Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

-Paja
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la -Paja » 12 apr 2011, 14:12

Cuj ti njega nema nista protiv, ko da se on sta pita ili ko da se Barcelona sta pita :lol: Ne moze zaduzena Barcelona poznata po Sumama katara na dresu platiti Balea, a realno prelazak iz NBA lige u ACB bio bi sa konja na magarca.
Dio Arsenala

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 12 apr 2011, 14:35

Pitanje je koliko bi se Bale dobro snašao u Barceloni gdje od štopera pa do napadača svaki igrač mora biti savršeno tehnički potkovan, a znamo da to nije Baleova najjača snaga.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 apr 2011, 14:40

Toxicity je napisao/la:Pitanje je koliko bi se Bale dobro snašao u Barceloni gdje od štopera pa do napadača svaki igrač mora biti savršeno tehnički potkovan, a znamo da to nije Baleova najjača snaga.
snasao bi se sjajno, bio bi jos mocniji nego u totenhamu jer bi imao puno vise prostora po lijevoj strani, kao sto dani alves ima po desnoj, odlican je bale igrac i uklopio bi se i kao igrac i kao osoba, ako ga totenham bude htio prodati bilo bi sjajno i za njega i barcu da se desi taj transfer, ali sve cemo vidjeti na ljeto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 12 apr 2011, 17:32

Romariooo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pitanje je koliko bi se Bale dobro snašao u Barceloni gdje od štopera pa do napadača svaki igrač mora biti savršeno tehnički potkovan, a znamo da to nije Baleova najjača snaga.
snasao bi se sjajno, bio bi jos mocniji nego u totenhamu jer bi imao puno vise prostora po lijevoj strani, kao sto dani alves ima po desnoj, odlican je bale igrac i uklopio bi se i kao igrac i kao osoba, ako ga totenham bude htio prodati bilo bi sjajno i za njega i barcu da se desi taj transfer, ali sve cemo vidjeti na ljeto
ma kakv Bale , taj zna trcat i to vodoravno , u kontra stranu covjek ne zna ni hodat.Nije taj za Barce.Odlicno mu je u tottenhamu neka ga tamo.
Sto se tice Barcelone i Arsenala , opce poznato je da barcelona u koliko hoce , moze kupiti Arsenal.
naravno u koliko bi se udruzila dva najbogatija kluba svijeta i najpopularnija mogli bi kupiti tu Englesku ligu.

Razlika od 20 poena predstavlja moc Barcelone koja svega 4 utakmice od 31 nije pobjedila od cega je jedan poraz.
Ako je ta Valencija toliko slaba koja je u trenutku igranaj sa Unitedom bila na 5toj poziciji zasto je United sa 2gim timom Valencije nije mogao dobiti na OT ??? Zasto ih je Valencija pregazila na Messtali ???
Zasto Villarealll koji je 4vrti jede u EL i to ne bogami Ž klubove (napoli, Leverkusen, Twente)
Zasto barcelona ne dozvoli sirotom malom Arsenalu da osuta na gol, zasto Real masakrira Tottenham ??

Liga qrcu nevalja.Nema tu dovoljno igraca koji valjaju.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 apr 2011, 17:40

Barcelona je toliko bogata da je to cudo, furali su se na nesto bez reklame na dresu ali tako su dobro poslovali da su se morali pokakiti sami sebi usta i staviti katarske sume na dres :lol: pogledajte im dres isto rukometaski vrvi od reklama te na rukavu televizija, naprijed sume nazad unicef, na sorcu bi mogli Turkish Airlines staviti da im se lik KEvina Costnera nasmije sa sorca :lol: I oni da daju pare za Balea a dizu kredit da daju plate igracima :lol:
Dio Arsenala

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 13 apr 2011, 12:09

Hoce li nas opet naguziti veceras :D

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 apr 2011, 23:32

Mozda za 20tak godina opet ugostite najveci nogometni klub.
Zdravo :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 14 apr 2011, 00:05

Niste shvatili poentu, ljudi ne znaju ni izgovoriti ime kluba koji je demontirao i izdominirao Real a nalazi se negdje u nekoj sklj ligi sto nam govori dosta o politickom klubicu Realu.
Dio Arsenala

