Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Denis Huseinbašić
ponavljam ko papagaj mjesecima i ibretim se kako ovako losa ekipa dobro stoji na tabeli:-)
odradi ih hertha rutinski u kelnu, kao da je bayern.
Iscupali su nekako zadnje meceve na misice i dosta srece, ovo veceras je ponovo bilo bolno gledati. Ne mozes dovesti Rondica i pucati na bundesligu:-).
Ostaje im da sutra navijaju za magdeburg, inace u belaju.
Huseinbasic korektan, ali nista vise od toga. Reklo bi se njegova standardna igra.
Iscupali su nekako zadnje meceve na misice i dosta srece, ovo veceras je ponovo bilo bolno gledati. Ne mozes dovesti Rondica i pucati na bundesligu:-).
Huseinbasic korektan, ali nista vise od toga. Reklo bi se njegova standardna igra.
-
- Kontakt:
Iščupati se mogu samo ako im konkurencija u nastavku bude loša, s ovakvom igrom teško da mogu izboriti ulazak.babino je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:31ponavljam ko papagaj mjesecima i ibretim se kako ovako losa ekipa dobro stoji na tabeli:-)
Dobro si rekao ovo za Rondića

- Beduin
- Kontakt:
Cim je tu nakamarano puno bosanaca, to mora biti kilava ekipa. 
Izborit ce oni BL, samo sto ce pod hitno korati pojacati ekipu ako zele i da ostanu tamo.
Sa druge strane ne mozes ocekivati ni on njih da melju sve pred sobom, ne znam sta je cudno nekome da ekipa sa dna tabele uzme lidera. Kao da je to presedan jbte.
Izborit ce oni BL, samo sto ce pod hitno korati pojacati ekipu ako zele i da ostanu tamo.
Sa druge strane ne mozes ocekivati ni on njih da melju sve pred sobom, ne znam sta je cudno nekome da ekipa sa dna tabele uzme lidera. Kao da je to presedan jbte.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
s obzirom da sam ja pisao, valjda je meni upuceno:-)Beduin je napisao/la: ↑06 apr 2025, 09:36Cim je tu nakamarano puno bosanaca, to mora biti kilava ekipa.
ne pisem uopste vezano za tekmu od jucer. Hertha jeste bila 14. ekipa, ali au doveli novog trenera, evo 3 pobjede u nizu, na gostovanju bolje igraju inace, Reese je realno Messi za svakog igraca Kelna...
Onako uopsteno, gledam ih barem 10 tekmi u zadnje vrijeme, igra odron, na silu nesto sve, nema nekog vica u igri. Zadnje 3 bas dobili prilicno sretno. Oci bole dok ih gledas, ali gledam radi nasih igraca jer vec duze vrijeme uglavnom samo gledam tekme u kojim igra nas neko:-).
Navijam da uz hamburg udju direktno i nadam se da ce nasi igrati bundesligu, ali bas ne briljiraju i nisam siguran da ce ostati u prvih 11 ako udju.
za pocetak, neka crveni danas izgube:-)
- Beduin
- Kontakt:
Vjeruj da nisam upucivao na tebe, nego generalno je smak svijeta kad lider izgubi i odmah ne zasluzuju ici u veci rang.babino je napisao/la: ↑06 apr 2025, 09:59s obzirom da sam ja pisao, valjda je meni upuceno:-)Beduin je napisao/la: ↑06 apr 2025, 09:36Cim je tu nakamarano puno bosanaca, to mora biti kilava ekipa.
ne pisem uopste vezano za tekmu od jucer. Hertha jeste bila 14. ekipa, ali au doveli novog trenera, evo 3 pobjede u nizu, na gostovanju bolje igraju inace, Reese je realno Messi za svakog igraca Kelna...
Onako uopsteno, gledam ih barem 10 tekmi u zadnje vrijeme, igra odron, na silu nesto sve, nema nekog vica u igri. Zadnje 3 bas dobili prilicno sretno. Oci bole dok ih gledas, ali gledam radi nasih igraca jer vec duze vrijeme uglavnom samo gledam tekme u kojim igra nas neko:-).
Navijam da uz hamburg udju direktno i nadam se da ce nasi igrati bundesligu, ali bas ne briljiraju i nisam siguran da ce ostati u prvih 11 ako udju.
za pocetak, neka crveni danas izgube:-)
Mozemo li reci da je Keln u slobodnom padu od dolaska Gazibegovica i nekako pred njegov dolazak

