Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Insect_terminator » 13 apr 2011, 23:56

Radije bi u toj formaciji vidio nekog fizicki jaceg u napadu i Marchiso isto nije bas neka konstanta, odigra 3,4 solidne utakmice i onda ga 10 tak nema nigdje. Potrban je takav igrac ali nisam siguran da je za prvih 11.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 apr 2011, 00:01

Na bekovima bi mogli igrati Bastos i De Silvestri, mada bih ja lično desno volio vidjeti Lichesteinera 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 00:05

Bianconeri1988 je napisao/la:Na bekovima bi mogli igrati Bastos i De Silvestri, mada bih ja lično desno volio vidjeti Lichesteinera 8-)
joj nemoj toga Lichesteiner , stavno mi je nekako bezze igrac,, Ma treba dovesti Lulic na ljevog beka i eto ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 apr 2011, 00:07

Ja sam stekao dojam ko god dođe na beka da će biti bolji od ovih što su sad :lol:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 00:11

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam stekao dojam ko god dođe na beka da će biti bolji od ovih što su sad :lol:
upravu si, al vec sad kad cemo dovesti nek bude kvalitetno da negledam onu bruku opet...

Grygera
De Ceglie
Grosso
Molinaro
Zebina

:cry:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 apr 2011, 01:18

SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam stekao dojam ko god dođe na beka da će biti bolji od ovih što su sad :lol:
upravu si, al vec sad kad cemo dovesti nek bude kvalitetno da negledam onu bruku opet...

Grygera
De Ceglie
Grosso
Molinaro
Zebina

:cry:
¸
I ja tako mislim, za ovu sezonu smo u ofanzivi po meni odlični bili, bilo je prilika, golovi su se zabijali, ovo ljeto najviše treba poraditi na tom defanzivnom segmentu, dovesti tu 2 kvalitetna beka, ali baš i uigrati ih...
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 08:25

ne znam kakav je ove sezone, al ja bih uzeo De Silvestria, momak je jak pravo,onaj Ribery je pored njega izgledao kao malo dijete koje nesto mlatara loptu, samo pitanje hoce li ga Fiorentina pustit,al ima jos dosta dobrih bekova pa vidjecemo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 08:41

tuttoshit of today :mrgreen: Tevez al samo ako izborimo LP, alternativa Bastosu su Coentrao/Cissoko :lol:
gazzetta dello toalet paper , Pirlo blizu, Amauri u Firenzu, veceras pratimo Rolanda opet, te Fucilea,Fernanda,pokazali interes za Brazilca Gabriel Appelt Pires-a , ima svega, udrobi, mozda i pogodis, isto horoskop
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 11:39

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2011, 12:47

Obavjestenje za Juventine iz BiH

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1408

Konacno :)

Torricelli: U nedjelju "Staru damu" čeka ključna utakmica

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3087.html

Na danasnji dan:

slika

[youtube][/youtube]

Stvarno je Pippo nedostizan centarfor...kako sam ga samo volio i jos ga volim...Masina..kakav strijelac...

slika

Sorensen slavi 19. rodjendan danas..sve cestitke i da ovako nastavi...strasno dobra sezona za njega kada se sve sabere...igrac buducnosti :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 12:49

ovo za udruzenje, veoma lijepo, nek se vidi da nas ima :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 13:04

sarajlija89 je napisao/la: Stvarno je Pippo nedostizan centarfor...kako sam ga samo volio i jos ga volim...Masina..kakav strijelac...
Meni je iz ovog Juventusa najjaci lik Montero - ultimo guerrero.

Kako je to nenormalan covek. :lol:

Kad je igrao 300ti put za Juve rekao je nesto na foru: "Da nije bilo moje nediscipline, igrao bih sad 400. a ne 300. utakmicu."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 13:05

"nesto" smo dogovorili sa Portom, Tiago + 5.5 miliona, ne znam ko li je i sta je u pitanju, al sta god da je, Tiaga se rjesavamo :mrgreen:

p.s. u pitanju je Fucile, to ce nam izgleda bit jedan od novih bekova

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2011, 13:08

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: Stvarno je Pippo nedostizan centarfor...kako sam ga samo volio i jos ga volim...Masina..kakav strijelac...
Meni je iz ovog Juventusa najjaci lik Montero - ultimo guerrero.

