Ama ne zanima mene ova uprava ni trener zbog nekih interesa. Dobit će Ćorić otkaz ili će ponuditi ostavku nebitno je nastavit ću pisati na forumu ponovo i dati šansu novoj upravi i novom treneru.zeljovolimte je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:27Itekako ih ima.. ali prije svega ne diraj upravu pa onda trenera..let3 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:02Sta vam je ljudi, ko podrzava ovu brukuzeljovolimte je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:58"Siroki razbio Zeljeznicar na Pecari"
**** li vam djecu i porodice svima koji su zasluzni za ovo i ko ovo podrzava!![]()
Smirite malo.
Virto, Pablo,Rikelme, Arelinho.
Moj jedini interes je Željo i ne vidim trenutno dobru opciju od slobodnih trenera koje mi možemo angažovati.
Amara ne želim u klubu isto kao što ne želim ni Misketa, obojica su nam više zla donijeli nego dobrog jer su se mnogi ratovi vodili i vode se zbog njih 2.
Izvini eto što pokušavam pružit podršku treneru u trenutku kada se lomi sezona, trebamo otjerati njega i dovesti nekog ko pojma nema o sastavu nekoliko kola prije kraja.
Mene samo zanima koje vi mjesto želite sa ovim sastavom? Da se za titulu borimo? hahahahahaha