Imajednabrigada je napisao/la: ↑02 apr 2025, 14:04
Polako djecaci, ne ponasajte se kao "uvrijeđena mlada"
Imaju neki koji ne zive u geto-u i znaju i ime hihihi
To sto ne zelim sa svakim komunikaciju ne znaci da vas mrzim ili da mi smetate, vec kad nekad procitam vase postove, skontao sam da bi mi komunikacija s vama vrijeđala inteligenciju
Ako već želiš da budeš "insajder", neću reći ni da jesi ni da nisi, ali to se ne radi na ovaj način na koji ti radiš. Napišeš previše uopćen "teaser" i onda ako prođe, prođe. Mi trenutno čekamo nekolicinu igrača (koji spadaju u kategoriju "mlad, jak klub") i manje više javnost je upoznata stim.
Možeš dati godište igrača, inicijale (kada već sve bude haman pa završeno), neke detalje koji nisu poznati javnosti, ekskluzivne izjave, intervjui, da li postoji kontakt, dokle se došlo u procesu itd itd.
Ako si uposlenik agencije, saveza, nekog novinarskog udruženja, tu je jasno šta možeš a šta ne možeš objaviti.. ako radiš na amaterskom nivou (što mislim da je slučaj) onda imaš određenu fleksibilnost.
Budi dosljedan, korektan i iskren, onda ćete forumaši i smatrati kao nekog ko je bolje upućen, osoba koja ima "gratis" informaciju.. A ovo "ko je babo, ja sam to najavio, ja sam to sredio" je više dokazivanje nečega i pumpanje ega, batali se toga.