mislim da da, ja sam jucer isprebacivao bas sve te kanale da vidim i tako je bilo hrvati na svim jer i oni imaju svoj sk1 kanal tako da imas opciju da ne slusas srbe nikako

mislim da da, ja sam jucer isprebacivao bas sve te kanale da vidim i tako je bilo hrvati na svim jer i oni imaju svoj sk1 kanal tako da imas opciju da ne slusas srbe nikako
U Srbiji Srđan Radojević i Nikola Lončar, u BiH ide Hrvat na SK.
Pa Radojević je moj omiljeni komentator , pa onda Edin . Trebalo bi da to bude dobro je .FKSzuti je napisao/la: ↑03 apr 2025, 19:24U Srbiji Srđan Radojević i Nikola Lončar, u BiH ide Hrvat na SK.
ma Srdjan je qrcina obicna posljednjih nekoliko godina, od toga da sam obozavao da ga slusam doslo je do toga da prebacujem kanal kad ga cujemVensanKasel je napisao/la: ↑03 apr 2025, 19:37Pa Radojević je moj omiljeni komentator , pa onda Edin . Trebalo bi da to bude dobro je .
Naravno Srđan je klasa , van svega .
Ovaj hrvat sa SPORTKLUB-a tanak baš ...
Meni se iskreno prispalo.Nikakvih emocija ma nista.Nije podigao glas nijednom.Ovako i mi mozemo komentarisati.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:49Jao komentatora SK1 HR pa da sta je ovo? Jel moguce da je ovako mrtav?
![]()
Manuel je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:59Meni se iskreno prispalo.Nikakvih emocija ma nista.Nije podigao glas nijednom.Ovako i mi mozemo komentarisati.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:49Jao komentatora SK1 HR pa da sta je ovo? Jel moguce da je ovako mrtav?
![]()
Ne treba vristati ali de malo adrenalina pa odlucujuca tekma a on ko da prenosi sahranu.Smorio sam se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:15sasvim ok komentator, objektivan
ali fali bosnjama komentaror koji ce vristati na svaki kos Partizana i Zvezde kao da je Dzeko postigao gol za repku
100% Daj malo adrenalin neka proradiManuel je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:18Ne treba vristati ali de malo adrenalina pa odlucujuca tekma a on ko da prenosi sahranu.Smorio sam se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:15sasvim ok komentator, objektivan
ali fali bosnjama komentaror koji ce vristati na svaki kos Partizana i Zvezde kao da je Dzeko postigao gol za repku
Odlucujuca za staManuel je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:18Ne treba vristati ali de malo adrenalina pa odlucujuca tekma a on ko da prenosi sahranu.Smorio sam se.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:15sasvim ok komentator, objektivan
Višković zadovoljanakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:22sad zasad Srdjan Erceg nece preci na Arenu, kaze da ima princip po kojem zeli da radi
evo pricaju na podcastuFKSzuti je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:24Višković zadovoljanakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:22sad zasad Srdjan Erceg nece preci na Arenu, kaze da ima princip po kojem zeli da radi![]()
Ja sam maloprije dobio info da neće još iako bi trebao nekad. Momci sa WRCa rade Japan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.