FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
94
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
13%

Ukupno glasova: 201

Mamba21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mamba21 » 02 apr 2025, 21:32

NEEE DENISEE NEEE! :urnebes:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:33

Levin je napisao/la:
02 apr 2025, 21:29
I dalje podrška za Generala i Denisa ali ovo danas ništa nije valjalo. Potpuno pročitani i nadigrani u svakom aspektu.

Mora ovo bolje... U svakom pogledu...

Moram zaista reći da je Klafurić maestralno postavio igru. Kao i obično pukli smo tamo gdje smo najtanji cijelu sezonu.

Denis ako misli ostati na klupi morat će biti itekako kreativniji i hrabriji. Ne može se sa ovakvim pristupom u odbrani ništa napraviti.
Babo Levin objasnio
Podrska ima revans, nije smak svijeta
Pitari sto puta vise para od nas ulazu i opet ne moze da ih krene
Zrinjski 15 godina nije upravu promijenio!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 apr 2025, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 apr 2025, 21:33

Mamba21 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:32
Rastjerati sve, Amara staviti na celu kluba, a Bekrica za trenera :kafa:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 21:34

Ejnur je napisao/la:
02 apr 2025, 21:30
Railwayman30 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:21
Samo kod nas poslije svake lose igre krenu klanovi,i spominjanje od kulina bana situacije.
Nama sada Mourinho da potpise,kod prvog poraza bi bilo Osim mu radi o glavi,kod druge greske bi Misimovic bio kriv sto hoda okolo stadiona i baca sihre.
Ma uvijek je kod nas neko drugi kriv i neko nas sabotira i ugrozava,al interesantno je kako se uvijek neki novi profil pojavi kad dodje nova uprava(kao ovaj pablo) i on sve zna kolika je plata,koliko ko trazi povecanje,ko koga hoce da smjeni itd itd.
Tako je bilo i u doba onog Samira Cerica isto se pojavilo par profila nisi mogao doci do rijeci od hvaljenja,a ako sta kazes protiv odma upadas u botovsku masinu i kad im odu uprave tako i oni odu sa foruma i sa informacijama.
Ma bolan oni su provaljeni. Znas ko njih uzima za ozbiljno, ali oni naprave dovoljno profila da raja konta da je fakat to tako. Blage on nema veze s zivotom.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:36

Fkzdokraja
Ti jucer napravio jucer profil i svaki drugi ti komentar hejt
Sta bi ti promijenio i koga bi doveo
Aj reci majstore
Doveo bih i ja Salihamidzica s Ibisevicem za trenera, ali ne mozeee
Nemamoo para kontas
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 apr 2025, 21:39

Mislim da je glupost pricati da se Denis smijeni ili da on sam ode. Vrhunska sezona, izacinu Evropu i nastaviti dalje sa napredovanjem. Koji trener bi sa ovom ekipom nogao vise od 4og mjesta i 1/2 finala kupa? Klopp, Murinjo? Ovo je maksimum. Ko to ne vidi ili je glup ili lud.

Imali smo malo srece za kup, otvaralo se finale, ali ovo je max domet. Sabrati se i izboriti Evropu preko lige, uz malo srece da se poklopi sve.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 02 apr 2025, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 02 apr 2025, 21:39

19vendetta87 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:33
Mamba21 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:32
Rastjerati sve, Amara staviti na celu kluba, a Bekrica za trenera :kafa:
Mulalica za pomocnog :kafa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 apr 2025, 21:42

Argentina je napisao/la:
02 apr 2025, 21:39
Mislim da je glupost pricati da se Denis smijeni ili da on sam ode. Vrhunska sezona, izacinu Evropu i nastaviti dalje sa napredovanjem. Koji trener bi sa ovom ekipom nogao vise od 4og mjesta i 1/2 finala kupa? Klopp, Murinjo? Ovo je maksimum. Ko to ne vidi ili je glup ili lud.

Imali smo malo srece za kup, otvaralo se finale, ali ovo je max domet. Sabrati se i izboriti Evropu preko lige, uz malo srece da se poklopi sve.
Babo 2 objasnio
Prica raja o nekim velikim parama, a nas budzet u rangu Sloge Doboj, ako ne i slabiji

A omladinski pogon sigurno slabiji od Sirokog
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 apr 2025, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 02 apr 2025, 21:45

Sramorna predstava, počevši od steučnog štaba pa do igrača.

