Broj nastupa, strašan podatak.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Porazavajuca statistika gledajuci ovako ali problem je sto se ne mozemo porediti.
Ekspanzija malogradanstva.nokee je napisao/la: ↑06 apr 2025, 10:49Evo pravi primjer pljuvaca koji nema veze sa FKS. Znaci igrač Goska nije vidio ruku na 20cm od našeg igrača, ali si je ti vidio.KarlMarx je napisao/la: ↑06 apr 2025, 01:13Meni je strašno da su priznali nama gol igranje rukom, čovjek je promijenio tok lopte rukom, nema tu više šta pričati, a za regularne su nam izmišljali offside i poništavali regularne golove. Sudije su katastrofalne.
Ja ozbiljno razmišljam prestati pratiti ovu smijuriju od lige.
Strašno je jedino koliko ti vremena odvojis da pišeš na temi kluba za koji ne navijaš.
Mrs sa teme fakalijo smrdljiva.
Nema bekova kod nas koji mogu ispratiti igranje u 352, prije svega fizicki ali ni zbog takticke nepismenosti. Problem je ova trojka u sredini, bubanja kao zadnji vezni i ispred njega 20, 30 metara prostora od sljedeceg veznog, koji svi stoje previsoko. Apsolutno nam je sredina terena rastrkana i neorganizovana. Nije mi jasno kako zekic to ne vidibordobijeli je napisao/la: ↑06 apr 2025, 12:27Nas problem je sredina terena to je jasno svakom . Igramo s 5 u sredini al u sutini imsmo 3 igraca u vezi i to je nekako uvijek manjka imamo . Zekic je to spomenuo poslje Borca kao imamo 5 a nemamo nasi winger bekovi jako malo ulaze u sredinu ,odnosno nemamo konbinatoriku i kontolu lopte koju bi trebali donijeti tih 5 igraca . Mi gradimo igru da golman ili neko iz odbrane igra dugi pas prema naprijed i tu cekamo da se desi neki individualni potez .
Pa nije nerealan scenarij da ostane tu dok budemo Europu igrali. Proći ćemo kolo - dva, kad krene liga odigrat će možda koji meč, i onda aBd da se lijepo unovči.
Zato što si ti pravi primjer navijača Sarajeva, urnek kako bi trebao izgledati neko ko se predstavlja kao takav.
6 godina
Bukvalno. Hinjski se umanjujue citav rad zekic nakon mjesec dana pada igre a i tu se osvajaju bodovi kako tako. Muka mi je vise od ovih sto bi sve tjerali nakon prve krize.pitar je napisao/la: ↑06 apr 2025, 13:07Zato što si ti pravi primjer navijača Sarajeva, urnek kako bi trebao izgledati neko ko se predstavlja kao takav.
Na jušerašnjim komentarima nakon utakmice se to najbolje vidjelo npr. iz tvoje konverzacije sa jednim od forumaša se dalo pročitati da si išao u Gabelu (možda griješim) i niti jedng momenta to nisi potencirao niti si se žalio kako si potrošio vrijeme, novac, živce na neku lošu igru našeg kluba.
Pobjeda koja je najvažnija ali pojedncima koji ovde preko 10 godina pod raznim nadimcima pokušavaju da umanje i ironično predstave sve vezano za klub to nikad neće biti dovoljno.
Našu pobjedu prestavljaju kao sudijsku lakrdiju i sramotu a pobjede Borca protiv tog istog Goška u 90+ minuti ili Zrinjskog protiv Igmana sa igračem više nazivaju rutinskim.
Dominaciju Zrinjskog posljednjih godina pravdaju i vide u Jakiroviću nikako u Beusu ili Šulenti a trenutni uspjeh Borca kvalitetom samog tima a ne načinom na koji su došli i dolaze do toga.
Ostaj mi zdravo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], amkeivke, ErosViverosViv, JavierBosnia, Konzerva, Kyle88, NeSamSafetee i 34 gosta.