AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Musah I Fofana ne mogu igrati u četvrtom rangu tanzanijske lige.
BOJKOT I SAMO BOJKOT! FUJ! 
Hahaha koliko golova nas je on kosta ove sezone? Ustvari možda bolje pitanje koliko smo golova primili nakon individualnih grešaka? Ako nije Musa, jest Gabia, Thiao...
Al kakvo postavljanje Thea u odbrani, vrti ga Dodo ko na ringišpilu.
Al kakvo postavljanje Thea u odbrani, vrti ga Dodo ko na ringišpilu.
Il Club più titolato al mondo!
Ma ja Theo legendo, samo stoj i gledaj šta se dešava oko tebe. 
Jao kolika čistka će se morati praviti na ljeto, ovo je postalo gadljivo gledati.

Jao kolika čistka će se morati praviti na ljeto, ovo je postalo gadljivo gledati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jedva čekam da mu vidim ledja. Al ne kontam ni trenere, sa ovakvim Theom da niko ne pokusa sa 3 stopera.
Da su navijači pametni pa ovog momenta svi napustiti stadion.
Da su navijači pametni pa ovog momenta svi napustiti stadion.
Abraham ispod radara odigrao ipak finu sezonu, sa dosta nekih bitnih golova i asista.
Da Leo nema IQ u minusu, mogli su doći na 2:2 dosad.
Nisam uopšte ispratio da je brat Musah opet završio utakmicu dok komentator nije spomenuo.
Da Leo nema IQ u minusu, mogli su doći na 2:2 dosad.
Nisam uopšte ispratio da je brat Musah opet završio utakmicu dok komentator nije spomenuo.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Leao u 50% slučajeva donese pogrešnu odluku, kad treba dodat on krene driblat ili suta, a kad treba sutat on pokuša sa dodavanjem.
Odbrana Milana izgleda kao da nikad u životu nisu nijedan trening odradili zajedno.
Ma mrs u pcku materinu, protivnik napada po tvojoj strani a ti se raspravljaš supak jedan
Gdje nam je pojacanje iz Fejnorda?? 

Mislim da ne postoji ekipa s manje tečnim protokom lopte od Milana pod Conceicaom. Mislim da bismo mi uspjeli nekako da upropastimo i akciju 5 na 1 hahahahaha 

I ovaj Walker umjesto da donese iskustvo i mudrost, on još gluplji ispada.
E da, ta scena gdje se Theo raspravlja sa igračem dok se odvija napad preko te strane je slika i prilika onoga što on radi zadnje 2 sezone.
Btw ni ne možemo imati nikakvu tečnost u igri kad igramo sa jednim i po veznjakom čitavu sezonu.
E da, ta scena gdje se Theo raspravlja sa igračem dok se odvija napad preko te strane je slika i prilika onoga što on radi zadnje 2 sezone.

Btw ni ne možemo imati nikakvu tečnost u igri kad igramo sa jednim i po veznjakom čitavu sezonu.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 05 apr 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Kome li je palo na pamet da Calabriu zamijeni ovim degenerikom Walkerom?
A Cutrone?? Gdje nam nestade?? Sta se zbiva? Niko ne zna odgovor?? Preko 30 mil transfer 

Mislim da je fer priznat da smo i pod Fonsecom bolje izgledali nego pod Conceicaom, iako je Conceicao dobio na zimu 2-3 pojacanja.
Ima li neko podatak koliko smo bodova po kolu osvajali sa Fonsecom a koliko smo do sad osvojili sa Conceicaom?
Ima li neko podatak koliko smo bodova po kolu osvajali sa Fonsecom a koliko smo do sad osvojili sa Conceicaom?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
Cutrone = Gimenez
Daj Boze da bude C od Cutronea
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 05 apr 2025, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
I opet novo kolo nova lakrdija od sudjenja, Nevjerovatno je da nam se citavu sezonu uzasno sudi
Ovo je faul za žuti karton nad Leao a on njemu dade karton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.