Chicago Bulls

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:08

Izgleda da ce nas Salt, opet kostat pobjede. Ako izgubimo, nedo mu Bog, da ode na neku playoff utakmicu. :D

Nije slucajnost da mi lose igramo kad god on ode... :D
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 04:13

A lose tekme sta je ovo.
Jedina svijetla tacka Noah i Butler za ono malo vremena sto je dobio.
Ostali ispod prosjeka za sada!

Ajde Rose preuzmi situaciju !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 04:18

RasuuuuuuuuuuuuuuAL Butler : P :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:19

Titova-Juga je napisao/la:RasuuuuuuuuuuuuuuAL Butler : P :mrgreen:
Nece uvoditi vise startere...

Fin sut Butler ima, barem sto se u ovoj utakmici moglo vidjeti.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:26

Cuj imaju "tehnicke poteskoce"... wtf!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 04:34

kad_kako je napisao/la:Cuj imaju "tehnicke poteskoce"... wtf!

Znam, cccc. Koji idioti i to pred kraj zadnje besplatne tekme u ludoj zavrsnici.
Sad cu im email poslat da zbog ovoga trebaju da dadnu korisnicma jednu besplatnu u playoffu.
Vec sam im prekjucer napisao pitajuci ih hoce li pustati besplatne u playoffu gdje sam dobio negativan odgovor.
CCCC...

Rasualll Butlllleeeer : =)

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 04:43

Pobjeda na guzove, ali nema veze.
Ako Spursi izgube veceras, onda smo sigurno prvi, a ukoliko dobiju, lutrijski ce se odlucivati ko ce uzeti prvo mjesto ukupno. Butler me impresionirao i sada mi je jos vise krivo sto mu Thib nije davao vise sansi tokom sezone kada smo imali velike prednosti u zavsnicama utakmica. Noah je sve bolji i energicniji bas kao sto smo ga navikli gledati. (Steta da je opet dobio udarac u koljeno, ali bit ce on o.k).

Vec ne mogu da docekam subotu i start playoffa protiv Pacersa.

P.S

Posl'o sam nba league pass ljudima e-mail u vezi ovog sto se desilo zadnje 2 ipo minute utakmice :D
Napisao sam da zbog greske Bulls ljubimci zasluzuju da im se pusti jedna besplatna utakmica u playoffu,
po mogucnosti odmah protiv Indiane ;)

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:44

Titova-Juga je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Cuj imaju "tehnicke poteskoce"... wtf!

Znam, cccc. Koji idioti i to pred kraj zadnje besplatne tekme u ludoj zavrsnici.
Sad cu im email poslat da zbog ovoga trebaju da dadnu korisnicma jednu besplatnu u playoffu.
Vec sam im prekjucer napisao pitajuci ih hoce li pustati besplatne u playoffu gdje sam dobio negativan odgovor.
CCCC...

Rasualll Butlllleeeer : =)
J*** im mame. propusti najvaznije. FUJ!!! od 88:86 nisam vidio nista sta je se desavalo. pokusao i stream, ali isti ****, jer i oni uzimaju feed sa NBA league pass.

dobro je pobjeda. cestitke klupi, koji su zaostatak, pretvorili u pobjedu. nice, nice...

sreca ima repley, da se gleda. nije jos upload zavrsen.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:47

Titova-Juga je napisao/la:Pobjeda na guzove, ali nema veze.
Ako Spursi izgube veceras, onda smo sigurno prvi, a ukoliko dobiju, lutrijski ce se odlucivati ko ce uzeti prvo mjesto ukupno. Butler me impresionirao i sada mi je jos vise krivo sto mu Thib nije davao vise sansi tokom sezone kada smo imali velike prednosti u zavsnicama utakmica. Noah je sve bolji i energicniji bas kao sto smo ga navikli gledati. (Steta da je opet dobio udarac u koljeno, ali bit ce on o.k).

Vec ne mogu da docekam subotu i start playoffa protiv Pacersa.

P.S

Posl'o sam nba league pass ljudima e-mail u vezi ovog sto se desilo zadnje 2 ipo minute utakmice :D
Napisao sam da zbog greske Bulls ljubimci zasluzuju da im se pusti jedna besplatna utakmica u playoffu,
po mogucnosti odmah protiv Indiane ;)
Sve su utakmice dozivile "tehnicke probleme".

odoh im i ja posalti mail, sa prituzbom. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 04:58

a kakvo sranje, evo upload su tekmu na nba league pass, ali opet zadnja dva ipo minuta zamrzne... ****.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 apr 2011, 05:05

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 05:21

kad_kako je napisao/la:Izgleda da ce nas Salt, opet kostat pobjede. Ako izgubimo, nedo mu Bog, da ode na neku playoff utakmicu. :D

Nije slucajnost da mi lose igramo kad god on ode... :D
ajjjjjjj nerviro sam se ko budala , jer Thibs ne uvodi startere da preokrenu utakmicu :)...reko pa zasto opet mene ovo da potrefi i odmah sam ramzisljao o vama i pitao sam se sta li vi sad komentarisete. nesto slicno ovome odmah sam prepostavio :)..pokusao sam uci preko Blackberiya na forum, ali zaboravio sam pasword i nisam mogao da udjem, a kada ovdje ulazim meni je save pasword...uglavnom na svu srecu pobjeda, a Butler me je iznenadio :)..suta covjek i navijaci su bili sretni kada su ga vidjeli da ulazi.....evo Spursi gube i izgleda da cemo imati najbolji rekord u NBA....Spursi veceras ipak imaju svoje startere protiv Sunsa...hajde wolvi ovo ako dobijete castit cu te :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2011, 07:11

Cestitam !