Podrška klubu i stručnom štabu, to je jedino ispravno - moramo se čim prije trznuti i nastaviti prema zadanom cilju.
Željezničar za život cijeli!

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 02 apr 2025, 21:46

Levin je napisao/la:
I dalje podrška za Generala i Denisa ali ovo danas ništa nije valjalo. Potpuno pročitani i nadigrani u svakom aspektu.

Moram zaista reći da je Klafurić maestralno postavio igru. Kao i obično pukli smo tamo gdje smo najtanji cijelu sezonu.

Denis ako misli ostati na klupi morat će biti itekako kreativniji i hrabriji. Ne može se sa ovakvim pristupom u odbrani ništa napraviti.
Drug, čitam sa zadovoljstvom tvoje postove i u suštini sa svima se slažem.

Kad kažeš da mora bolje?
Kad?
Naredne sezone ćemo bit bolji i bit će nam ovako 'otvoren' put do finala?
Trofej vidimo svakih deset godina i onda ovako odigramo polufinale koje bi, realno, trebali dobiti?

Ovo je bruka, odgovorni su svi.
Nisam za smjenu trenera ali se ne sjećam nešto da smo Dinu Đurbuzovića tako podržavali.

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 02 apr 2025, 21:48

Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:04
ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 20:59
Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 20:16

Je.bi li te gredic i bivsi. Cigane odvratni.
tacno je da pere na ruke, ali, ni tebi nije mane. samo sto ste na "suprotnim stranama", pa se dovedete do toga da imate ovakvu komunikaciju.

odkako smo se, kao navijaci, pooceli zanimati i pretljati ko je direktor, uo, no... svaka uprava i pojedinac je imala zaledjinu od odredjenog broja forumasa i stitili su se na mrtvo ime, pa kad odu i izadju problemi koji ostanu iza njih, tajac.

ima vas par, skacete kao oprzeni na svaku kritiku, koliko god bila opravdana. cas pare nisu problem, cas nam je jeftina ekipa, ovisno rezultatima i osnovi zamazivanja ociju. "juce" nam pare nisu bile problem, "danas" saznam da su se nabile nove obaveze prema pu i nisu se mjesecima placali doprinosi, pa postoji mogucnost da pomocni bude pod hipotekom. da ne nabrajam dalje. uglavnom, problema, ocito, ima, samo se, kao i uvjek, guraju pod tepih i preko foruma i na kafama predstavlja ruzicastija slika. nego sto uistinu jeste.

niti prizivam bilo koga od prethodnih, niti ove tjeram, niti imam u glavi neku soluciju kao alternativu. jednostavno, Zelju pratim i navijam za njega, bez obzira na rezultate. to sam radio i (da, imam dovoljno godina) kada je igrao i 2. saveznu ligu sfrj. naravno, razocaran sam, ne samo danasnjom predstavom, nego, mogu reci i godinama unazad. samo, nisu igraci, ni ss iskljucivi krivci za to. prolemi su, ocito, mnogo dublji i nama ne trebaju dusmani, pored nas samih.
Naravno da cu stati iza svake uprave kad za to ima smisla. I iza gredica sam bio ksd je bio tu, nije vise clan i to je to. Rak rana kluba je skupstina od milion ljudi i to je to. Niko mi sa strane ne smeta, vec nase prozvane legende zbog mahalanja i svega. Prvo sam bio misketovac, sad sam na strani ovih.. Samo znam da ovakve price Rahimic i Coric nisu zasluzili. I nece me cuditi ako ostavku podnesu zbog svih stvari. Svlacionica nije problem uopste, igraci su slozni. To sto smo ogranicena ekipa to je drugo.
po tvojim upisima, reklo bi se da si dobro upucen i da prema tebi cure info iz kluba. sjecas se da ti jednom (u stvari dva puta, rekoh "i tebe i onog sto ti daje info"?). stvar je sto ovdje plasiras samo pozitivne info.

par puta si napisao da nam pare nisu problem. otkud nam onda novi dugovi prema pu i neplaceni doprinosi? zasto o tome nisi pisao? zasto bacamo pare na ove brazilce? ne ulazim u njihove fudbalske kvalitete, nemam pojma jesu li profesionalni fudbaleri ili malonogometasi, kao svojevremeno mailson. ko je usao u tu avanturu? otkud trograncic kod nas?