Kako je to nenormalan covek. :lol:

Kad je igrao 300ti put za Juve rekao je nesto na foru: "Da nije bilo moje nediscipline, igrao bih sad 400. a ne 300. utakmicu."

na jucerasnji dan je odigrao posljendju tekmu protiv Liverpoola...ma legedna,jos uvijek rekorder po broju crvenih u serie A..mislim 14...

a jesi vidio ovaj start kad je izbio loptu ispred Vierija... :)

E onda gledam zambrottu...eh,kako smo ga voljeli samo a izdo nas....Masina je bgm bio u Juventusu..nigdje ni blizu nije bio te forme

@sissoko

ma nije los ni fucile...moze i lijevo i desno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2011, 13:09

sarajlija89 je napisao/la: E onda gledam zambrottu...eh,kako smo ga voljeli samo a izdo nas....Masina je bgm bio u Juventusu..nigdje ni blizu nije bio te forme
Jel vas izdao i Cannavaro?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 apr 2011, 13:11

JuveSissoko je napisao/la:"nesto" smo dogovorili sa Portom, Tiago + 5.5 miliona, ne znam ko li je i sta je u pitanju, al sta god da je, Tiaga se rjesavamo :mrgreen:

Pa kaj je taj Tiago još uvijek vaš igrač?!?!?!?! :o
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 apr 2011, 13:14

JuveSissoko je napisao/la:"nesto" smo dogovorili sa Portom, Tiago + 5.5 miliona, ne znam ko li je i sta je u pitanju, al sta god da je, Tiaga se rjesavamo :mrgreen:

Dobre vijesti :D

Citam da bi mogo Amauri u fiorentinu. .. mogli bi tu neku zamjenu napraviti Amauri- vargas ili De Silvestria 8-)
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 14 apr 2011, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 apr 2011, 13:14

Sad citam Marotta trazi popuste, pa kako ovi pisu Marotta bi sve odkupio, kako bi zadržap dobre odnose sa ostalim :D . Za Matrija daju hrpu mladih igrača Maronea, Pasquata, .... . Takodjer se i za ostale igrače pominju Amauri, Iaquinta kao mogući mamci :). Ne znam koliko je pametno uzeti igrača kako bi zadržao dobre odnose, ali možda Mottu otkupe, kako bi mogli i Sancheza dobiti :mrgreen: .

A za Tiaga pa to bi bilo dobro, jel to onaj Fucile reprezentativac Urugvaja, koliko godina ima?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 13:15

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: E onda gledam zambrottu...eh,kako smo ga voljeli samo a izdo nas....Masina je bgm bio u Juventusu..nigdje ni blizu nije bio te forme
Jel vas izdao i Cannavaro?
nisu svi jednaki bili, to je sigurno, jedni su pljuvali tokom odlaska, jedni sutjeli, jedni zalili sto odlaze i navodili razumne razloge odlaska,a jedni su ostali iako zapravo im se nije ostajalo, ruku na srce , mnogi ce me popljuvat al to je bio Trezeguet, al nista manje nije legenda i veci lik od ovih koji su otisli, ostao je,kako?? ne bitno,ostao je ,hvala mu na tome :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2011, 13:17

SoloJuve26 je napisao/la:

Dobre vijesti :D

Citam da bi mogo Amauri u fiorentinu. .. mogli bi tu neku zamjenu napraviti Amauri- vargas ili De Silvestria 8-)
vec sam napisao, da bi rado vidio De Silvestria al ga nisam ove sezone pratio,kad sam ga pratio, Ribery je pored njega izgledao veoma tuzno , dakle bio je u super formi, sada ne znam kako stvari stoje, al opet se i on spominje,dakle ima materijala kod momka :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []