FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko je kukao da mu treba pauza a poslije pauze mi jos gori
Ma bolje je reci da smo mi ko klub zalutali, postali smo nazalost jedan patetican luzerski klub. Besmisleno je nabrajati koji vec put kako smo se doveli zbog toga, ali ono sto jos ljudi nisu shvatili je da je jedan od razloga "glavu gore" parola poslije svake sramote.
Dan danas su mi godine 2017. i 2018. primjer u kakav smo se luzerski klub pretvorili, ali sad je gore od toga.
Ovo samo moze spasit neka budala sa parama.Posto nema vise takvih budala ja ću se sjećat Skrbe Berjana Baljica Sabanhadzovica Capljica Bahtica Odovica Paprice Bazdarevica i Nikica.Zao mi ove mladje raje sto se pate.Nisu zasluzili.
Sve tacno i sa svime se slazem, totalni promasaji danas, galic igra evo 78 minuta nakon povrede u najvaznijoj utakmici. Boljevic isto sumnjiv1921boy je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:27Na stranu podržavaš li nekoga ili ne, voliš li nekoga ili ne, ovo je za otkaza, momentalnog, u busu. Pa bolan ljudi su primili 5 komada protiv Veleža prije nekoliko dana, a nas su rasuli danas. Zbog čega Galić? Mjesec dana nije igrao i ti ga u prvu ubaciš hladno. Zbog čega ne Dangubić? Zbog foruma i gestikulacija navijača da ne treba igrati? Čemu Šukilović? Čovjek je protiv Radnika i Posušja bio kriminalan i ti ga nagradiš početnom postavom danas. Radovac ostaje na terenu a Lagumdžija ide napolje a jedini je bio koji je nešto radio u sredini u fazi branjenja.
-
- Kontakt:
A zamisli ti tog mozga da nakon ovog neciji mozak moze nesto da opravdava. Strasno
-
- Kontakt:
Mislim da u fudbalu nije sve u parama.
One mogu pomoci, ali ako znas sa malo para si u vrhu ove lige. Mi smo to vise puta dokazali.
- dubioza144
- Kontakt:
Bit ce bolje kad ne izborimo evropu a bude trebalo poplacat sve ove igracine
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Najvažniju utakmicu sezone su usrali, svi do jednog.
-
- Kontakt:
I ti si "glup" ocito.dubioza144 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:45Bit ce bolje kad ne izborimo evropu a bude trebalo poplacat sve ove igracine
I ranije sam pisao, odbrana nam je bas losa, previse ispadamo i lose stojimo u drugom dijelu sezone. A vezni red ne moze loptu da iznese nikako, jedino protiv Borca smo uspjevali igrati pas igru i iznositi loptu ove polusezone.
Poraz u najlosije trenutku sezone i u najvaznijoj tekmi sezoni. Tesko da mozemo do finala, ne treba se predati, ali s ovom igrom je tesko to ocekivati.
Poraz u najlosije trenutku sezone i u najvaznijoj tekmi sezoni. Tesko da mozemo do finala, ne treba se predati, ali s ovom igrom je tesko to ocekivati.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ako Borac prodje Sarajevo, Široki osvaja kup i mi ostajemo bez Evrope.
- dubioza144
- Kontakt:
Bit ce potrebna podrska s tribina protiv sirokog pa eto kad vec necemo u evropu dignite karte za jedno 15tak markica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Denise, vrijeme je!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
I idemo aplaudirati!!
Neka karte skuplje, a mi cemo igrati gluplje!!
Neka karte skuplje, a mi cemo igrati gluplje!!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Gdje su oni specijalcic od sinoc ? Jeli se moraju citirati ili ce se javiti sami ? Procita nas covjek ko Bukvar !!!
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Statistika Klafurića protiv nas:
4 utakmice
4 pobjede
6:0 gol razlika.
Golemo, golemo...
4 utakmice
4 pobjede
6:0 gol razlika.
Golemo, golemo...
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nije brate, pa nemojmo ponavljati greske iz proslosti, pustiti covjeka na miru i ne davati ekipi pritisak jer ce samo pogorsati situaciju u uzvratu, pa Pep Guardiola sa timom vrijednim milijardu izgubi od duplo manje vrijednijih ekipa pa ne dobije otkaz zasto bi Denis dobio ?
Crni Cerak 🐦⬛
Trenutno korisnika/ca: Dave, perodeformero i 17 gostiju.