ako nemas neke interese u svom pisanju, onda pisi o svemu. nemoj one suplje nije sve za foruma, jer ni ovo sto pises, tom logikom, ne bi trebalo biti. stvaranje lazne slike, neopravdanom pozitivom, dovede nas u situaciju u kakvoj smo sada. ni na nebu, ni na zamlji. ako ne izborimo evropu, bez te crkavice, mi smo u preozbiljnom problemu.

sve nam je flesbek, godinama, preko decenije unazad. svaka uprava se zivotom brani i opravdava svaki potez, dok ne odu. tada ispliva da je to sve u 5 deka.

ponavljam, ne tjeram nikoga, niti bilo koga prizivam, samo ne mogu vise suplje
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 02 apr 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

FkZdoKraja
Kontakt:

Post Postao/la FkZdoKraja » 02 apr 2025, 21:49

NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:36
Fkzdokraja
Ti jucer napravio jucer profil i svaki drugi ti komentar hejt
Sta bi ti promijenio i koga bi doveo
Aj reci majstore
Doveo bih i ja Salihamidzica s Ibisevicem za trenera, ali ne mozeee
Vidim da ti ne bi nista promijenio. Tebi je ovo odlicno. Sta dobijas s tim sto pises podrska, brazilci uskoro i slicne gluposti.
Podrzavas upravu koja nista nije uradila. Sjede cekaju reprogram duga, kakve su oni pare ulozili u klub? Doveli smo igrace koji su s svojim timom ispali iz lige, doveli smo brazilce koji ne igraju dva mjeseca. Ne borimo se za trofej tolike godine i tebi je sve to dobro. Kakva crna podrska bolan. Rastjerat pola kluba treba. Ne interesujeme jel to Bekric, Tunovic, Cernica, Stan bilo ko.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 02 apr 2025, 21:54

NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:42
Argentina je napisao/la:

Babo 2 objasnio
Prica raja o nekim velikim parama, a nas budzet u rangu Sloge Doboj, ako ne i slabiji
A omladinski pogon sigurno slabiji od Sirokog
Max domet postao izgubiti od Širokog 3-0.
1921!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 21:57

ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 21:48
Pablo11 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:04
ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 20:59

tacno je da pere na ruke, ali, ni tebi nije mane. samo sto ste na "suprotnim stranama", pa se dovedete do toga da imate ovakvu komunikaciju.

odkako smo se, kao navijaci, pooceli zanimati i pretljati ko je direktor, uo, no... svaka uprava i pojedinac je imala zaledjinu od odredjenog broja forumasa i stitili su se na mrtvo ime, pa kad odu i izadju problemi koji ostanu iza njih, tajac.

ima vas par, skacete kao oprzeni na svaku kritiku, koliko god bila opravdana. cas pare nisu problem, cas nam je jeftina ekipa, ovisno rezultatima i osnovi zamazivanja ociju. "juce" nam pare nisu bile problem, "danas" saznam da su se nabile nove obaveze prema pu i nisu se mjesecima placali doprinosi, pa postoji mogucnost da pomocni bude pod hipotekom. da ne nabrajam dalje. uglavnom, problema, ocito, ima, samo se, kao i uvjek, guraju pod tepih i preko foruma i na kafama predstavlja ruzicastija slika. nego sto uistinu jeste.

niti prizivam bilo koga od prethodnih, niti ove tjeram, niti imam u glavi neku soluciju kao alternativu. jednostavno, Zelju pratim i navijam za njega, bez obzira na rezultate. to sam radio i (da, imam dovoljno godina) kada je igrao i 2. saveznu ligu sfrj. naravno, razocaran sam, ne samo danasnjom predstavom, nego, mogu reci i godinama unazad. samo, nisu igraci, ni ss iskljucivi krivci za to. prolemi su, ocito, mnogo dublji i nama ne trebaju dusmani, pored nas samih.
Naravno da cu stati iza svake uprave kad za to ima smisla. I iza gredica sam bio ksd je bio tu, nije vise clan i to je to. Rak rana kluba je skupstina od milion ljudi i to je to. Niko mi sa strane ne smeta, vec nase prozvane legende zbog mahalanja i svega. Prvo sam bio misketovac, sad sam na strani ovih.. Samo znam da ovakve price Rahimic i Coric nisu zasluzili. I nece me cuditi ako ostavku podnesu zbog svih stvari. Svlacionica nije problem uopste, igraci su slozni. To sto smo ogranicena ekipa to je drugo.
po tvojim upisima, reklo bi se da si dobro upucen i da prema tebi cure info iz kluba. sjecas se da ti jednom (u stvari dva puta, rekoh "i tebe i onog sto ti daje info"?). stvar je sto ovdje plasiras samo pozitivne info.

