FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - 2 Mada se Drina neće predati bez borbe. Naravno to im neće pomoći, na kraju 0:3 Za goste!
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - X Rudar nije loša ekipa, jedna od boljih u ligi...Oni igraju fudbal lijep za oko...Sarajevu sa druge strane fali nekoliko igrača i možda se okliznu u ovoj utakmici...Varešanović takav luksuz ne bih smio sebi dopustiti jer je konstantno "pod otkazom" zbog opravdanog pritiska navijača...!!!
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - X Dvije skoro podjednake ekipe, remi je najrealniji ishod!
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - 1 Sloboda je konačno počela igrati, i ovdje će uzeti bodove! Neće im biti lagano ali će slaviti na kraju! Budućnost će na moju veliku žalost vjerovatno u prvu ligu ali eto njih već sledeće godine ponovo u elitu! Sretno Ljumani!
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - 1 Rođeni svaka čast, to sam i očekivao od vas na proljeće, ovdje padaju veziri sa par golova razlike! Nema Pirote(hnike) nema bodova!
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - 1 Zrinja je u naletu, kao što @Rosas reče! Nadam se da će opet biti nekih penala, a ruku na srce Borca mogu dobiti i bez penala, jer su ovi tanki ko lizalo samo toga još nisu svjesni! Poslije uspona dolaze padovi i to je tako u fudbalu jednostavno!
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 1 Zeničani posle prolaska u finale kupa uzimaju i Zvijezdu, koja će siguran sam pružiti snažan otpor ali male su im šanse da se vrate neporaženi! Možda maleni x nekim čudom!
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1 Široki je u naletu i neće imati puno problema da savlada neuvjerljivog Leotara...Znači Leotar nula bodova!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"