Ako ti je butic bolji od renana nemoj fudbal pratiti zivota tiJuricaSpindl je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:46Jesi ti pratio utakmice Sarajeva, ali iskreno ovako? Jel mi pricamo o istom Renanu? Ti brate zivot provede na mrvama izgledaEastMadness je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:32Mi renana otjeramo da ostane ovaj mamlaz butic. Allahu dragi ko da na mrvama svi spavamo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nek nam je dragi Allah na pomoci
Ako je tebi Bubanja bio dobar vcrs, sigurno ti je i izmjena Guli-Unusic u momentu dok gubimo vrhunski potez strucnjaka.stokastoka23 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:47I sta treba ovo da znaci ? Bubanja je ok bio, jovic takodjer, paskalev, butic... problem nije u zastavicama, problem je u tome sto nemas mozga ekipe (bio takodjer igrac sa srbijanskom zastavom). Najbolji igrac ekipe i lige ti takodjer nije sa plavozutom zastavom, dok igrac poput mehmedovica koji ima tu zastavu ne zna kud goni. Nisu zastave problem nego kvalitet, kojeg nemaju pojedini igraci (nazalost velika vecina dovedena u mandatu prethodnih strucnih stabova) ili prije dolaska ovog SS
Ti si taj koji psuje i vrijedja ljude, ti si taj koji treba biti banovan, jer ne znas razgovarati argumentima, vec samo uvredama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:47Naravno da ljudi imaju misljenja,kritikuju to radim prvi ja,nesto sasvim drugo su glupi,zlonamjerni ljudi koji sve pljuju. Prepoznam vas na 100 kilometara.Neza je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:40Niko nista nije psovao, niko nikoga nije vrijedjao. Zelis da se banuju ljudi koji napisu misljenje razlicito od tvog?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:21Imal ko da banuje medjede i slicne strumfove koji su se nakotili,vanago od admina je sve otjerao i doveo nam plave fekalije,cetnike,fasiste,ustase i ostale spodobe na forum.
E cuj sa nama se neko dogovarao oko lige, mi po igri blizi gosku neg zrinjskom, jako bitan faktorPendulum je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:46Sam se banuj, života ti.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu

1946-1987
Uslikaj člansku, hulahopkice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sta je plava fekalija? Je li to nesto dobro ili lose, da znam kako cu ti odgovoriti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:49Ma negativni jer nam je tema puna plavih fekalija poput tebe. Danas sye filovani kao paprika.
-
- Kontakt:
Au druže šta je škarta, debila i uhljupa na temi... nevjerovatno.
- relativizam
- Kontakt:
Nije da nešto likujem ali pričalo se još od Evrope da ako budemo igrali sve na gulia i presinge ne piše nam se dobro.EastMadness je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:27Next year this time We ll be championsrelativizam je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:26Oteti titulu iduće godine sakama rukama nogama,doći do Evrope tim lakšim putem i privuci malo jače igrače igranjem Evrope ili uložiti rekordan iznos u ekipu
Sve ostalo je pucanj u prazno i prodavanje magle i ovaj kup i ta mjesta koja vode u evropu
Nit će kad biti regularno prvenstvo nit ćemo mi ovim putem ista napraviti
Mrskog mi to tražiti sad ali imaju postovi
Ako su to vidjeli ovi forumasi pa ne znam kako naši to nisu uvidjeli i pojačavali se konkretnim igracima a mi dovedemo onog mladog crnca kako se zove čovjek odigrao 3 minuta u sezoni, a u najbitnijoj utakmici sezone Balta igra bez ijedne minute do tad
ZA SARAJEVO MOGU IGRATI SAMO NAŠA DJECA; NAĆI ĆE IH ZEKA PO TRAMVAJU!
-
- Kontakt:
Pa ubijem te argumentima al dzaba kad si ogranicen. Za pocetak,pogledaj sve tekme Borca ove sezone,kad to pogledas odi i pogledaj statistiku nas i njih pa onda onako za kraj prije ove i prosle sezone izjave Dodika,Telgetije i za laku noc radovanje predsjednika saveza na mecevima Borca,kad to sve savladas naleti da diskutujemo.Neza je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:50Ti si taj koji psuje i vrijedja ljude, ti si taj koji treba biti banovan, jer ne znas razgovarati argumentima, vec samo uvredama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:47Naravno da ljudi imaju misljenja,kritikuju to radim prvi ja,nesto sasvim drugo su glupi,zlonamjerni ljudi koji sve pljuju. Prepoznam vas na 100 kilometara.
