LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 apr 2011, 07:45

Tu se slazem , moramo imati Baynuma da pobjedimo Oklahomu , jednostavno moramo , i prosle godine kada nisu imali Perkinsa , Baynum sa jednom nosgom je bio X faktor , odigrao je fantasticnu seriju s obzirom na povredu ;)

Sto Barkly ukopa tvoje Chicago i San Antonio , garantauje da nece proci drugu rundu :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2011, 09:20

pa da ebiga, kad vec govore da je Boston najvec favorit za finale sa istocne koferencije, samo zato sto imaju hemiju i sto su navikli igrti u playoffu, onda ne vidim zasto to nebi bili i L.A sa zapada

Ono sto bi ja najvise volio i sta bi najlakse bilo za Bullse to su Spursi i zato cu biti uz njih u playoffu dok god Bullsi budu u istom, a takodjer bi volio vidjeti finale OKC-BULLS jer tu ce biti okrsaj mladih talenata i jedno super novo finale :)...naravno i finale sa LA i oprostaje utakmice Phila bile bi sigurno za pamcenje...ovo je sve znaci u slucju da Bullsi dodju do finala, a ako ispadnu volio bi onda da LA ili Ok uzme titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 apr 2011, 11:54

A jbg. zivot i kosarka vise,zar svaki put ista prica...odigra 54 utakmice u sezoni i svaki put u istom trenutku povreda.
Danas treba da odradi MRI ali nisam uopste optimista,ne izgleda ovo dobro nikako...mozda se on i vrati ali bice ko i prosle godine kada je igrao 20 minuta po mecu...s takvim Bynum-om nema sanse da uzmemo titulu,previse je kvalitetnih ekipa da bi sve to nadoknadili...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 apr 2011, 12:11

Mislim da ovo s Bynumom nece biti toliko strasno koliko je izgledalo na pocetku...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 13 apr 2011, 12:17

Iskreno ovo njegovo desno koljeno je hafifno. Ma inace je sklon povredama. Steta! Trenutno jedini igrac koji moze odigrati kakvu-takvu odbranu na D. Howardu.
Allez

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 apr 2011, 12:22

neno#4 je napisao/la:Mislim da ovo s Bynumom nece biti toliko strasno koliko je izgledalo na pocetku...

I dalje se nekako nadam da si u pravu i da ce biti ok ali ipak gledajuci realno tu njegovu situaciju sa koljenom ne pise nam se dobro iako je uspio sam izaci van terena sto nije bio slucaj kod prethodnih povreda...a inace je do povrede doslo na nevjerovatno glup nacin...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2011, 12:41

Odigrali smo dosta losu utakmicu i tek u posljednjim minutama slomili otpor SAS-a koji su igrali bez svoje "trojke" i nadam se da je ovo samo tempiranje forme za PO. No vazno je da smo upisali pobjedu koju veceras jos jednim trijumpfom treba ovjeriti protiv Kingsa.
Sto se Bynuma tice ja se nadam da povreda nije toliko strasna i da ce biti spreman za PO, ukoliko ne bude tako tesko da ce Gasol i Odom moci do velikog finala nadoknaditi njegov izostanak.
Evo sada sam na ESPN-u gledao izjavu Phila Jacksona nakon utakmice gdje se vidjelo da je "sokiran" ali isto je tako izjavio da mu je Bynum rekao da se nista ne brine i da ce biti spreman za najvaznije utakmice u sezoni.
Veceras moramo pobjediti Kingse i nadati se pobjedi LAC-a protiv Memphisa kako bi njih izbjegli u prvom krugu PO, jer sam siguran da NOH nece pobjediti u Dallasu. Memphis bi volio izbjeci iz razloga sto se uvijek neki vazan igrac protiv njih povrijedi.

PS: Bez obzira kako se sve ovo zavrsilo s Bynumom imam osjecaj da ce Lakersi nakon ove sezone povuci trade.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 apr 2011, 16:56

adnan24 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Mislim da ovo s Bynumom nece biti toliko strasno koliko je izgledalo na pocetku...

I dalje se nekako nadam da si u pravu i da ce biti ok ali ipak gledajuci realno tu njegovu situaciju sa koljenom ne pise nam se dobro iako je uspio sam izaci van terena sto nije bio slucaj kod prethodnih povreda...a inace je do povrede doslo na nevjerovatno glup nacin...

