Sta ce se promjeniti strucnjak?, kako igramo objasni mi ti evo mi svi glupi??feniksptica je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:10Pljuvači cvjetaju... dočekali svoje minute...poletili odmah, dok se rezultat ne promjeni![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Nije ovo gotovo.
Vjerujem u Zekica i ove momke.
Glavu gore odigrati do kraja.
Vjerujem u Zekica i ove momke.
Glavu gore odigrati do kraja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Iz tvojih postova je jedino jasno da Koševo tebe ne zove 

-
- Kontakt:
Milijardu bodova zaostatka posljednih par sezona ko ima malo mozga zna ko smo i šta smo kao kolektiv.
Hajde na stranu što smo mi takvi kakvi jesmo, al' mi nikako ne moze u glavu kako recimo nakon derbija koji pobjedimo 0-3 ili 3-0 mi uvijek moramo to poništiti i automatski gubiti istim brojem golova razlike.
To je valjda posljedica tih milijardu bodova zaostatka kroz godine i nedostatak samopouzdanja.
I ovaj Francis je teška taraba od igraca.
On je zapravo tacno onakav kakvi smo i mi kao kolektiv ponekad bljesne poput onog gola protiv Aktobea i nakon toga odma povratak u sivilo.
Iskren da vam budem u zadnje vrijeme koševo rijetko kad posjetim rađe cu kuci ostati i pogledati nego gubiti vrijeme gore.
Hajde na stranu što smo mi takvi kakvi jesmo, al' mi nikako ne moze u glavu kako recimo nakon derbija koji pobjedimo 0-3 ili 3-0 mi uvijek moramo to poništiti i automatski gubiti istim brojem golova razlike.
To je valjda posljedica tih milijardu bodova zaostatka kroz godine i nedostatak samopouzdanja.
On je zapravo tacno onakav kakvi smo i mi kao kolektiv ponekad bljesne poput onog gola protiv Aktobea i nakon toga odma povratak u sivilo.
Iskren da vam budem u zadnje vrijeme koševo rijetko kad posjetim rađe cu kuci ostati i pogledati nego gubiti vrijeme gore.
Dusa me boli sto mi nismo u stanju cijele sezone odigrati neku akciju da covjek vidi neki napredak.Sve se svodi na centarsut i solo dionicu Gulija koji se sad povrijedio.Nebi me cudilo da primimo drugi gol i da veceras zavrsimo sezonu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
**** li vas dan nista niste kuci uradili, sta ocekivati u revansu sram vas bilo!!!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pavičiću i Luliću **** po majku kriminalnu, sterilnu, bezmudonjsku.
- napoleon72
- Kontakt:
Samo da se citiram, post nekad iz septembra. Pitarluk je bolest. I naredni trener kad dodje i kupi nas u septembru, bice prica "ma Zekic demagog, supljak, navaljao Hrvata, Guli mu guzzicu spasavao".napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:31Koliko se Rozman sad degradira, strasno. Eto, treba da podere licencu i bavi se bocanjem. A karijera njemu i Zekicu u 5 deka. Jedan uzimao trofeje po Hrvatskoj, drugi u Moldaviji. Jedan igrao grupe sa Rijekom, drugi playoff sa Osijekom. Jos Rozman mladji 9 godina. Mislim, za sad gledajuci Zekic je na odlicnom putu, al se vec u zvijezde zakiva, a pad forme ce doci kad tad. Sta li ce se onda pisat? Ispade sad, Zekic moze s juniorima poharat ligu, Zekic moze Mustafica izlijecit od suteva, Zekic moze nac tijelo Jimmy Hoffe. De malo, pustite covjeka da radi, opekli smo se 1000 puta do sad na trenere nakon par kola. Ko februar i mart odradi kako treba, njemu treba qrac popusit, ovo od augusta do oktobra je i yebeni Sablic dobro odradio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Sto je borac za klasu bolji od nas. Svaki igrač ide prema suddiji a nase **** hodaju. Nema hsjramod ove ekipe. Gasite sve i preci u kanton
Zadnja izmjena: EastMadness, dana/u 02 apr 2025, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Pa stvarno moras biti naivan da se mrznes i kisnes dva sata za ovaj antifudbal... nisam prostatu na putu nasaoDevedesetka je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Milijardu bodova zaostatka posljednih par sezona ko ima malo mozga zna ko smo i šta smo kao kolektiv.
Frencis je gori od Hebibovica. Sreca jer je crnac oa ga se ne kritikuje toliko...
Qrcina na beku, na krilu, u napadu !
Qrcina na beku, na krilu, u napadu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Igramo standardno, ni sjajno ni lose, al mi Borcu nemozemo nista. Jedino da Zekic izvuce neki carobni stapic i da se desi cudo. Ovako sam skeptik!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
**** od kolektiva. Nigdje mudone u ekipi
Borac bolji zasluzeno vode..
Nemamo krativnog igraca na sredini koji ce znat razigrat nase napadace.
Lukuc i pavicic to nisu mislim da ce ubacit mustafica sad
Keremehova krivica za go
Nemamo krativnog igraca na sredini koji ce znat razigrat nase napadace.
Lukuc i pavicic to nisu mislim da ce ubacit mustafica sad
Keremehova krivica za go
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 02 apr 2025, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bez trunke karaktera je ova ekipa, a svaku presicu zekic bruji o tome. To se moze promijeniti samo dovodjenjem 15 igraca tipa Gojkovica. Kakva adaptacija, kakvi kurci palci.
Ovi sto pod svaku cijenu brane trenera ili igraca, i vas mi je pun kurrac. Mene zanima Sarajevo i titula.
Ovi sto pod svaku cijenu brane trenera ili igraca, i vas mi je pun kurrac. Mene zanima Sarajevo i titula.
Nek ide ko ga yebe.Niti cemo sta osvojiti a i uvijek usere kad je neki derbi.Nesto mijenja izmislja.
Ovako je mogao i Varesanovic i Rozman voditi koje smo pljuvali iz dana u dan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
KUR.. OD EKIPE!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bas smo grohnuli, u svim segmentima igre. Pogledajte samo borac kako stoji bez lopte, ljudi su odmah na nasem igracu, kompaktno stoje. U tranziciji brzi i konkretni. Mi sve kontra od toga
Imamo dosta glupih igraca ali Francis je broj jedan, koliko je brz toliko je neinteligentan igrač
Tacno. Nesto od njeg mozes i dobiti prema gore u osvajanju terena. S druge strane, na beku dobijes samo najgore. Pritome, imas dovoljno primjera iz proslosti gdje se lose pokazao.
Svi mi pravdamo Zekica vec par puta, ali nije normalno da tebe kao trenera s takvim pedigreom nadigra Zizovic vec dva puta. Meni je iskreno frustrirajuce gledati ove nase utakmice s Borcem. Nevjerovatno je koliko inferiorno i nemocno izgledamo na terenu protiv njih.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: benko21, broj6, budzak, bvsic, edgarallanpoe04, fera, iliyaa8, MaroonBjelave, nedimmmm1337, Posejdon, Rule_hz i 69 gostiju.