Vitaly Janelt
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vitaly Janelt
Ljudi dragi, lijepi ignore. Ja ga stavio na ignore nakon 2 njegova posta...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam što hejtaju ovog forumaša. Baš su mu ok postovi.kempes je napisao/la: ↑27 mar 2025, 10:01Odlican sazetak.perun je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:58Odluka je kod FIFA i normalno su šanse 50-50 a uzimajući u obzir da se Vico skoro sastao sa Čeferinom onda možemo sa sigurnoću zaključiti da će nastupiti već u junu.
Naime, pravila FIFA su stroga po pitanju promjene sportskog državljanstva ali...postoji mogućnost dispenzacije tog pravila u izuzetnim slučajevima.
Tri su mogućnosti za dispenzaciju pravila:
1. Brak i jaka veza sa Bosnom.
Ako je igrač pokazao jak interes da reprezentuje zemlju (sjetimo se svih fotografija sa igračima i snimaka na tekmama repke u medijima) ima bosansku suprugu onda FIFA može da to uzme kao jaku vezu ss zemljom iako tražilac nije živio u zemlji 5 godina.
2.Politički ili humanitarni razlog
Ne važi za Vitalya
3.Pozivanje na ranije primjere dispenzacije od pravila
Aymeric Laporte je promjenio Francusku za Španiju bez da je boravio 5 godina jer je imao državljanstvo i već igrao La Liga.
Declan Rice je promjenio Irsku za Englesku samo zsto jer je igrao isključivo prijateljse tekme za Irsku.
E sad naši su iznijeli sljedeće argumente:
1.Vitaly ima dugoročnu vezu ss Bosnom na osnovu braka.
2.Vitaly ima jaku i aktivnu želju igranja za Bosnu i nema realnu šansu da igra za Njemačku. (sjetimo se snimaka i natpisa u više medija)
3.Posjeduje nekretnine u Bosni.
Opustite se, Vitaly dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma cim su ti najpopularniji forumasi bolesnik nodi, pedoffil pseto i fasista baboedindzeko, znas da je forum pao qurcu za usi.Sagrotan je napisao/la: ↑27 mar 2025, 18:30Ne znam što hejtaju ovog forumaša. Baš su mu ok postovi.kempes je napisao/la: ↑27 mar 2025, 10:01Odlican sazetak.perun je napisao/la: ↑27 mar 2025, 09:58Odluka je kod FIFA i normalno su šanse 50-50 a uzimajući u obzir da se Vico skoro sastao sa Čeferinom onda možemo sa sigurnoću zaključiti da će nastupiti već u junu.
Naime, pravila FIFA su stroga po pitanju promjene sportskog državljanstva ali...postoji mogućnost dispenzacije tog pravila u izuzetnim slučajevima.
Tri su mogućnosti za dispenzaciju pravila:
1. Brak i jaka veza sa Bosnom.
Ako je igrač pokazao jak interes da reprezentuje zemlju (sjetimo se svih fotografija sa igračima i snimaka na tekmama repke u medijima) ima bosansku suprugu onda FIFA može da to uzme kao jaku vezu ss zemljom iako tražilac nije živio u zemlji 5 godina.
2.Politički ili humanitarni razlog
Ne važi za Vitalya
3.Pozivanje na ranije primjere dispenzacije od pravila
Aymeric Laporte je promjenio Francusku za Španiju bez da je boravio 5 godina jer je imao državljanstvo i već igrao La Liga.
Declan Rice je promjenio Irsku za Englesku samo zsto jer je igrao isključivo prijateljse tekme za Irsku.
E sad naši su iznijeli sljedeće argumente:
1.Vitaly ima dugoročnu vezu ss Bosnom na osnovu braka.
2.Vitaly ima jaku i aktivnu želju igranja za Bosnu i nema realnu šansu da igra za Njemačku. (sjetimo se snimaka i natpisa u više medija)
3.Posjeduje nekretnine u Bosni.