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 14 apr 2011, 10:43

Pobijedili su nas svaka cast, meni je zao sto smo izgubili , ali sad da se nasladjujete je sramota :evil:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2011, 10:46

ovdje je neko brisao postove :lol:

nije sramota izgubiti od Reala u 2 utakmice 5:0 ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 apr 2011, 11:05

eto sad sta mislite dal bi totenham da igra u istoj ligi s realom zaostajao 20 bodova, a za barcelonom 30
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 14 apr 2011, 11:21

Romariooo je napisao/la:eto sad sta mislite dal bi totenham da igra u istoj ligi s realom zaostajao 20 bodova, a za barcelonom 30
Ne dipr

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 apr 2011, 18:39

L-Train je napisao/la:ovdje je neko brisao postove :lol:

Naravno da nije,Real u jednoj izgubi 5:0. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2011, 19:24

Devil je napisao/la:
L-Train je napisao/la:ovdje je neko brisao postove :lol:

Naravno da nije,Real u jednoj izgubi 5:0. :mrgreen:
ma nije to nista,znali smo mi i po 6 golova primati u jednoj utakmici :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 16 apr 2011, 10:10

Čitam da Redknapp više ne račuan toliko na Gomesa i da će početi tražit novog golmana. Ako se odluči potražiti novog golmana vjerojatno mu je prvi pick Pletikosa kojemu bi ja (u slučaju da je to istina što pišu novine) počeo davati više prilika, tj da brani nekoliko utakmica pred kraj sezone jer sve što smo od njega mogli vidjeti u posljednje vrijeme je u utakmici protiv Francuske prije desetak dana i u Liga kupu i to još u rujnu prošle godine.
Ako se Pletikosa ne bi pokazao kvalitetan golman onda će vjerojatno pokušati pronači neko rješenje izvan kluba, a Given mi djeluje kao najbolji za to. Može braniti još 3-4 godine na vrhunskoj razini, a sigurno i ne bi bio skup pošto Tottenham više sigurno neće moći računati na multimilijunske kupovine.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 apr 2011, 10:18

Iskren da budem, ne znam kako je Gomez uopće prvi golman ekipe. Pa nebrojeno mnogo puta je sjeb'o Tottenham svojom krivicom (prosuli su mnogo bodova zbog toga). Istina, prošle sezone je broj tih grešaka sveo na minimum, no opet se početkom ovogodišnjeg Premiershipa vratio starim navikama. On je svoje odigr'o kako god da se okrene. Eh, što se tiče Pletikose, ne znam ni u kakvom je on stanju. Ne sjećam se kada je posljednji put branio. Sjeća li se iko? Što se tiče Givena, mislim da niko ne sumnja u njegove kvalitete, al' pitanje je da l' će City pustiti golmana svojim rivalima?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

88000
Kontakt:

Post Postao/la 88000 » 16 apr 2011, 10:20

GLEDO SAM PLETIKOSU PROTIV FRANCUZA,,,MAESTRALNO JE BRANIO,,MISLIM DA CE TOTENHEM POKUSAT S NJIM,,,A MOGUCE JE DA DOVEDU BEGOVICA

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 16 apr 2011, 13:59

Prema pisanju otockih medija tottenham i porto su pred sporazumom za odlazak Falcao-a i Hulk-a u redove Tottenhama za cifru izmedju 40-50 miliona :D :D :D :D :D :D

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 21:06

za givena treba 100k tjedno i jedno 7m odštete.....uz sve to city ga nebi prodao konkurentu....

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 16 apr 2011, 21:35

Tom Huddlestone je napisao/la:Prema pisanju otockih medija tottenham i porto su pred sporazumom za odlazak Falcao-a i Hulk-a u redove Tottenhama za cifru izmedju 40-50 miliona :D :D :D :D :D :D
hmm.. a prije nekoliko dana pisalo da Tottenham radi financijske stabilnosti ovo ljeto treba malo počistiti svlačionicu...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Mahmalone, Muumii i 4 gosta.