Evo slucajno uletim kod Nede na live kad pisu Zekic podnio ostavku nadam se da nije istina
-
- Kontakt:
Zamisli da smo dobili 3-0 opet bi Mirvic kriv bioleo1946 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:51E cuj sa nama se neko dogovarao oko lige, mi po igri blizi gosku neg zrinjskom, jako bitan faktorPendulum je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:46Sam se banuj, života ti.FoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 19:07Prema onome što sam saznao (a nadam se da nije istina) da je pred prošli meč na Koševu Mirvić sa Vicom dogovorio Kup za Ligu i da naši zato nisu zapinjali. Baš ćemo vcrs igru vidjeti jer ako je ovo istina onda je to bruka i sramota za klub koji se kao bori za poštenje u bh. fudbalu![]()

-
- Kontakt:
U jbte... ja konto odgovaram liku koji ima veze sa fudbalom kad ono... Da ti prvo pojasnim izmjenu unusic guly: keremeh koji je inace igro beka u postavi 3 5 2 je otisao na mjesto gulija koji se ozlijedio a unusic je otisao na mjesto keremeha sto je i logicno. Bubanja skroz ok i korektan igrac kroz cijelu sezonu kao i vcrs, sta ocekivati vise od njega jer je kao defanzivni veznjak 2 strijelac ekipeHyperOS je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:50Ako je tebi Bubanja bio dobar vcrs, sigurno ti je i izmjena Guli-Unusic u momentu dok gubimo vrhunski potez strucnjaka.stokastoka23 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:47I sta treba ovo da znaci ? Bubanja je ok bio, jovic takodjer, paskalev, butic... problem nije u zastavicama, problem je u tome sto nemas mozga ekipe (bio takodjer igrac sa srbijanskom zastavom). Najbolji igrac ekipe i lige ti takodjer nije sa plavozutom zastavom, dok igrac poput mehmedovica koji ima tu zastavu ne zna kud goni. Nisu zastave problem nego kvalitet, kojeg nemaju pojedini igraci (nazalost velika vecina dovedena u mandatu prethodnih strucnih stabova) ili prije dolaska ovog SS
-
- Kontakt:
Izmjena Guli - Unušić je jedina razumna odluka koja se mogla donijeti u tom momentu. Koga je trebao uvesti? Drugog gruzijca pa da igramo sa dva target mana (čak smo i to probali i doživjelo je, očekivano, fijasko)? Pa nije fifa ybt da takve stvari prolaze. Unušić na beka, a Francis u špic je rokada koja se morala odraditi. Francis je, profilom, najsličniji Guliju i jedini normalan koji može pokušati pokriti tu rolu. Da se razumijemo, i meni je na prvu izgledalo nejasno, al dovoljno je laičko poznavanje fudbala da neke stvari prepoznaš u roku 5 sekundi. Sad već možemo diskutovati da li je to funkcionisalo kako je trebalo ili nije, al tvrditi da je, u tom momentu, to bio loš potez može samo totalna fudbalska analfabeta. Puno smo većih problema i grešaka smo imali večeras od te izmjene.HyperOS je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:50Ako je tebi Bubanja bio dobar vcrs, sigurno ti je i izmjena Guli-Unusic u momentu dok gubimo vrhunski potez strucnjaka.stokastoka23 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:47I sta treba ovo da znaci ? Bubanja je ok bio, jovic takodjer, paskalev, butic... problem nije u zastavicama, problem je u tome sto nemas mozga ekipe (bio takodjer igrac sa srbijanskom zastavom). Najbolji igrac ekipe i lige ti takodjer nije sa plavozutom zastavom, dok igrac poput mehmedovica koji ima tu zastavu ne zna kud goni. Nisu zastave problem nego kvalitet, kojeg nemaju pojedini igraci (nazalost velika vecina dovedena u mandatu prethodnih strucnih stabova) ili prije dolaska ovog SS
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Znaci nije do mene, haj dobro je makar to.
Nece je ni dogodine nadograditi kao sto nisu ni sada, bar ne na nivo da mozemo ozbiljno konkurisati za trofeje.jurisicduska je napisao/la: ↑02 apr 2025, 23:15Nadogradit ekipu dogodine pa se probat pomjerit.
Nikog ne tjerat.
Ima par igrača ne zaslužuju dres Sarajeva njima se svakako zahvaliti.
Treneri se mijenjaju kao na traci,razni igraci defiluju kroz klub i nema uspjeha, a jedina konstanta je Mirvic koji ili fkt ne zna ili nece. Bitno je da svake sezone bude neki igrac ili vise njih za koje ce se uzeti masna lova i to je sustina.
-
- Kontakt:
Valja zadrzati 3 mjesto bez gulija i izboriti Evropu. Veci ce to biti zadatak ovo veceras
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 57 gostiju.