Opustite se, Vitaly dolazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.transfermarkt.com/sasa-ivko ... ler/189100
Evo jos jednog zanimljivog slucaja. U UAE stigao 2024., dobio drzavljanstvo i vec je FIFA objavila da je promijenio sportsko drzavljanstvo i da ce nastupati za UAE.
Evo jos jednog zanimljivog slucaja. U UAE stigao 2024., dobio drzavljanstvo i vec je FIFA objavila da je promijenio sportsko drzavljanstvo i da ce nastupati za UAE.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
2019 doso uemirateRajvoSA03 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 22:29https://www.transfermarkt.com/sasa-ivko ... ler/189100
menstrual
Naš Cimirot.
Vitali Janeltić
Vitali Janeltić
I ja sam 100% siguran da znam ko jeGoalgetter je napisao/la: ↑26 mar 2025, 22:0899% sam siguran da je to jedan forumas odavde, mislim da znam ko je, ako se javi ovdje znacemo![]()

Ako je istina da posjeduje nekretnine u Bosni, onda je to definitivno dugogodišnji argument za Bosnu, jer nije sigurno radi reprezentacije jučer kupio nekretninu.
Plus, imajte u vidu da gledajući Instagram profil njegove supruge, oni su zaista u dugogodišnjoj vezi bili, možda čak i deset godina. Oni bi tu mogli koristiti i argumente vanbračne zajednice iz prošlosti i da je zaista bio tu. Mi zapravo i ne znamo sve te detalje. Čovjek je zaista možda bio mnogo puta u Bosni i fakat mozda mnogo vezan za našu državu. To što se on nedavno oženio, apsolutno ne znači da je tek tada ostvario kontakt sa Bosnom.
Plus, imajte u vidu da gledajući Instagram profil njegove supruge, oni su zaista u dugogodišnjoj vezi bili, možda čak i deset godina. Oni bi tu mogli koristiti i argumente vanbračne zajednice iz prošlosti i da je zaista bio tu. Mi zapravo i ne znamo sve te detalje. Čovjek je zaista možda bio mnogo puta u Bosni i fakat mozda mnogo vezan za našu državu. To što se on nedavno oženio, apsolutno ne znači da je tek tada ostvario kontakt sa Bosnom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Stizu jos par francusi i brazilci, jeli cevape prije 3,5 godina...
Janelt ce igrati za Bih, samo ne prije 2030 , jbg nije to pazar
Ali je stvarno tužno da postoje goretzke i justini, kojima je jedini smisao u životu doći na forum i trolati masu anonimnih ljudi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:21Ma de.bilcina trolla sa ko zna kojim profilom po redu, na prošla 2-3 banovan logično, sad mu se opet dopušta dok ga ne šutnu. Pokušao je i na košarkaškim temama pa ga niko nije doživljavao ni 2% pa je prešao ovdje na reprezentativne.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 mar 2025, 17:09Kad se sjetim da je pisao za Kulasina da je igrao desnog beka u evropskim utakmicama![]()
Gori su oni što mu odgovaraju.
Sad trazimo sve poveznice kakob i covjek mogao igrati za nas, a ne dao Bog jedne slabe utakmice izvukao bi ovaj forum o djevojci mu, punici i cijeloj familiji sve najgore...
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Imal ko kakav haber, u gujicu ga poljubim za mustuluk
https://knowledge.fifa.com/change-of-as ... n-platform
Pogledam ovu stranicu haman svaki dan da vidim da li ima njega. Iskreno se nadam da ćemo do ovih junskih utakmica imati neku konkretnu informaciju.
Skautira li ga iko?
Hehe, šuti, to mi je homepageHariTz je napisao/la: ↑02 apr 2025, 17:57https://knowledge.fifa.com/change-of-as ... n-platform
Pogledam ovu stranicu haman svaki dan da vidim da li ima njega. Iskreno se nadam da ćemo do ovih junskih utakmica imati neku konkretnu informaciju.
Ne stignem ga pogledati ali zadnjih par utakmica najgore ocjenjen veznjak Brentforda. Dakle nas je 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Presjece me na ovom linku. Stavili nekog iz Guatemale da je promijenio reprezentaciju, ucini mi se Vitaly i BiH

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.