par puta si napisao da nam pare nisu problem. otkud nam onda novi dugovi prema pu i neplaceni doprinosi? zasto o tome nisi pisao? zasto bacamo pare na ove brazilce? ne ulazim u njihove fudbalske kvalitete, nemam pojma jesu li profesionalni fudbaleri ili malonogometasi, kao svojevremeno mailson. ko je usao u tu avanturu? otkud trograncic kod nas?

ako nemas neke interese u svom pisanju, onda pisi o svemu. nemoj one suplje nije sve za foruma, jer ni ovo sto pises, tom logikom, ne bi trebalo biti. stvaranje lazne slike, neopravdanom pozitivom, dovede nas u situaciju u kakvoj smo sada. ni na nebu, ni na zamlji. ako ne izborimo evropu, bez te crkavice, mi smo u preozbiljnom problemu.

sve nam je flesbek, godinama, preko decenije unazad. svaka uprava se zivotom brani i opravdava svaki potez, dok ne odu. tada ispliva da je to sve u 5 deka.

ponavljam, ne tjeram nikoga, niti bilo koga prizivam, samo ne mogu vise suplje
Pisao sam za ekipu pozitivno da plate ne kasne i slicno. To za pu je valjda odavno jasno da idu nova zaduzivanja, da u klubu trenutno ima par jakih ljudi koji nesto rade i pokusavaju svojim parama, bez ocekivanja da se te pare vrati, znaci ne radi se o posudjenom novcu. Licenca rijesena, borimo se za Evropu koja je jako upitna ako Borac prodje dalje. I tu se rez pravi uprave, strucnog staba. Glupo je sad otjerati bilo koga 7/8 kola do kraja. Nisi izborio Evropu, dovidjenja prijatno. Staviti sve na papir sta je uprava uradila, vise negativnih stvari, u redu onda napolje doci ce novi.
Fk Željezničar.

TvrtkoPrvi
Kontakt:

Post Postao/la TvrtkoPrvi » 02 apr 2025, 21:58

Podrška hejterima ! Dovest Petrovića i Sablju vratit kao pomocnog i idemo skjedeca sezona borba za opstanak !
Idemo jako

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 02 apr 2025, 22:08

:kafa: Četvrti put 3:0 protiv Zelje u zadnjih 8 sezona
Samo jedno ime

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 02 apr 2025, 22:25

@pablo zasto se onda nadoveza, opet pozitivom, na levinovu i virtinu komunikaciju, nekad u decembru, kada su pisali kako smo, vjv, bili uplanirali pare od jaberove prodaje, pa, kako se ista nije desila, mogli bi imati fin problema. ako se dobro sjecam, pisali su kako bi nam moglo faliti par stotina hiljada KM. ti si se ubacio i tvrdio kako nam nista nece faliti. vec tada je taj koji ti daje info (ako nisi i sam "unutra") morao znati i za novi dug prema pu i neplacene doprinose. sta bi bilo da vlada fbih nije izglasala ovaj zakon o reprogramu?

to da neko daje pare, bez da trazi nazad, daj Boze. i to smo imali priliku slusati i citati, pa se ispostavi da su se i tuzbe podizale za vracanje tih para. pogotovo sto smo postali preskupa igracka. ne pricamo o desetinama, nego stotinama hiljada KM.

opet kazem da mi je iste price i vrcenja suplje na vrh glave. sve isto godinama, samo druge uprave, bolje receno drugi glumci u pitanju.

ne kazem da neko nesto svjesno radi kako bi klub doveo u dubiozu i da nema najbolje namjere. ima ona narodna: "put do pakla je poplocan dobrim namjerama". ako ostanemo bez evrope, mi smo u ogromnom problemu i nece nam nista znaciti necije: "izvinite, sve smo radili u najboljim namjerama".
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 02 apr 2025, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 apr 2025, 22:26

Argentina je napisao/la:

+1

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 02 apr 2025, 22:28

Levin je napisao/la:

NoDi80 je napisao/la:
02 apr 2025, 21:33
Babo Levin objasnio
Podrska ima revans, nije smak svijeta
Pitari sto puta vise para od nas ulazu i opet ne moze da ih krene
Zrinjski 15 godina nije upravu promijenio!
Baš tako NoDi. Ne može ništa preko noći i nije sve izgubljeno.

