Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
F1, MotoGP, gdje, sta, tko ce komentirati ???
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra je Lap76 i tu će mislim reći kako i šta dalje. Tako su napisali u poruci na YT.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Maroon1946
- Kontakt:
SBB Srbija
HELLO novim ligama
Od sutra, spremi se za nove prenose i neočekivana sportska uzbuđenja!

STIŽU: Premijer liga, La Liga, UEFA Liga Šampiona, Serija A, Bundesliga, Mozzart Bet Superliga Srbije, Evroliga, NBA, ABA liga, Formula 1, MotoGP, NFL, UFC, WTA, ATP i još mnogo toga.
Najbolji sport gledaj na 18 Arena Sport kanala!
Stay tuned.. jer to nije sve!
Sad se čeka još Telemach BH
HELLO novim ligama
Od sutra, spremi se za nove prenose i neočekivana sportska uzbuđenja!
STIŽU: Premijer liga, La Liga, UEFA Liga Šampiona, Serija A, Bundesliga, Mozzart Bet Superliga Srbije, Evroliga, NBA, ABA liga, Formula 1, MotoGP, NFL, UFC, WTA, ATP i još mnogo toga.
Najbolji sport gledaj na 18 Arena Sport kanala!
Stay tuned.. jer to nije sve!
Sad se čeka još Telemach BH

Čekaju se nadležni, najvjerovatnije kroz mjesec dana.
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa u kakvoj državi živimo sve je mogućeDinGospo21 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:11Ne bi me čudilo i da je duže.

Samo se čekaju još ovih naši uhljupi, mi smo zadnja rupa na sviralu u svemu pa tako i u ovim kanalima
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Maroon1946
- Kontakt:
Kompanija Telekom Srbija uspešno je realizovala kupovinu određenih prava, licenci i ostale imovine povezane sa Sport klub kanalima za teritoriju Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija i Srbija) od kompanije Junajted Grupa.
Realizacijom ove kupovine mnogobrojni ljubitelji sporta u Srbiji dobijaju mogućnost praćenja svih sportskih takmičenja na jednom mestu – kanalima Arena sport televizije.

- akisarajevo92
- Kontakt:
ljudi kontaju nije se ugasio SK a ustvari Telemach BH samo ostavio jos uvijek ove kanale koji idu sa hrvatskom shemom
tako ce ocito biti dok se ne zavrsi sa BH Telekomom
tako ce ocito biti dok se ne zavrsi sa BH Telekomom
Don't believe the hype.
Prava da, ali ja govorim o kupovini Telemacha od strane BHT. U Srbiji je isto prvo odobrena kupovina SBBa (kupci su Yettelovi vlasnici) pa je to s kanalima odmah završeno.Maroon1946 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 16:25Kompanija Telekom Srbija uspešno je realizovala kupovinu određenih prava, licenci i ostale imovine povezane sa Sport klub kanalima za teritoriju Zapadnog Balkana (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija i Srbija) od kompanije Junajted Grupa.
Realizacijom ove kupovine mnogobrojni ljubitelji sporta u Srbiji dobijaju mogućnost praćenja svih sportskih takmičenja na jednom mestu – kanalima Arena sport televizije.![]()
Srki se prodao
čekamo da mu "kolega" Višković poruči da je qrva (tako je onomad i drugom Srkiju) 

- akisarajevo92
- Kontakt:
a frajer "pumpa" svaki dan
zato uopste nije bio emotivan tokom zadnjeg prenosa sto je neobicno za njega
svakako su mu skoro sve kolege (Mixa, Vanja, Ivan) sa podcasta davno presli na Arenu, imat ce priliku da opet radi i NFL

zato uopste nije bio emotivan tokom zadnjeg prenosa sto je neobicno za njega
svakako su mu skoro sve kolege (Mixa, Vanja, Ivan) sa podcasta davno presli na Arenu, imat ce priliku da opet radi i NFL
Don't believe the hype.
- DinGospo21
- Kontakt:
konkurencijsko vijece ceka dobru ponudu
Srpska Arena 8 i sport klub 1. Kod mene na iptv na srpskim arenama ide obavijest kako od danas možemo gledati sve od bundes lige do formule. Koliko sam upratio za vikend bundes liga od 5. do 10. arene a multiprenos na arena 1x2.
Evo Darko Plavšić radi tekmu na SK1. Hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.