Pablo11 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:16
zeljovolimte je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:01
Jedino sto su razvili je ova masinerija na forumu.
Ubjedili nas da Hiros ide u Radnik.
Ubjedise nas za Mircevskog, bolji id Efendica.
Brazilci top.
Licenca, dugovanja?
Upravaa napolje!
Je.bi li te gredic i bivsi. Cigane odvratni.
tacno je da pere na ruke, ali, ni tebi nije mane. samo sto ste na "suprotnim stranama", pa se dovedete do toga da imate ovakvu komunikaciju.
odkako smo se, kao navijaci, pooceli zanimati i pretljati ko je direktor, uo, no... svaka uprava i pojedinac je imala zaledjinu od odredjenog broja forumasa i stitili su se na mrtvo ime, pa kad odu i izadju problemi koji ostanu iza njih, tajac.
ima vas par, skacete kao oprzeni na svaku kritiku, koliko god bila opravdana. cas pare nisu problem, cas nam je jeftina ekipa, ovisno rezultatima i osnovi zamazivanja ociju. "juce" nam pare nisu bile problem, "danas" saznam da su se nabile nove obaveze prema pu i nisu se mjesecima placali doprinosi, pa postoji mogucnost da pomocni bude pod hipotekom. da ne nabrajam dalje. uglavnom, problema, ocito, ima, samo se, kao i uvjek, guraju pod tepih i preko foruma i na kafama predstavlja ruzicastija slika. nego sto uistinu jeste.
niti prizivam bilo koga od prethodnih, niti ove tjeram, niti imam u glavi neku soluciju kao alternativu. jednostavno, Zelju pratim i navijam za njega, bez obzira na rezultate. to sam radio i (da, imam dovoljno godina) kada je igrao i 2. saveznu ligu sfrj. naravno, razocaran sam, ne samo danasnjom predstavom, nego, mogu reci i godinama unazad. samo, nisu igraci, ni ss iskljucivi krivci za to. prolemi su, ocito, mnogo dublji i nama ne trebaju dusmani, pored nas samih.