Imali smo priliku sve sami riješiti ali nismo. Idemo dalje. Sabrati se i dati sve od sebe u revanšu. Ništa nije nemoguće.
AjkulaCekicarka je napisao/la:
02 apr 2025, 21:46

Drug, čitam sa zadovoljstvom tvoje postove i u suštini sa svima se slažem.

Kad kažeš da mora bolje?
Kad?
Naredne sezone ćemo bit bolji i bit će nam ovako 'otvoren' put do finala?
Trofej vidimo svakih deset godina i onda ovako odigramo polufinale koje bi, realno, trebali dobiti?

Ovo je bruka, odgovorni su svi.
Nisam za smjenu trenera ali se ne sjećam nešto da smo Dinu Đurbuzovića tako podržavali.
U pravu si. Nismo Dinu podržali a sigurno smo trebali. Šta ćemo sad?

Lično ne mogu kriviti za to one koji su donijeli odluku da treba dovesti Denisa a smijeniti Dinu jer ne znam koje su sve okolnosti bile i šta je bilo klučno ali imamo to što imamo i lično mislim da ne trebamo mijenjati trenera a još uvijek smo itekako u igri za Evropu. Završiti sezonu, podvući crtu

Ne treba zaboraviti da smo mi doveli trenera koji ništa nije osvojio ali koji je pokazao određeni potencijal i sad bi ga tjerali što nije ništa osvojio u svojoj debitantskoj sezoni sa ekipom koja je realno nepotpuna. Istina, ima tu nekolicina skupih i kvalitetnih igrača ali gledano u cjelini roster nam je prilično tanak sa vrlo mladim igračima.

Kad će biti bolje? Iskreno, kad dođemo ja i ti na utakmicu i tamo nas zateknu čiste stolice, dobra rasveta, utegnut teren, dobro ozvučenje, stadion bez mreža i rešetki itd itd... Do tada mi ćemo samo preživljavati jer sve je to pokazatelj da klub nije ni finansijski ni organizaciono na dobrom nivou.

Btw, zašto je ovo bruka? Nismo bili na nivou, nadigrani smo i zasluženo smo izgubili. Sabrati se i u revanšu pokazati zube pa šta bude.

Drug, ne može se napraviti šampionski tim za jednu sezonu. Možda je nekad moglo ali više ne i to moramo prihvatiti.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 02 apr 2025, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 apr 2025, 22:29

ristagrad je napisao/la:
02 apr 2025, 22:25
@pablo zasto se onda nadoveza, opet pozitivom, na levinovu i virtinu komunikaciju, nekad u decembru, kada su pisali kako smo, vjv, bili uplanirali pare od jaberove prodaje, pa, kako se ista nije desila, mogli bi imati fin problema. ako se dobro sjecam, pisali su kako bi nam moglo faliti par stotina hiljada KM. ti si se ubacio i tvrdio kako nam nista nece faliti. vec tada je taj koji ti daje info (ako nisi i sam "unutra") morao znati i za novi dug prema pu i neplacene doprinose. sta bi bilo da vlada fbih nije izglasa ovaj zakon o reprogramu?

to da neko daje pare, bez da trazi nazad, daj Boze. i to smo imali priliku slusati i citati, pa se ispostavi da su se i tuzbe podizale za vracanje tih para. pogotovo sto smo postali preskupa igracka. ne pricamo o desetinama, nego stotinama hiljda KM.

opet kazem da mi je iste price i vrcenja suplje na vrh glave. sve isto godinama, samo druge uprave, bolje receno drugi glumci u pitanju.

ne kazem da neko nesto svjesno radi kako bi klub doveo u dubiozu i da nema najbolje namjere. ima ona narodna: "put do pakla je poplocan dobrim namjerama". ako ostanemo bez evrope, mi smo u ogromnom prolemu i nece nam nista znaciti necije: "izvinite, sve smo radili u najboljim namjerama".
Da se ne lazemo sam i znas da nije bilo sanse da se ne izglasa zakon. Vratit cu postove kasnije, ne sjecam se tog dijela, ali vjerovatno jesam tvrdio, vjerovatno sam i pogrijesio.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Firebase, Levin i 49 gostiju.