Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne moze se reci da je sreca ako si bolja ekipa i pri kraju utakmice postignes pogodak. I to je odredjeni kvalitet, istina protiv skromnog protivnika. Sreca je kad iz jedne frljoke povedes i tako se izvuces.
-
- Kontakt:
Nit ste bili bolji nit ste pokazali kvalitet.Bili ste konkretniji zadnjih 15 minuta jer ste spremniji tj jer ovi ne mogu hodati vise.Realno ponovo vise srece nego znanja.Ova zadnja recenica oslikava vas danas.Penal ste dobili iz greske stopera Igmana ne iz smisljenje akcije.Hansestadt je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:25Ne moze se reci da je sreca ako si bolja ekipa i pri kraju utakmice postignes pogodak. I to je odredjeni kvalitet, istina protiv skromnog protivnika. Sreca je kad iz jedne frljoke povedes i tako se izvuces.
Mi da ovako odigramo protiv ekipe koja 99% ispada i dobijemo nekako uopste me ne bi radovalo.Zahvalite se Mufticu sto je jos tu,bukvalno momku noge trebate ljubiti koliko vam je bodova donio a pitanje gdje bi bili sada bez njeha.Cim te golman toliko vadi to je crveni alarm,naravno ako ciljas sami vrh.Sjecam se dok smo mi imali dominaciju Kovacevic na 3 utakmice takne loptu samo kada gol aut izvodi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zeljezničar je sasvim zasluženo pobjedio.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nije fudbal za tebe. Idi čuvaj ovce, cijepaj drva, radi nešto za šta ti nije potrebna inteligencija.
- svrakino1921
- Kontakt:
Svugdje je sudijska nadoknada osim u Zenici gdje je u toku 85. minut.
OFK GradinaFK Radnički
86'
GOOOOOL! Šta se dešava u Srebreniku. Ponovo Dautović, dva gola za 3 minute, sada je 4:3.
NK ČelikFK Radnik
80'
Drugo poluvrijeme u Zenici je kasnilo 5 minuta u odnosu na druge utakmice, te je u toku 80. minut susreta.
Ovi ne mogu opstat ni u Federalnoj
A Ze - do kanton im iz budžeta dao 600 000 konv .maraka
Svašta
OFK GradinaFK Radnički
86'
GOOOOOL! Šta se dešava u Srebreniku. Ponovo Dautović, dva gola za 3 minute, sada je 4:3.
NK ČelikFK Radnik
80'
Drugo poluvrijeme u Zenici je kasnilo 5 minuta u odnosu na druge utakmice, te je u toku 80. minut susreta.
Svašta
Baš bi bilo lijepo kad bi ispali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:52Svugdje je sudijska nadoknada osim u Zenici gdje je u toku 85. minut.
OFK GradinaFK Radnički
86'
NK ČelikFK Radnik
80'
Svašta

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- svrakino1921
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:53Baš bi bilo lijepo kad bi ispali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:52Svugdje je sudijska nadoknada osim u Zenici gdje je u toku 85. minut.
OFK GradinaFK Radnički
86'
NK ČelikFK Radnik
80'
Svašta![]()
FK Radnik
69'
Nezadovoljni su Robijaši igrom svojih igrača. Razne uvrede čuju se sa tribina Bilinog polja koje su upućene domaćim igračima.
- svrakino1921
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Grad u plamenu, stari s puškom na ramenu, ne bježi od toga da ime piše mu na kamenu
Zadnje 2 utakmice su zaslužili igrom 1 bod a osvojili 6, to se zove nafaka ništa drugo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑05 apr 2025, 16:49Pa nije los mali, ne znam sto ne dobija vise prilike. Cini mi se i da je malo misica nabio, nije vise krhak toliko. Ali jeste nafaka, dosla mu lopta, odbila se. Nisu oni nista posebno odigrali, realno. Pate se citavu utakmicu.RollingPaper je napisao/la: ↑05 apr 2025, 16:45Ma nije ovo nafaka realno, zabi momčić dobar go, nema šta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako vicinoj ljubavnici dosudise penal braco draga. Onakav poklon od ni borac ni zrinjski nebi dobili
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Ziv je medjed krepalo je krme sa tvog avatara

Poslije onakve utakmice i kradje u Bijeljini ti kazes da nismo zasluzili. Pametan si momak.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:04Ma penal cist ali ni danas kao ni prethodne 2 ligaske nisu zasluzili pobjedu.
Oni su ubjedjeni da je ovo ekstra i na kraju dodje im malcice ozbiljnija ekipa kao Siroke i vide realno stanje gdje su.
Hajde neka fino,neka uzivaju,samo da se ne cude na kraju kada Evropa bude upitna do zadnjeg dana i kada o njoj ne budu oni odlucivali.
Igman zreo za federalke
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Oba penala cista kakva kradja?Sta je problem sto je svirao 2 penala?I za vas je 2 odma narednu,i neka je kad jesu penali.I sam znas da su vas centimetri dijelili od poraza.I Radnik a vrlo moguce i Posusje da je usla ona preckaPablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:01Poslije onakve utakmice i kradje u Bijeljini ti kazes da nismo zasluzili. Pametan si momak.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:04Ma penal cist ali ni danas kao ni prethodne 2 ligaske nisu zasluzili pobjedu.
Oni su ubjedjeni da je ovo ekstra i na kraju dodje im malcice ozbiljnija ekipa kao Siroke i vide realno stanje gdje su.
Hajde neka fino,neka uzivaju,samo da se ne cude na kraju kada Evropa bude upitna do zadnjeg dana i kada o njoj ne budu oni odlucivali.
Igman zreo za federalke
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da si ti jedini koji si rekao da su oba cista penala. Vidi se da si objektivan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:05Oba penala cista kakva kradja?Sta je problem sto je svirao 2 penala?I za vas je 2 odma narednu,i neka je kad jesu penali.I sam znas da su vas centimetri dijelili od poraza.I Radnik a vrlo moguce i Posusje da je usla ona preckaPablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:01Poslije onakve utakmice i kradje u Bijeljini ti kazes da nismo zasluzili. Pametan si momak.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:04Ma penal cist ali ni danas kao ni prethodne 2 ligaske nisu zasluzili pobjedu.
Igman zreo za federalke
Fk Željezničar.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hajd ti do kamatara, dok ti se mama ka ra
-
- Kontakt:
Uredu onda,cestitam vam od srca!!! 8.,9. i 10.ekipi ste zabili u posljednjim sekundama uz izuzetno losu igru.Ja sam realan i sve sto sam vam napisao ovdje za vas ispostavilo se tacno.PozzPablo11 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:12Mislim da si ti jedini koji si rekao da su oba cista penala. Vidi se da si objektivan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 apr 2025, 19:05Oba penala cista kakva kradja?Sta je problem sto je svirao 2 penala?I za vas je 2 odma narednu,i neka je kad jesu penali.I sam znas da su vas centimetri dijelili od poraza.I Radnik a vrlo moguce i Posusje da je usla ona precka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
šabani našisvrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:56Sky9 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:53Baš bi bilo lijepo kad bi ispali.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:52Svugdje je sudijska nadoknada osim u Zenici gdje je u toku 85. minut.
OFK GradinaFK Radnički
86'
NK ČelikFK Radnik
80'
Svašta![]()
FK Radnik
69'
Nezadovoljni su Robijaši igrom svojih igrača. Razne uvrede čuju se sa tribina Bilinog polja koje su upućene domaćim igračima.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.