FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 219

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 02 apr 2025, 23:32

Mi renana otjeramo da ostane ovaj mamlaz butic. Allahu dragi ko da na mrvama svi spavamo

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 02 apr 2025, 23:33

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
02 apr 2025, 23:29
EastMadness je napisao/la:
02 apr 2025, 23:26
mosarajvosa83 je napisao/la:
02 apr 2025, 23:22

Ti nemas stadiona 20 i kusur godina,imas li ideju kako da ga napravis? Ima nas pametnih koji znamo da niko nikad nece napraviti stadion jer je to losa investicije,bacanje pare drugo je sto si ti glup,to je vec neka druga tema,ti sto su iz piljara i restorana vodili doveli su nas pred bankrot naucnice i pred gasenje.
Pa nije ni do opstine otisao da kako treba razgovara a ne sta drugo. Frajer samo uzima profit od prodaje i to mu je cilj iducih 10 godina. Usput ako se kakav kup osvoji dobro je.
A i to cemo se nacekati iducih 10 godina. Neka nama u klubu ajle,poture i ostalih uhljeba sto po Amazonu tuse gace od 60km a sto ne znamo dva pasa i sto ekipa nema lidera to je najmanje vazno.
Kakav on profit ovdje moze imati? Sto tusne igraca za 2 miliona i proda 500 dresova? Shvatas koliki su troskovi placati sve, od plata i obestecenja, do putovanja, priprema itd? U debelom je on minusu. Kome je do profita on ce gledati nekretnine, berzu, neki normalan posao da okrene pare, ne da finansira fudbalski klub u neregularnom takmicenju.
:thumbup:

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 02 apr 2025, 23:34

3-5-2 je od samog starta pucanje u noge samom sebi. Igre nemamo od prvog kola. Sve se svodi na nabijanje lopte, tzv traženje dubine i presing. Presinga nemamo već nekoliko kola a ovo traženje dubine može protiv GOŠKa proći. Protiv jačih ekipa moraš i neku igru pokazati. Ovo što gledamo je da sam sebi oči izbiješ. Ili da bar platiš nekome da to uradi za tebe.

Herson

Post Postao/la Herson » 02 apr 2025, 23:34

Imamkarbarum je napisao/la:
02 apr 2025, 22:50
Mjesecima unazad se vidi da se mi patimo i sa dosta slabijim ekipama od nas,jednostavno nemas igre nemas kreacije,vratimo se samo na golove koje je Gulishvili do sad dao sve su plod neke kontre ili neceg gdje pritivnicka odbrana ispadne i to je to.A kada gledas te neke nase igrace sve su to neke zvjezdice i na papiru smo eto kao nesto smo a dodju ti Rozmani i Zekici i dokazu da nisi nista.Mi mislimo da stranac neki kad dodje on ce to sve sabrat kako treba i to ce biti ladja koja mirno dugorocno plovi svojim morem a na kraju se dobro prevarimo.Ne moze mi niko ovdje rec da je Borac kvalitetniji kad nije nego kao sto neko rece imaju Zizovica koji ne izmislja nego radi kako zna da treba i ne iziskuje previse od svojih igraca,ima svoj nacin rada gdje mu svaki njegov igrac igra svoju prirodnu poziciju na kojoj se osjeca najprijatnije, uz sve to igraci mu vracaju na najbolji moguci nacin.Kod nas kao Zekic je neki autoritet pa kad je takav autoritet zasto mu igraci psuju jedni drugima,eto vratite snimak pa ce te vidjeti,kako Bubanja nekome od nasih nesto **** i slicno.pred svaku bitnu tekmu Zekic pravi po jednu kardinalnu gresku prije samog pocetka utakmice i uvjek na poluvremenh shvati da je pogrijesio ali tad bude kasno.Zakljucak moj neki je da Zekic nije ni a od autoriteta i da njegova ekipa nema glave ni repa a on je tome kriv.Za njega je Varesanovic doktor fudbala s njim smo usudit cu se rec igrali ljepsi fudbal et a i to mj se gadilo tad ali u odnosu na ovo sto danas gledamo ono je ljepotica.Zao mi je suza mi je krenula.
Zekić može zahvaliti Guliashviliju što je još uvijek na klupi Sarajeva. Da nije bilo njegove ludačke forme i golova kojima nas je mnoštvo puta vadio iz govana, Zekić bi odavno bio bivši. Protivnik bio Borac, Igman ili neko treći, apsolutno je svejedno, patnja tokom svih 90 minuta je zagarantovana. Čak ni sada kada je ostao bez jedinog pismenog štopera u ekipi, ne odustaje od ludila, zvanog sistem 3-5-2. Prvo Zrinski, pa onda 2x Borac na domaćem terenu, ekipa izgleda identično u svim nabrojanim utakmicama, bezvoljna, bezidejna, bezmuda i na kraju nadigrana u svim segmentima igre. Previše priče, a na terenu jedno veliko NIŠTA.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 02 apr 2025, 23:35