Mislim da ni najveci navijaci Bulls-a nisu ovo mogli previdjeti na pocetku sezone ! ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 07:36

Kobe Bryant je napisao/la:Cestitam !

Mislim da ni najveci navijaci Bulls-a nisu ovo mogli previdjeti na pocetku sezone ! ;)
hvala :)

zahvaljujuci Sunsima, mi smo zavrsili sa najboljim rekordom u NBA :)...62:20 zaista nismo predvidjeli...50tak pobjeda sam ocekivao, ali 62 atvarno niko nije...ja sam prezadovoljan sezonomi kako god da ona zavrsi u playoffu ja ne mogu se ljutiti na igrace,trenera i upravu...naravno jedino ako kojim slucajem Indiana nas izbaci, onda cu svakako biti ljut jer to niko ne ocekuje :)...samo male su sanse da nas Indiana dobije ebiga, jer i tamo imamo svoje publike i ako je u plaoffu tesko doci do gostujucih ulaznica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 14 apr 2011, 09:08

Mislim da je ovo najsretniji dan za navijace Bullsa. Nisam gledao tekmu, jer sam morao na posao raniti, ali pogledao sam highlights i mogu reci da sam se najezio, posebno nakon sto sam provjerio da su Spursi zijanili. Ovome se nisu mogli nadati ni najveci optimisti. Prestretan sam! Hvala Bullsi, uljepsali ste mi ovaj tmruni dan.
Allez

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 11:48

Rose, of course, had the most to do with this season's story.

He became the seventh player in NBA history to post averages of at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a single season, joining heavyweights Oscar Robertson, Jerry West, Larry Bird, Michael Jordan, Dwyane Wade and LeBron James. He also became the fifth player — and first point guard — to post 2,000 points, 600 assists and 300 rebounds in the same season.

ebote pa gledajte ove sve ovo i mi smo jos otvarali temu da se raspravljamo ko je bolji :)....ovdje jos nisu naveli da je Rose kao PG imao cak 51ili 61 blokadu za sezonu sto je najvise ikada koji je imao jedan PG(ovo su juce na comcastu popodne spominjali, ali nisam cuo jeli se radi o 51 ili 61 blokadi)...svaka cast majstore tebi se statua sprema ispred United Centra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 13:06

I mene od svih ovih statistika m.v.p-a najvise impresionira to da je covjek sakupio 51 blokadu sto je odprilike 0,6 u prosjeku. Razigravac hej :D 192 cm :D :D
Uglavnom, kao sto sam ja i govorio ranije, Spurse nece biti nemoguce stici, trebalo je samo nastaviti pobjedjivati, a njih je starkelje vec umor odavno svladao dok Derrick i ekipa i dalje igraju na istom nivou pogotovo fizicki mislim. Zeznuto je igrati pod Tomom ****+te, zamisli ne dobijes cijelu polusezonu priliku da igras i onda te stavi kada ti klub gubi par minuta prije kraja da nesto uradis haha... Svaka cast Butler, svakaaaa cast majstore !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 13:13

"I think it says a lot about Rasual. He's been a great pro. He stayed ready, practices hard, is great teammate and made a lot of great big plays for us."
—Coach Tom Thibodeau on Rasual Butler, who has played very little since joining the Bulls in March, but drained the go-ahead three-pointer against New Jersey on Wednesday.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 apr 2011, 13:19

Moje predikcije za nba playoff 2011:

Istok:
BULLS - Indiana 4-0
Orlando - Atlanta 4-2
Miami - Philadelphia 4-2
Boston - New York 4-2

BULLS - Orlando 4-2
Boston - Miami 4-3

BULLS - Boston 4-3

Zapad:
San Antonio - Memphis 4-1
L.A Lakers - New Orleans 4-1
Dallas - Portland 4-2
Oklahoma - Denver 4-2

San Antonio - Oklahoma 4-2
L.A Lakers - Dallas 4-2

Lakers - San Antonio 4-3

FINALE:
Lakers 4 - 3 BULLS

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2011, 13:23

evo bas kaze Thibs sluo sam kutros na radiju espn, kako je namjerno stavio klupu da igra zavrsnicu utkamice kada su gubili..ustvari od polovine treceg perioda petorka nije ni ulazila...kaze da je zelio da vidi kako se klupa ponasa u trenutcima kada se lomi rezultat i u utakmici koja nam je bila vazna pobjeda za najbolji rekord u NBA ligi...kaze da su oni uspjeli ostvariti pobjedu ,a u to se i mi slazemo...Butler koliko je odigrao bio je dosta dobar...ebiga dvije trojke i to ona jedna bitna kada smo preuzeli prednost 92:90 ako se mogu sjetiti...kakvo ludilo u dvorani ebeno pa mogu mislit kako ce biti za playoff :shock: ...tu su vec majice se prodaju i peskirice Bullsa su dijelili na ulazu koji su vjerovatno spremni za playoff ...kako puno sretnih lica navijaca BULLSA, koji nisu ni sanjeli da ce Bullsi biti ovako dobri...ebiga 62:20 rekord sve govori ipak to nije slucajno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.