacije :salut:
N kraju krajeva sve je upravu, Hajrović igrao prije Ibisevica da se proda i ugrade ovi iz saveza, isto Besic koji se prodao u Everton i nikad nije zaigrao na nekom nivou, to sto "stručnjaci" dr.kaju na utakmicu protiv Argentine je nesto drugo..
Safet trenerska neznalica, Robi pijanica, covjeka nista oko repke nije zanimalo osim da se utali od kapare i prodaje igraca :bow:
Samo je trebao u glavu prozvati Spahu i Edin pa da ga istetoviram na prsa :ljepota:
Max Allegri

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 02 apr 2025, 11:05

Hahaha jao lika uvijek problem s nekim.

Sad sam pregledao citav podcast

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Serha i 29 gostiju.