A jesu tanki u zadnje vrijeme, mada ni ostali nisu neka sreca. Bude tu trke i presinga, ali daleko od neke kvalitete. Zato je atmosfera vrhunska i sigurno da to nosi igrace i daje dodatnu notu svemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treba uzet u obzir cinjenicu da su im falila sinoc 3 sigurna startera kad su zdravi(Maina, Hubers i Gazibegovic) a ovakve ekipe to tesko nadoknadjuju.
Gledajuci ih od pocetka sezone skoro svaku utakmicu dojma sam da im formacija s 2 klasicna napadaca nikako ne odgovara(u ovom slucaju Rondic i Lemperle koji samo smetaju jedan drugom) te da su najbolji dio sezone odradili kada je Lemperle sam igrao u napadu. Olesen nema sta traziti u prvoj postavi, kada se Hubers vrati Martela treba vratit u sredinu i uparit sa Huseinbasicem. Takodjer, Kainz/Ljubicic jedan obavezno mora u prvu postavu a mozda i obojica. Cudne odluke skroz u posljednje vrijeme donosi Struber kad je odabir prvih 11 u pitanju pa se nadam da mu se nece obit od glavu.
HSV je najbolja ekipa daleko u cvajti ove sezone, mislim da za njih nema zime kad je u pitanju povratak u bundesligu.
Ni meni se dosta utakmica ne svidja kako Keln igra ali eto drze se gore nekako i to je najbitnije.
Drago mi je da se Huseinbasic vratio u 1. Postavu i sasvim ok izgleda na terenu vec 3. Utakmicu zaredom.
Gledajuci ih od pocetka sezone skoro svaku utakmicu dojma sam da im formacija s 2 klasicna napadaca nikako ne odgovara(u ovom slucaju Rondic i Lemperle koji samo smetaju jedan drugom) te da su najbolji dio sezone odradili kada je Lemperle sam igrao u napadu. Olesen nema sta traziti u prvoj postavi, kada se Hubers vrati Martela treba vratit u sredinu i uparit sa Huseinbasicem. Takodjer, Kainz/Ljubicic jedan obavezno mora u prvu postavu a mozda i obojica. Cudne odluke skroz u posljednje vrijeme donosi Struber kad je odabir prvih 11 u pitanju pa se nadam da mu se nece obit od glavu.
HSV je najbolja ekipa daleko u cvajti ove sezone, mislim da za njih nema zime kad je u pitanju povratak u bundesligu.
Ni meni se dosta utakmica ne svidja kako Keln igra ali eto drze se gore nekako i to je najbitnije.
Drago mi je da se Huseinbasic vratio u 1. Postavu i sasvim ok izgleda na terenu vec 3. Utakmicu zaredom.
-
- Kontakt:
Nije ga on zabio nego Waldschmidt, greska na Sofi.
-
- Kontakt:
I meni nesto cudno bi da on izvodi penal, a nikad to nije radio