[youtube][/youtube]

A u qrac! Kako sad bez Andyja? :cry:

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 13 apr 2011, 22:12

Sta mislite,hocemo li dobiti Kingse veceras?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 apr 2011, 23:22

Breaking News : Lakers' Bynum (knee) expected to be ready for playoffs ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 apr 2011, 23:31

Odlicna vijest povrede Bynuma i Barnesa nisu toliko ozbiljne i bit ce spremni za PO koji pocinje ovog vikenda. Prvenstveno mi je drago zbog Bynuma, jer od kako igra uvijek ga prati veliki peh sto se povreda tice.
Takodjer na zvanocnoj stranici objavljena je vijest da smo doveli Trey-a Johnson-a, ali kako sam ja razumio samo za vecerasnju utakmicu protiv Sacramenta. Inace ovaj igrac je igrao za nas u ljetnoj ligi i imao je tokom sezone ugovor s Torontom u trajanju od deset dana.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 apr 2011, 23:47

L-Train je napisao/la:Breaking News : Lakers' Bynum (knee) expected to be ready for playoffs ;)

Zivio ti meni 100 godina :D

Odlicna vijest,nekako sam bio pesimista ali izgleda da je sve OK...jos kad bi veceras dobili onda bi sve bilo u najboljem mogucem redu iako sad i Kobe-ju prijeti suspenzija zbog nekakvog psovanja ili sta vec :shock:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 apr 2011, 00:00

adnan24 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Breaking News : Lakers' Bynum (knee) expected to be ready for playoffs ;)

Odlicna vijest,nekako sam bio pesimista ali izgleda da je sve OK...jos kad bi veceras dobili onda bi sve bilo u najboljem mogucem redu iako sad i Kobe-ju prijeti suspenzija zbog nekakvog psovanja ili sta vec :shock:

ma rekao sudiji da je pe.der i odma se topla braća digla, se.ru nešto :lol:
FORZA MARŠAL !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2011, 00:01

adnan24 je napisao/la:

Bryante je ove sezone sakupio 15 tehnickih gresaka, i sinoc je dobio 16 tehnicku gresku, ali mu je od strane NBA lige anulirana ona iz Oklahome tako da veceras ima pravo nastupa. Veceras moramo pobjediti, ima tu i Ratliff da malo rastereti Odoma i Gasola, i eto taj novi igrac Johnson da malo rastereti Fishera, a takodjer se nadam pobjedi LAC-a, jer sam siguran da NOH nece pobjediti u Dallasu, a ukoliko bi igrali protiv Memphisa strah me opet neke povrede.

PS: Nema nam @majestica24 posljednjih utakmica. Vec mu je zena Lakerse izbila iz glave. :D :D

@ neno#4

gledas li od pocetka PO ili ces samo gledati neku vazniju seriju. :D :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 apr 2011, 00:05

hodža je napisao/la: ma rekao sudiji da je pe.der i odma se topla braća digla, se.ru nešto :lol:

Evo sad bas citam...nesto se oni sad uvrijedili :lol: ...ne zna covjek vise sta opsovati pa da se neko ne uvrijedi...valjda ga nece kazniti za play off...nek bude malo po novcaniku i to je to :D

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 apr 2011, 00:07

adnan24 je napisao/la:
hodža je napisao/la: ma rekao sudiji da je pe.der i odma se topla braća digla, se.ru nešto :lol:

Evo sad bas citam...nesto se oni sad uvrijedili :lol: ...ne zna covjek vise sta opsovati pa da se neko ne uvrijedi...valjda ga nece kazniti za play off...nek bude malo po novcaniku i to je to :D
velika je on faca da bi ga kaznili nekim neigranjem zbog pe.dera ;)

al' fakat, ne zna čovjek više šta da opsuje :roll: :lol:
jedino vanzemaljce, mada je i to "šuhveli", vrte se oko Japana, ako čuju da ih se psuje, mogli bi se i oni žaliti :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 apr 2011, 00:12

hodža je napisao/la:
velika je on faca da bi ga kaznili nekim neigranjem zbog pe.dera ;)

al' fakat, ne zna čovjek više šta da opsuje :roll: :lol:
jedino vanzemaljce, mada je i to "šuhveli", vrte se oko Japana, ako čuju da ih se psuje, mogli bi se i oni žaliti :lol: :lol:

Najgore je sto kad bukvalno kazes nekom da je pe.der oni se jave i kazu sto vrijedjas covjeka :lol: :lol:

A stoji i za te vanzemaljce...sve je vise NLO-a...polako se spustaju :mrgreen:

Malo na temu :D :

Kingsi igraju veceras mozda i zadnji mec u Sacramentu prije selidbe u Anaheim,bilo bi fino da Lakersi budu zadnji tim koji je pobjedio u toj dvorani

P.S. Evo sad izasla vijest da je kaznjen sa 100 000$ ...nije ni malo :D

"The words expressed do NOT reflect my feelings towards the gay and lesbian communities and were NOT meant to offend anyone." :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2011, 00:25

Jedino je onda rjesenja da idu na krus bosanskog jezika i glupi Ameri onda nece skontati njegove psovke. :D :D
Nisam znao da se Kingsi sele iz Sacramenta :o :o , i nadam se da necemo obiljeziti historiju u negativnom smislu iz naseg ugla gledanja.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 apr 2011, 01:33

adnan24 je napisao/la:

Slusaj mene 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 apr 2011, 01:36

@ neno#4

gledas li od pocetka PO ili ces samo gledati neku vazniju seriju. :D :D
A vidjet cemo, ja se nadam da cu gledati sto vise, ali sve ja procitam ovdje, iako se povremeno javljam :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.