Da gulija nismo imali bili bi bare bare sa slobodom

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2025, 23:35

02 apr 2025, 23:20

Kad su nas vodili biznismeni sto su restorane imali tad smo titule osvajali. Ove milione ne bi nikome pozelio . Ni ekipe ,ni trofeja a ono najvaznije ni stadiona. Mirvicu zivim za dan kad ces otici
Ti nemas stadiona 20 i kusur godina,imas li ideju kako da ga napravis? Ima nas pametnih koji znamo da niko nikad nece napraviti stadion jer je to losa investicije,bacanje pare drugo je sto si ti glup,to je vec neka druga tema,ti sto su iz piljara i restorana vodili doveli su nas pred bankrot naucnice i pred gasenje.
Pa nije ni do opstine otisao da kako treba razgovara a ne sta drugo. Frajer samo uzima profit od prodaje i to mu je cilj iducih 10 godina. Usput ako se kakav kup osvoji dobro je.
A i to cemo se nacekati iducih 10 godina. Neka nama u klubu ajle,poture i ostalih uhljeba sto po Amazonu tuse gace od 60km a sto ne znamo dva pasa i sto ekipa nema lidera to je najmanje vazno.
Kazem ti da si glup a vidim i lose informisan,nikad a mozda ni tad neces dobiti stadion niti ce ti ga neko napraviti,beze da ne spominjes tu temu. Jbte dan na sta ovaj forum spade da ovakvi debili pisu i pljuju sve zivo. Pricaju o profitu a veze sa zivotom nemaju,ovdje ako marku izvuce nek se nogom u guzicu udara,pojma nemaju debili koliko kosta sve ovo.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 02 apr 2025, 23:36

Jel moguće da preživljavamo opet isto prokletstvo kao kada je Mujakic otišao sa Gojkovicem da gubimo stub odbrane i rasipamo se. Lulić i Pavičić voljni momenat u minusu, posebno Lulić. Kreacija ne postoji. Kyeremeh jednostavno da mu kliker malo više radi igrao bi u ligi pet. Mali Mujkić je odličan. Balta skroz van forme očekivano. Prostora za strance sada imamo previše i tu ide zamjerka Zekicu jer ne miriše nikako igrače van regije. Nije jasna posudba Renana bez osigurane alternative. Nije me pogodio toliko poraz koliko jeste mogućnost u najavi da opet idemo punim u rikverc. Pozzz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 02 apr 2025, 23:39

02 apr 2025, 23:35

Kazem ti da si glup a vidim i lose informisan,nikad a mozda ni tad neces dobiti stadion niti ce ti ga neko napraviti,beze da ne spominjes tu temu. Jbte dan na sta ovaj forum spade da ovakvi debili pisu i pljuju sve zivo. Pricaju o profitu a veze sa zivotom nemaju,ovdje ako marku izvuce nek se nogom u guzicu udara,pojma nemaju debili koliko kosta sve ovo.
Ma tebi je vazno samo nek ne puca :tokralju: :tokralju:

Kakav si ti mamlaz malo je reci. Pa ko ce stadion napraviti,pokrenuti nego Sarajevo. Nece ti doci Vico i reci evo vam 50 miliona i pravite. Da se opstina i kanton pritiscu sa nase strane davno bi bilo. Neka mi gace imamo to je vazno . Idi kupuj i cuclaj mirvicu papak jedan

Neza
Kontakt:

Post Postao/la Neza » 02 apr 2025, 23:40

02 apr 2025, 23:21
Imal ko da banuje medjede i slicne strumfove koji su se nakotili,vanago od admina je sve otjerao i doveo nam plave fekalije,cetnike,fasiste,ustase i ostale spodobe na forum.
Niko nista nije psovao, niko nikoga nije vrijedjao. Zelis da se banuju ljudi koji napisu misljenje razlicito od tvog?

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 02 apr 2025, 23:41

:salut:

I ovaj bosanac je tu jer mora biti.

slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 apr 2025, 23:42

A sto ljudi zgadise fudbal i nama i nasem Zeki :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 02 apr 2025, 23:45

HyperOS je napisao/la:
02 apr 2025, 23:41

slika
Pa ovo je slika citave ekipe. Nemas lidere. Sve placenici koji samo čekaju prvi da dodje i legne ogromna plata koju nisu ni mogli zamisliti da ce je imati. Gdje su igrači tipa Rahmana koji su ginuli za dres. Ovaj dres jedino zasluzuju da nose Gojković,guli, Mujkić i Jovic.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 apr 2025, 23:46

FoSte95 je napisao/la:
02 apr 2025, 19:07
Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu
Sam se banuj, života ti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 02 apr 2025, 23:46

02 apr 2025, 23:32
Mi renana otjeramo da ostane ovaj mamlaz butic. Allahu dragi ko da na mrvama svi spavamo
Jesi ti pratio utakmice Sarajeva, ali iskreno ovako? Jel mi pricamo o istom Renanu? Ti brate zivot provede na mrvama izgleda

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 02 apr 2025, 23:46

Herson je napisao/la:
02 apr 2025, 23:34
Imamkarbarum je napisao/la:
02 apr 2025, 22:50
Mjesecima unazad se vidi da se mi patimo i sa dosta slabijim ekipama od nas,jednostavno nemas igre nemas kreacije,vratimo se samo na golove koje je Gulishvili do sad dao sve su plod neke kontre ili neceg gdje pritivnicka odbrana ispadne i to je to.A kada gledas te neke nase igrace sve su to neke zvjezdice i na papiru smo eto kao nesto smo a dodju ti Rozmani i Zekici i dokazu da nisi nista.Mi mislimo da stranac neki kad dodje on ce to sve sabrat kako treba i to ce biti ladja koja mirno dugorocno plovi svojim morem a na kraju se dobro prevarimo.Ne moze mi niko ovdje rec da je Borac kvalitetniji kad nije nego kao sto neko rece imaju Zizovica koji ne izmislja nego radi kako zna da treba i ne iziskuje previse od svojih igraca,ima svoj nacin rada gdje mu svaki njegov igrac igra svoju prirodnu poziciju na kojoj se osjeca najprijatnije, uz sve to igraci mu vracaju na najbolji moguci nacin.Kod nas kao Zekic je neki autoritet pa kad je takav autoritet zasto mu igraci psuju jedni drugima,eto vratite snimak pa ce te vidjeti,kako Bubanja nekome od nasih nesto **** i slicno.pred svaku bitnu tekmu Zekic pravi po jednu kardinalnu gresku prije samog pocetka utakmice i uvjek na poluvremenh shvati da je pogrijesio ali tad bude kasno.Zakljucak moj neki je da Zekic nije ni a od autoriteta i da njegova ekipa nema glave ni repa a on je tome kriv.Za njega je Varesanovic doktor fudbala s njim smo usudit cu se rec igrali ljepsi fudbal et a i to mj se gadilo tad ali u odnosu na ovo sto danas gledamo ono je ljepotica.Zao mi je suza mi je krenula.
Zekić može zahvaliti Guliashviliju što je još uvijek na klupi Sarajeva. Da nije bilo njegove ludačke forme i golova kojima nas je mnoštvo puta vadio iz govana, Zekić bi odavno bio bivši. Protivnik bio Borac, Igman ili neko treći, apsolutno je svejedno, patnja tokom svih 90 minuta je zagarantovana. Čak ni sada kada je ostao bez jedinog pismenog štopera u ekipi, ne odustaje od ludila, zvanog sistem 3-5-2. Prvo Zrinski, pa onda 2x Borac na domaćem terenu, ekipa izgleda identično u svim nabrojanim utakmicama, bezvoljna, bezidejna, bezmuda i na kraju nadigrana u svim segmentima igre. Previše priče, a na terenu jedno veliko NIŠTA.
Nazalost,nama zakonom treba zabranit 3 5 2. :salut:

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 02 apr 2025, 23:47

HyperOS je napisao/la:
02 apr 2025, 23:41

slika
I sta treba ovo da znaci ? Bubanja je ok bio, jovic takodjer, paskalev, butic... problem nije u zastavicama, problem je u tome sto nemas mozga ekipe (bio takodjer igrac sa srbijanskom zastavom). Najbolji igrac ekipe i lige ti takodjer nije sa plavozutom zastavom, dok igrac poput mehmedovica koji ima tu zastavu ne zna kud goni. Nisu zastave problem nego kvalitet, kojeg nemaju pojedini igraci (nazalost velika vecina dovedena u mandatu prethodnih strucnih stabova) ili prije dolaska ovog SS
Zadnja izmjena: stokastoka23, dana/u 02 apr 2025, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 02 apr 2025, 23:47

Previse smo negativni a ne razumijem zasto. Pa dobro smo se drzali protiv borcevih rezervi i parirali im skoro svih 90 minuta. Jes da nismo stvorili ni jednu sansu ali nisu ni oni imali previse nekih prilika. Bez veze pljujete :kafa:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2025, 23:47

Neza je napisao/la:
02 apr 2025, 23:40
02 apr 2025, 23:21
Imal ko da banuje medjede i slicne strumfove koji su se nakotili,vanago od admina je sve otjerao i doveo nam plave fekalije,cetnike,fasiste,ustase i ostale spodobe na forum.
Niko nista nije psovao, niko nikoga nije vrijedjao. Zelis da se banuju ljudi koji napisu misljenje razlicito od tvog?
Naravno da ljudi imaju misljenja,kritikuju to radim prvi ja,nesto sasvim drugo su glupi,zlonamjerni ljudi koji sve pljuju. Prepoznam vas na 100 kilometara.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 02 apr 2025, 23:49

Ja bih rekao da 352 nevalja kur.u! Daleko bolje izgledamo sa 4231 ili sto bi rekli 451, mi jednistavno nemamo igre sa 352. Forsiramo non stop na stranu a ubacaji krampa. Osim Gulija nema ko da proguli :) (kakva recenica) Helem nekad nas je krasila ako nista dobra kondicija i forma igraca, trka do.zadnje.minute. U zadnje vrijeme ne primjetim ni to. Borac je fakat u obije utakmice bio bolja ekipa. Nesto me tjesi da nekako bolje igramo u gostima pa vidjet cemo sta ce ZZ izvuci iz rukava!
U novi boj ...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 apr 2025, 23:49

Medjed je napisao/la:
02 apr 2025, 23:47
Previse smo negativni a ne razumijem zasto. Pa dobro smo se drzali protiv borcevih rezervi i parirali im skoro svih 90 minuta. Jes da nismo stvorili ni jednu sansu ali nisu ni oni imali previse nekih prilika. Bez veze pljujete :kafa:
Ma negativni jer nam je tema puna plavih fekalija poput tebe. Danas sye filovani kao paprika.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, enzo1, Google Adsense [Bot], hase73, napoleon72, rimljanin90 i 49 gostiju.