Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Đe je onaj degenerik da napiše koju o ne plaćanju poreza?
Da me malo razveseli, u depresiji sam totalnoj.
Da me malo razveseli, u depresiji sam totalnoj.
To isto bi se desilo da je Mirza Varešanović osvojio duplu krunu.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Da Zoranu Zekiću u rodnom listu piše Mirza Varešanović, grablje, vile, i kanafe bi nosili ispred stadiona

- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ko ti je to reko?Medjed je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:27Navijacima zeljeznicara je jedino vazno da Sarajevo nista ne osvoji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:21Bio bi već na previjanju glave.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Da Zoranu Zekiću u rodnom listu piše Mirza Varešanović, grablje, vile, i kanafe bi nosili ispred stadiona
Mi, navijači Željezničara, smo postali i gori po tom pitanju.
Benjamin Isović?
Igranje Evrope ti da samopouzdanje...Sarajevo nema igrace koji imaju iskustvo grupne faze bilo cega, na stranu sto im neko uvaljuje hrvatske polovnjake
-
- Kontakt:
Jasta je brate i zao mi je zbog toga, jer nam se za sve pitaju dva rezimska kluba.leo1946 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:26Odron zivi.. trece mjesto premija, bjezantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:07Sarajevo je ocajna ekipa bez ikakve vizije u igri, nazalost.
Sarajevo je do pauze licilo na nesto, al ovih zadnjih par utakmica stvarno su losi.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Borac je beton ekipa.
Mislim da su za klasu jaci od Zrinjskog, a 3 klase od Sarajeva i ostatka lige. Za vikend nije nemoguce da u Mostaru i Zrinjskog puknu.
Mislim da su za klasu jaci od Zrinjskog, a 3 klase od Sarajeva i ostatka lige. Za vikend nije nemoguce da u Mostaru i Zrinjskog puknu.
Sarajevo igranje evrope jos vise unazadi. Ispadnemo od ekipa koje do podne rade u firmama poslijepodne se iskupe njih 16 izbace Sarajevo i sutra opet nazad u firme. Nadam se da ove godine necemo igrati te tzv evropske utakmice.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jes teško uzet duplu krunu sa šerifom u moldaviji, malo teže neg sa zvezdom u srbijiNoProfit je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:29To isto bi se desilo da je Mirza Varešanović osvojio duplu krunu.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Da Zoranu Zekiću u rodnom listu piše Mirza Varešanović, grablje, vile, i kanafe bi nosili ispred stadiona![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Zizovic bez Vukovica, Despotovica, Ogrineca, Kvrzica...
Sad jos izvadi i najboljeg stopera Majersa iz igre
Sad jos izvadi i najboljeg stopera Majersa iz igre

Još bi trebalo biti lakše sa Sarajevom, ali...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:35Jes teško uzet duplu krunu sa šerifom u moldaviji, malo teže neg sa zvezdom u srbijiNoProfit je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:29To isto bi se desilo da je Mirza Varešanović osvojio duplu krunu.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Da Zoranu Zekiću u rodnom listu piše Mirza Varešanović, grablje, vile, i kanafe bi nosili ispred stadiona![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni Sarajevo ima problem skautinga,očito je da Mirvić ima novac,da ga ulaže...ali mi nikako nije jasno da potpišu igrače koji realno uopšte nisu kvalitet i ne donose neki upgrade.Znaimljivo je evo npr.Borac gdje oni iskopaju onog Karolinu,Majersa,Ogrineca i ostale koji zaista jesu bolji od 90 % lige...već sam prije pisao..da je interesantno da ne mogu 3 sezone zadržati glavne igrače i kupiti kvalitetne deficitarne pozicije ...uzgred momke koje vidiš da mogu nešto napraviti prodaš i za naše uslove sitnu lovu u neke turske sporove...
Kad ce ovi u Sarajevu skontati da im ovi otpadi iz Srbije i Hrvatske nece nista vise donijeti od domacih igraca? 

Lose je ovo nema sta. Treba razmisliti o promjeni.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:35Jes teško uzet duplu krunu sa šerifom u moldaviji, malo teže neg sa zvezdom u srbijiNoProfit je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:29To isto bi se desilo da je Mirza Varešanović osvojio duplu krunu.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:15Da Zoranu Zekiću u rodnom listu piše Mirza Varešanović, grablje, vile, i kanafe bi nosili ispred stadiona![]()

Zali boze para ulozenih HAHAHAHAH
Fakat ovi s Lavora su u Qurcu
Fakat ovi s Lavora su u Qurcu
- Bazinga12345
- Kontakt:
E sad nakon tekme ti pisam po m…Orden43 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:53Ko ce kome ako nece svoj svomeTribuneEst je napisao/la: ↑02 apr 2025, 20:30Sta je ovo...u Borcu nema Vukovica, Despotovica, Ogrineca...
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nemoj mu šta zamjeriti, intelektualno je potkapacitiran.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
E jest los onaj Olimpic...
Ovu nasu bruku ni @duska ne moze opravdati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.