Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Bolje da sam spavo haha
Trebao je Lando kaznu popušit za ovo namjerno izlijetanje u zadnjem krugu.
Nije Piastri bio bliži, da jeste dobio bi je ko Leclerc u Imoli sa Perezom.
Nije Piastri bio bliži, da jeste dobio bi je ko Leclerc u Imoli sa Perezom.
-
- Kontakt:
Pratim 27 god formulu 1 nisam goru i dosadniju trku gledao,ona dvojica Mclarena koliko imaju brzi bolid od Maxa a sasrali se sve neka sigurica nema rizik da preuzmu i to je to..Hamilton je uzasan trenutno,Antonelli je top sad zasad.
Podjeća na 2010. Par vozača u borbi za titulu prvaka i užasno dosadne trke, gdje je najvažnije kako prođeš u kvalifikacijama. Preticanje skoro nemoguće.
Max doktor, ne mora imati najbolji bolid da bi pobijedio i bio u borbi u prvaka. Hadjar prvi bodovi, sjajna vožnja.
Kimi, Bearman
Max doktor, ne mora imati najbolji bolid da bi pobijedio i bio u borbi u prvaka. Hadjar prvi bodovi, sjajna vožnja.

Kimi, Bearman

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
Nista ovo novo nije, od kako je krenula sezona, glavni zadatak svima je biti na 2 sekunde iza i tjt.
Kisa, sudar (sc) ili greska...tako je vec neko vrijeme u ovom divnom sportu, nazalost
Kisa, sudar (sc) ili greska...tako je vec neko vrijeme u ovom divnom sportu, nazalost
-
- Kontakt:
Ustao sam u 8:20 i na EON app počeo da gledam od početka. Nakon 3 kruga sam "premotao" na 10. krug, jedina pozicija u top 8 koja se promijenila je bila ta da je Ham prestigao Had.
Onda sam premotao na 17. krug, pozicije su bile iste. Onda sam premotao na 27. krug, pozocije su bile iste. Pa sam premotao na 38. krug, pozicije su bile iste. Pa sam premotao na 45. krug, pozicije su bile iste. Pa sam premotao na 53. krug , pozicije su bile iste. CIRKUS.
Onda sam premotao na 17. krug, pozicije su bile iste. Onda sam premotao na 27. krug, pozocije su bile iste. Pa sam premotao na 38. krug, pozicije su bile iste. Pa sam premotao na 45. krug, pozicije su bile iste. Pa sam premotao na 53. krug , pozicije su bile iste. CIRKUS.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
64. pobjeda za GOAT-a
Pijastri postaje ozbiljan vozač, Meklaren je možda i ispustio pobjedu, da su ga pustili kada je sugerisao nekih 10 krugova prije kraja možda bi i pobijedio, bio je brži od Norisa

Pijastri postaje ozbiljan vozač, Meklaren je možda i ispustio pobjedu, da su ga pustili kada je sugerisao nekih 10 krugova prije kraja možda bi i pobijedio, bio je brži od Norisa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Ko sto neko rece jucer ovdje: "Po suhom Mcl lagano 1-2" 

McLaren ozbiljnu grešku pravi s Piastrijem, mnogo bolji vozač i nije derište i dijete kao Lando
Šta reći za Maxa, dokazano najbolji. Kad neko reče više neće osvajati titule

Šta reći za Maxa, dokazano najbolji. Kad neko reče više neće osvajati titule

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Haj sreca sto je utrka bila u jutro pa djeca spavaju, al zamisli izgubis vrijeme od 14:00 do 16:00h na ovo 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Isto otprilike i ja.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑06 apr 2025, 08:52Ustao sam u 8:20 i na EON app počeo da gledam od početka. Nakon 3 kruga sam "premotao" na 10. krug, jedina pozicija u top 8 koja se promijenila je bila ta da je Ham prestigao Had.
Jedino interesantno bilo onaj izlazak iz pita Maxa i Landa.
Zato je bolje ove ranojutarnje uvijek ustati kasnije, pa vratiti unazad.
Pogotovo one što SC upadne 3-4 puta, pa da ubrzam dok traje to kruženje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Makar u Monaku viids jahte, Kina i Japan katastofalne utrke.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na šta bacih satipo 
Mclareni da su sposobni krenuti s prvog mjesta bi ovdje 10+ pobjegli od šale.
Ista priča kao i prošle godine, džaba ti dominantan bolid ako se na stazi gdje se ne može preticati staviš u poziciju gdje ne možeš iskoristiti bolji bolid

Mclareni da su sposobni krenuti s prvog mjesta bi ovdje 10+ pobjegli od šale.
Ista priča kao i prošle godine, džaba ti dominantan bolid ako se na stazi gdje se ne može preticati staviš u poziciju gdje ne možeš iskoristiti bolji bolid
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasna utrka. Kako su startali tako i završili. Prve tri utrke baš loše mada i staze su takve da nema preticanja. Norris jako loš kad treba da pretekne nekog, kad nekog prati ništa kao i Leclerc. Tu su Max i Piastri daleko bolji, bar mi tako djeluje za Piastria.
Pirelli je tagođer uništio utrke jer su napravili gume koje se uopšte ne troše, svi imaju degradaciju guma jako malu pa ni tu nema zanimljivosti.
Pirelli je tagođer uništio utrke jer su napravili gume koje se uopšte ne troše, svi imaju degradaciju guma jako malu pa ni tu nema zanimljivosti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zaspao u pola trke maloprije pregledao snimak i opet pozalio sto sam gledao

Bolje da sam gledao Sex i grad

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko se na ovom snimku vidi razlika u kvaliteti izmedju Maxa i Vettela, a volim Seba ko da mi je otac. Apsolutna neustrašivost na gasu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma kazu bice meclaren dominantan, hoce toliko koliko im Max dozvoli. Dok on vozi on ce se pitati za titulu to je valjda svima jasno. Daleko najbolji vozac na gridu
Tako si pisao i poslije sprinta u Kini pa završi trka Mclaren 1-2. Max jeste (daleko) najbolji vozač na gridu, ali na stazama gdje se može preticati ni njegova briljantnost neće moći nadoknaditi deficit u performansama bolida.
Vidjet ćemo koliko će im ko biti blizu iduće tri trke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.