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
gledam vec ko zna koju tekmu kelna, i lik je bas nekakav cudan igrac, nedorecen, niti smrdi-niti mirise, a i to je uspjeh u grupi ovako losih igraca:-)
opet losi, furth ih prilicno nadigrao, ne znam da su i ovaj bod zasluzili.
Sreca im sto hamburg izgubi i nece se odvojiti, tako da ce se ovo do kraja lomiti izmedju 5-6 ekipa...da se kockam, ne bih se smio kladiti na keln:-)
Rondalo sto je poceo, poceo je, bas kladurina:-)
kukao sam na jusufa, ali on je svjetska klasa za ovog sto ga mijenja i to je pozitivno iz ovih nekoliko tekmi.
opet losi, furth ih prilicno nadigrao, ne znam da su i ovaj bod zasluzili.
Sreca im sto hamburg izgubi i nece se odvojiti, tako da ce se ovo do kraja lomiti izmedju 5-6 ekipa...da se kockam, ne bih se smio kladiti na keln:-)
Rondalo sto je poceo, poceo je, bas kladurina:-)
kukao sam na jusufa, ali on je svjetska klasa za ovog sto ga mijenja i to je pozitivno iz ovih nekoliko tekmi.
-
- Kontakt:
Mora da je zbog "bezvoljnosti" bio i klupiran prethodni periodDenis Huseinbašić je u četvrtak rano morao završiti trening u FC Kölnu, dok je Gerhard Struber bio nezadovoljan njegovim odrađenim treningom naglašavajući da mora prestati biti bezvoljan, kako on, tako i cijela ekipa. Nakon manje od sat vremena, veznjak je napustio teren.
23-godišnjak se žalio na bolove u mišićima i zbog toga nije mogao nastaviti trenirati. Sutra će se detaljnije ispitati bh. internacionalac. U FK se nadaju da je pauza od treninga bila samo mjera predostrožnosti i da Huseinbašić nije zadobio teže povrede.

Iskoristili kiks HSV-a i pobjedom se vratili na prvo mjesto. Denis odigrao zadnjih nekoliko minuta.
opet klupa, lose s obzirom da su kljucne tekme za promociju, ako njih ne igras, nema od tebe nista ni za iducu sezonu u bundesligi.
nevjerovatno kako su im rezultati isli na ruku u zadnjih nekoliko kola, da su sami birali, ne bi mogli bolje izabrati rezultate konkurencije.
S obzirom da danas niko od nasih ne igra, navijam za hanover pa nek se sa nasim u prvih 11 bore za bundesku u zadnja 3 kola:-)
nevjerovatno kako su im rezultati isli na ruku u zadnjih nekoliko kola, da su sami birali, ne bi mogli bolje izabrati rezultate konkurencije.
S obzirom da danas niko od nasih ne igra, navijam za hanover pa nek se sa nasim u prvih 11 bore za bundesku u zadnja 3 kola:-)
U ovoj Cvaji se ekipe trude svim silama da ne pređu u prvu ligu. Daj bože da prvak bude imao više od 60 bodova. Finiš sezone, 31. kolo, od prvih šest ekipa na tabeli nijedna nije pobijedila. 

-
- Kontakt:
Ludilo je Cvajta ove sezone
Nikako jedan tim da konačno pobjegne, je l' izgubi HSV, izgubi i Keln, i tako u krug 
Ja sam gledao danas HSV-KSC, ne znam šta im je i zašto ovako loše partije pružaju.
Ja sam gledao danas HSV-KSC, ne znam šta im je i zašto ovako loše partije pružaju.
Moze li se uci kako **** regensburg vas muci 

Jbt ljudi hoce da se usetaju u gol...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nevjerovatno, uspjeli su na domaćem terenu prokockati kartu za ulazak u viši rang protiv fenjeraša i sigurnog putnika u treću ligu, i sad im valja strepiti od Paderborna. Pratimo ih zbog Denisa i Jusufa ali sigurno idu u rekonstrukciju ekipe ako uspiju na guzove sačuvati prva dva mjesta. Nema šanse da ne dovedu ponekog veznjaka.
koje smece od ekipe:-)
-
- Kontakt:
Napokon starter, pobjeda veceras i jednom nogom su u bundesligi.