FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aj **** nemoj me peglat vise s tim djecijim kontrama
Svaki komentar seres mi nesto, a izvlacis iz konteksta i bukvalno sve gledas
Ljudi imaju pare, ozbiljne biznismene, sve sto mi nemamo
Dovelik Rakitica iz La Lige, Perisica iz Serie A i kao nemaju nekog investitora
Sta posrali milione odjednom?
Nevezano za ovu sezonu, realno mi smo smijesni
Bez biznismena i tako toga nikad vise necemo biti konkuretni
Svaki komentar seres mi nesto, a izvlacis iz konteksta i bukvalno sve gledas
Ljudi imaju pare, ozbiljne biznismene, sve sto mi nemamo
Dovelik Rakitica iz La Lige, Perisica iz Serie A i kao nemaju nekog investitora
Sta posrali milione odjednom?
Nevezano za ovu sezonu, realno mi smo smijesni
Bez biznismena i tako toga nikad vise necemo biti konkuretni
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Izvini, ali klub je paravan za valjanje i dilanje droge, prvo posao pa tek onda FKŽ
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:

LB RB, slobodni od januara/marta bolji od nasih sigurno, ne vjerujem da su imale neke plate u prethodnim klubovima koje bi bile prevelik zalogaj za nas, u svakom slucaju vjerujem da bi dosli, pa bolje u Zelji igrat nego bez kluba bit. Ali neka, Mirka, Gala i ostala bekovska kompanija je izgleda predobra, pa ne treba pojacanja dovodit. **** ga ne moze uprava nema igraca na trzistu…
Inace to ide preko kluba ne preko drugih stvari. Imas milion takvih slucajeva sirom svijeta. Ako je na tribini ne znaci da je to paravan, jos smijesnije da je to kao narod zacudilo, kad se zna 20 godina kako sta ide.Mamba21 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 19:08Izvini, ali klub je paravan za valjanje i dilanje droge, prvo posao pa tek onda FKŽ
Fk Željezničar.
Pa naravno da ne treba, ali ovo je balkan i u vecini klubova je ista situacija. Naveo si primjer Hajduka, ali ono sto smo mi u Bosni sto se tice baze navijaca, oni su na citavom balkanu. Kao sto Zeljo ima te neke ljude sa parama, oni imaju takvih puno vise. Hajduku je sreca pa su svi u pet deka, ko manje bude grijesio osvojit ce. Tako se i mi sljedecih 5 godina mozemo nadati, da svi posrnu pa da nesto ganjamo. Sad da se poredimo sa Borcem koji ce tek pravu snagu pokazati od naredne sezone i mi da ganjamo titulu je smijesno u najmanju ruku.NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:32Svaka cast medjutim to i govori koliko smo pali kurcu za usi da nam tribina spasava klub
Ozbiljni klubovi imaju ljude ozbiljne, a ne navijacke grupe
Hajduk nam je savrsen primjer, evo nasli su investitora i vratili se iz mrtvih
Fk Željezničar.
Vi jos gori pa odgovarate debilu mamba21
-
- Kontakt:
Mamba je u pravu.
Samo ne znam gdje jos prolazi ovaj spin predstavljanja neceg sto nije dobro kao dobro. To je bitnije od ovog sto Mamba pise iako je u pravu.
Samo ne znam gdje jos prolazi ovaj spin predstavljanja neceg sto nije dobro kao dobro. To je bitnije od ovog sto Mamba pise iako je u pravu.
Ne znam kako ce pojedini podnijeti ovu podrsku. Ja sam svjestan da mi kup ne bi osvojili, ali to nije opravdanje za debakl. Imaju priliku da se iskupe. Sto se mene tice, podrsku ima Zeljo i uvijek ce je imati.
-
- Kontakt:
Pa to i ptice na grani znaju da je tribina 70 % onih koji imaju koristi od iste. I lafo se nesto pitaju,ali slabo je to.
Vise je sramota da se uhapseni nazivaju vodjama,a ne izlaze iz dvorista komsija. Manijaci nemaju vodju od 11.07.92.
Vise je sramota da se uhapseni nazivaju vodjama,a ne izlaze iz dvorista komsija. Manijaci nemaju vodju od 11.07.92.
Javlja se hulahopka i pitari s profila koji stalno pljuju klub. U rupe misevi.
-
- Kontakt:
Ti znas da ne bi osvojili kup..sta si ti vidoviti Milan? Vas spin u svakom losem okrenete da je nesto dobro, ne prolazi djecaci!!
Jasta, osvojili bi kraj Borca. Pustili bi nam sto onaj hadalj kaze
-
- Kontakt:
Nije ovaj forum ovakav bio prije. Par kretena doslo koji ili sa istog ili sa drugog profila seru i na drugim forumima, sto je najgore na neke komentare dobiju podrsku. A to ste im vi dopustili pisanjem “pouzdanih” informacija, laznim insajderskim postovima, napravili cirkus od ovoga. Nema ovdje 10% ljudi da im ovaj Zeljo nesto znaci. Ja nisam mogao do 6:00 zaspat nakon poraza od stida, a vjerujem da su svi kojima Zeljo puno znaci imali problema sa spavanjem i funkcionisanjem.
- dubioza144
- Kontakt:
Ma sve budale gdje ces ocekivat finale imas raspored Leotar, Vares, Krusevo i nikad losiji Siroki
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Bas cudno da takvi pametnjakovici nisu otisli u klub da kazu da ispadnemo ranije, a ne da idemo do polufinala bezveze. Kakvi bolidi.
Tako je
Nismo jos ispali
Ima jos 90 minuta
Mozemo i mi njima dati 3 gola
Puna Grbavica, svi kad bi navijali usrala bi se djeca Sirokog
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2025, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Miran budi hulahopkice. Ipak niko ne ideFkZdoKraja je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:47Bas cudno da takvi pametnjakovici nisu otisli u klub da kazu da ispadnemo ranije, a ne da idemo do polufinala bezveze. Kakvi bolidi.

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Tako je storm.Valjda nis8 aktivan na dva forumaPablo11 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:52Miran budi hulahopkice. Ipak niko ne ideFkZdoKraja je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:47Bas cudno da takvi pametnjakovici nisu otisli u klub da kazu da ispadnemo ranije, a ne da idemo do polufinala bezveze. Kakvi bolidi.![]()
Realno je bilo ocekivati finale i svi igraci trebaju odgovarati ako ne odu u finale, ali nije bilo realno ocekivati da cemo osvojiti. Ja sam o tome govoriodubioza144 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:46Ma sve budale gdje ces ocekivat finale imas raspored Leotar, Vares, Krusevo i nikad losiji Siroki
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, tiagofaria25 i 24 gosta.