FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekicu ofanzivno ti je ovo, ubaci Baltu i promijeni formaciju u 6-3-1
Ne shvatam sto neki misle da se Zekicu ne smije nista reci.
Covjek zaposlenik kluba sa super platom i extra uslovima da pravi rezultate.Imamo mu valjda pravo prigovoriti kad ne radi dobro jbt.Ljudi prigovarali Ancelotiju,Murinju,Klopu,Gvardioli kad ne ide jbt a ne jednom Zekicu.
Covjek zaposlenik kluba sa super platom i extra uslovima da pravi rezultate.Imamo mu valjda pravo prigovoriti kad ne radi dobro jbt.Ljudi prigovarali Ancelotiju,Murinju,Klopu,Gvardioli kad ne ide jbt a ne jednom Zekicu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta je ovo jbt, pa moze li se jedan nas igrac licem okrenut prema protivnickom golu i jbt vise tri stopera
Zar je tesko vratiti 4-3-3 kad vidis da ova ne ide iz tekme u tekmu.Ako ista mrzim to je kad je trener tvrdoglav i samo gura jedno te isto makar i dobio otkaz.
Nama isto fali neko na klupi da im yebe sve zivo da bude autoritet jer ovi nasi klosari drugi jezik ne razumiju.Ovaj ce zavrsiti ko Rozman vrlo brzo i onda ce da se vrati u Hrvatsku ili Sloveniju i vodi ekipe tipa Varazdin,Bravo itd.
Nama isto fali neko na klupi da im yebe sve zivo da bude autoritet jer ovi nasi klosari drugi jezik ne razumiju.Ovaj ce zavrsiti ko Rozman vrlo brzo i onda ce da se vrati u Hrvatsku ili Sloveniju i vodi ekipe tipa Varazdin,Bravo itd.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Koliko smo pali sa formom, to je za nepovjerovati.
Oj Allahu …… pa ne mogu da vjerujem kakav hadalj moraš biti da ne otjeraš Mirzu na polusezoni, pa da ga staviš da igra od prve, pa da mu daš prekide, pa da mu daš traku. Izvodi hadalj slobodnjak, Mujkić sa lijeve strane ko duh sam niti ga ko gleda niti ga ko čuva al hadalj je neda ko da mu je zadnja.
Kod nas vazda isto, dovedes trenera, on dovede kamion igraca, krene super, pripreme, padnes kurcu za usi, oprastas se s trofejima u martu/aprilu. Ili dovedes trenera nakon priprema pa se tjesis bice bolje kad prodje on pripreme sa igracima, a zavrsi se isto.
Vazda prica o pritisku igranja za sarajevo, ko biva svezu se noge od strasnih tri hiljade ljudi na kosevu, wow.
Fuj, jedno veliko fuj. Postajemo standardni premijerligas koji tu i tamo bljesne, dodje do nekog cetvrtfinala/polufinala kupa i to ti je to, babo ruco.
Vazda prica o pritisku igranja za sarajevo, ko biva svezu se noge od strasnih tri hiljade ljudi na kosevu, wow.
Fuj, jedno veliko fuj. Postajemo standardni premijerligas koji tu i tamo bljesne, dodje do nekog cetvrtfinala/polufinala kupa i to ti je to, babo ruco.
1946-1987
-
- Kontakt:
Zekic je jedan pavijan ne na kvadrat nego na desetu,ja ne vidim nikakvog napretka i uvjek cu to ovdje pisat dok me ne banuju,a i ovi igraci ovo je sve go ****,pa jedan mali Ristic i Mujkic su ti bolji od ovih satro zvjezdica,ovaj Mustafic je najgora 10ka ikad u Sarajevu suza mk ide ko sve nosi tu desetku.Strasno je ovo zao mi je nas navijaca koji se necemu nadamo ali ovo je dno dna...Ovi Lulici,Mustafici i slicno ovo sve treba rastjerat,samo dzaba pare uzimaju ovo sto oni igraju mogu ti igrat i ovaj Kacunko iz Goska i slicni njemu.
Ubaciti Kyeremeha i Pavicica i promjeniti formaciju
4231
Rogic
Unusic Soldo Jovic Mujkic
Pavicic Bubanja
Kupresak Gordezijani Kyeremeh
Ristic
4231
Rogic
Unusic Soldo Jovic Mujkic
Pavicic Bubanja
Kupresak Gordezijani Kyeremeh
Ristic
FK SARAJEVO.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Umrtvio je ekipu totalno. Uspio je iz forme izbaciti apsolutno sve igrače. Najbolji pojedinci su nam Ristić i Mujkić, valjda i to nešto govori.
-
- Kontakt:
Pa jel klub sastavljen od gulija, sta ovi drugi rade drkaju **** samo neka prodje utakmica, pa kako god, plate vrhunske , ko prati ove igrace kad dovodi kod nas, nije im ovo unis vogosca **** ih dan, sad ce neko reci da serem u zvezdu se ulaze i to bas puno , zato imaju vrhunske rezultate, partizana pisaju, plus 15 bod cini mi se, bjeze, protiv ovakvih ekipa bi na pauzi bilo 0-3
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 05 apr 2025, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Pa šta bi vi,lepršavu igru,a samo 6k članova.E ne možeee to tako.
Sami se borimo protiv svih nismo mi Borac pa da nas guraju do 1/8 finala.
Sačekajte slkedeći prelazi pa ćete vidjeti kad se Mirva zarovi u Boliviji i dovede kapitalca.
Sami se borimo protiv svih nismo mi Borac pa da nas guraju do 1/8 finala.
Sačekajte slkedeći prelazi pa ćete vidjeti kad se Mirva zarovi u Boliviji i dovede kapitalca.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nekad pomislim da kolektivno cijeli forum misli da je 433/4231 sveta formacija, i da će svi naši problemi proći sa promjenom formacije 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nadam se zekicu da si im ocitao lekciju, u suprotnom ne valja brate nas vjeruj mi !
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
I to odskacu od ovih naocigled sad zamisli et.Covjece u zadnjoj trecini terena mi dva pasa nismo svezali,ali me raduje u jednu ruku evo npr Ristic mi djeluje da moze bit strasni dobar igrac barem za ove lige samo mu treba datu sansu brate.
- luckystrike
- Kontakt:
S tribine ovo i nije toliko loše. Ima trke ali fali malo kombinatorike. Uzet ćemo akoBogda ako ništa na mišiće. Nema izmjena na početku 2. dijela.
Ja vjerujem da Zekić jedva čeka otkaz sad.Manuel je napisao/la: ↑05 apr 2025, 21:37Zar je tesko vratiti 4-3-3 kad vidis da ova ne ide iz tekme u tekmu.Ako ista mrzim to je kad je trener tvrdoglav i samo gura jedno te isto makar i dobio otkaz.
bošnjanin
Daj Zekicu djeci da igraju.Barem ce oznojiti dres i ginuti za Sarajevo za razliku od ovih placenika iz komsiluka koji ni sami ne znaju kako su dogovorili ovolike plate.Guras djecu,plate im budu svakako male a imas momke koji bi ginuli za Sarajevo a i uzele bi se fine pare ko sto smo uradili sa Celikom.Dosta mi je vise ovih polovnjaka iz Srbije i Hrvatske.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], keli, Lecler i 52 gosta.