BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ma to nije upitno, ne postoje kalkulacije ni na challengerima u toj fazi turnira, a ne na 250ci. Win-Win situacija što nije loše uopšte.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikad nije bio bolji. Fizički je brutalno spreman i na svim podlogama igra odlično. Vjerujem da ovdje ide daleko a što ne i do samog kraja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ja nešto isto kontam. Nije ovdje niko nepobjedljiv.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 16:48Nikad nije bio bolji. Fizički je brutalno spreman i na svim podlogama igra odlično. Vjerujem da ovdje ide daleko a što ne i do samog kraja.
Samo kad skontas da je prije 20 dana dobio Mensika, koji je na slijedecem turniru dobio, cini mi se, tri top10 igraca!Cwirek je napisao/la: ↑01 apr 2025, 17:01I ja nešto isto kontam. Nije ovdje niko nepobjedljiv.Unofficialpage je napisao/la: ↑01 apr 2025, 16:48Nikad nije bio bolji. Fizički je brutalno spreman i na svim podlogama igra odlično. Vjerujem da ovdje ide daleko a što ne i do samog kraja.
Za sad je 14. nosilac kvala za Monte Carlo. Da li može dobiti ono SE ako ne stigne na kvalifikacije, nisam siguran tačno kako to funkcioniše?
Može, treba biti najbolje rangiran polufinalista ovih turnira i da traži SE.
Mogao bi i wawrinka ispast,skatov vrlo nezgodan igrač.
Ko prenosi ovaj turnir iz Bukureštu.
Damir danas cetvrti mec na centralnom terenu, vjerovatno iza 15:00. Prenos na SK2 
SE se dobija samo ako si na nekom turniru još u igri a koji je većeg ili istog ranga od onog od kog tražiš SE.
Trebalo bi da je to dobra bolja organizatora hoće li umjesto jednog WC dodijeliti SE.. Ako hoće - mogu.
Gleda li ko Damira 
U prvom setu cak 19 vinera, a samo 13 neforsiranih gresaka 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odličan Damir, crta po terenu. Jianu igra odlično isto, servira odlično, udara fh odlično ali ni to nije dovoljno za set. Valjda drugi set bude još lakši jer sumnjam da Jianu može bolje od ovog.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hoce li neko reci ovom nasem levatu da ima dovoljno godina za ovakvo kretensko ponasanje i da ima djece koja ga gledaju, te vide neki uzor u njemu..
Fali ti:-)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali koliko ovaj komentator navija za Rumuna, strašno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ako slusamo istog, hrvata..pa i nije bas, svaki dobar poen nagradi.Unofficialpage je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:20Ali koliko ovaj komentator navija za Rumuna, strašno.
a loko ce uzeti 3. set bez velike drame, siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.