FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ivan Borna Jelić Balta

Vjerovatno Baltu vratio na stopera i onda klasicna Zekiceva 3-5-2.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ide Balta na stopera i igramo kao i do sada.
- MokraKifla
- Kontakt:
Borac sa izmijesanim sastavom bez Vukovica, Despotovica, Kvrzica i Ogrineca?
Zadnja izmjena: MokraKifla, dana/u 02 apr 2025, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci ako dobijemo, namjesteno jePendulum je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:09Nije Mirvić dogovorio nego Ibrakadabra.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu

Balta Jovic i Paskalev stoperi sa strane Kerim i Mujkic.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ako Balta ne dobije crveni do poluvremena imamo šanse da ne izgubimo.
- belosevic23
- Kontakt:
Na pripremama na stoperu je bio katastrofa spor, al ev bojac bez despota, kvrzica, vukovica..mozda se sta izlobiralo za mir u kuci fudbala
Kakvo crno lobiranje, u nedjelju igraju za titulu a ovdje im treba bilo kakav aktivan rezultat jer će u uzvratu moći šta hoće da rade. Ne budite mitomani pobogu.
Meni je jučer jedan bivši igrač željezničara rekao kako im se šteli finale, pa vidi rezultat kakav je.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu
E cuj to, slucajno im tri najbolja igraca ne igrajubelosevic23 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:47Na pripremama na stoperu je bio katastrofa spor, al ev bojac bez despota, kvrzica, vukovica..mozda se sta izlobiralo za mir u kuci fudbala

skoJaa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:56Meni je jučer jedan bivši igrač željezničara rekao kako im se šteli finale, pa vidi rezultat kakav je.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu
Ja sta sve ovde neces procitati.

I sve da je istina ko ti garantuje da ces u 2 utakmice izbaciti Siroki.
Nije slučajno nego namjerno, pa valda im je važnija utakmica protiv zrinskog nego ova gdje imaju pravo na popravni.Lucas je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:00E cuj to, slucajno im tri najbolja igraca ne igrajubelosevic23 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:47Na pripremama na stoperu je bio katastrofa spor, al ev bojac bez despota, kvrzica, vukovica..mozda se sta izlobiralo za mir u kuci fudbala![]()
Jbg sve zavisi od tog kako gledaš situaciju, mislim na tebe i na mene.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Joj sad gledam sastav ovaj Zekic toliko vadi zivce pred svaku **** i bitnu utakmicu,cuj sad Jelic Balta prvi sastav zna li neko kad je igrao zadnju utakmicu po meni ovo ce mu vcrs minus ako vec unaprijed nije dogovoreno kao sto se prica.
Ljudi igraju utakmicu sezone za vikend, odmaraju najbolje igrace al eto, "izlibirao se mir u kuci". Ako kojim slucajem pobijedimo bice da je namjesteno.
Fuj.
Fuj.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakve nebuloze citam ovo nije realno.. Cuj cetalji da nama nesto puste, nista ih ne sprijecava da uzmu i jedno i drugo, kakvi dogovori? Isto tako i suplja da ce se konama dat kup, cetalj da im da? Budite realni, prestanite pisat glupostiamypitar je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:02skoJaa je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:56Meni je jučer jedan bivši igrač željezničara rekao kako im se šteli finale, pa vidi rezultat kakav je.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu
Ja sta sve ovde neces procitati.![]()
I sve da je istina ko ti garantuje da ces u 2 utakmice izbaciti Siroki.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Alo zurnalisti zvizdaci klase A, de na Kosevo ima jos fore, fino vrijeme reflektori rade milina
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ja dosao iz tuzle i bit cu na istokuOldTownDistrict je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:12Alo zurnalisti zvizdaci klase A, de na Kosevo ima jos fore, fino vrijeme reflektori rade milina
Ima li neko neki link za utakmicu. Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, fera, Google Adsense [Bot], Jadnimi, James1987, johntravolta123, keli, ledesma, riki46, sirferguson, WeekendOffender i 114 gostiju.