Čist penal.Pablo11 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:06Nije bio penal?fks74 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 13:43Jel to hoćeš da se ne priča o jučerašnjem penalu, pa tražiš bilo šta da okreneš temu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 apr 2025, 12:15Proslo kolo penal protiv igmana, sad go rukom protiv goska
. Al sacekace neku gresku protiv njih da kazu da su pokradeni 20 bodova..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Možemo li nagurati na 200 gledalaca večeras?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:08gospodo, večeras je na programu međusobni susret između dvije najveće momčadi u povijesti naše zajedničke države, a vi raspravljate o nekakvim slogama, sarajevima i inim amaterskim družbinama.
kao da se na forumu najvećeg španjolskog športskog portala raspravlja o albaceteu i leganesu na dan derbija real-barca.
pa đe to ima..
Da je bilo na suprotnoj strani, ne bi ga svirao 100%Pablo11 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:06Nije bio penal?fks74 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 13:43Jel to hoćeš da se ne priča o jučerašnjem penalu, pa tražiš bilo šta da okreneš temu.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑06 apr 2025, 12:15Proslo kolo penal protiv igmana, sad go rukom protiv goska
. Al sacekace neku gresku protiv njih da kazu da su pokradeni 20 bodova..
- PrinceBobby18
- Kontakt:
željo, igmanoglu, pijacasporklubu.. pa daj se plasirajte u grupe nekog europskog natjecanja pa ćemo pričati o nogometu.NoProfit je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:10Možemo li nagurati na 200 gledalaca večeras?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:08gospodo, večeras je na programu međusobni susret između dvije najveće momčadi u povijesti naše zajedničke države, a vi raspravljate o nekakvim slogama, sarajevima i inim amaterskim družbinama.
kao da se na forumu najvećeg španjolskog športskog portala raspravlja o albaceteu i leganesu na dan derbija real-barca.
pa đe to ima..
ovako možemo diskutirati o tomu koji je vaš najdraži sjedeći odbojkaš, ne o gledateljima..
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Kakve frajer gluposti navalja u jednom postu - to nisu istine.NoProfit je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:10Možemo li nagurati na 200 gledalaca večeras?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:08gospodo, večeras je na programu međusobni susret između dvije najveće momčadi u povijesti naše zajedničke države, a vi raspravljate o nekakvim slogama, sarajevima i inim amaterskim družbinama.
pa đe to ima..
Albacete & Leganes u Španiji = borac i kamenjari u BiH.
Real Madrid & Barcelona u Španiji = Sarajevo i Željo u BiH.

Plasirat' ćemo se kad budemo prvaci, baš kao i vi i Borac. Polako, gdje si navalio, tek dvije godine se igra u ovom, za nas, olakšavajućem formatu. Nije do nas navijača hoćemo li se plasirati, ali je do nas navijača da nas ne bude 200 na utakmici sezone.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:13željo, igmanoglu, pijacasporklubu.. pa daj se plasirajte u grupe nekog europskog natjecanja pa ćemo pričati o nogometu.NoProfit je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:10Možemo li nagurati na 200 gledalaca večeras?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:08gospodo, večeras je na programu međusobni susret između dvije najveće momčadi u povijesti naše zajedničke države, a vi raspravljate o nekakvim slogama, sarajevima i inim amaterskim družbinama.
pa đe to ima..
ovako možemo diskutirati o tomu koji je vaš najdraži sjedeći odbojkaš, ne o gledateljima..
Hajmo mobilizacija!!! Pa da vas bar 300 danas dođe, nemojte se brukati pred najdražom domovinom koju ste predstavljali birvaktile u evropskim takmičenjima.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bice preko 300 ako ne bude kise ne serite
-
- Kontakt:
Ovo je pravda,ja ne znam kako ovaj Musa nije izbacen iz fudbala vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo Sloge evo kazne za promašen penal.

Odbrani golman penal Posusju i zabi ga Sloga iz kontre haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PrinceBobby18
- Kontakt:
da nije ponude športske kladionice premier, ni u našoj domovini ne bi nitko znao da se bavite ovim športom, kamoli u europi.NoProfit je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:20Plasirat' ćemo se kad budemo prvaci, baš kao i vi i Borac. Polako, gdje si navalio, tek dvije godine se igra u ovom, za nas, olakšavajućem formatu. Nije do nas navijača hoćemo li se plasirati, ali je do nas navijača da nas ne bude 200 na utakmici sezone.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:13željo, igmanoglu, pijacasporklubu.. pa daj se plasirajte u grupe nekog europskog natjecanja pa ćemo pričati o nogometu.
Hajmo mobilizacija!!! Pa da vas bar 300 danas dođe, nemojte se brukati pred najdražom domovinom koju ste predstavljali birvaktile u evropskim takmičenjima.
već eto, uz kambodžansku ligu dodat ću iks na ove iz indonezije železnik-sarajfes, bit' će opet nula nula.
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ
Pitare ne treba dirati, oni se sami spoje na aparate 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Meni, na prvo gledanje, jeste bio mali ofsajd. Evo i na usporenom snimku se vidi, milimetarski ofsajd.
Šagoljaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Znali bi itekako, pogotovo pod Bijelim brijegom. Znaju ko ih je eliminisao iz kupa, a znaju i s kim ne mogu kako u međusobnom omjeru tako i u trofejima.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:27da nije ponude športske kladionice premier, ni u našoj domovini ne bi nitko znao da se bavite ovim športom, kamoli u europi.NoProfit je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:20Plasirat' ćemo se kad budemo prvaci, baš kao i vi i Borac. Polako, gdje si navalio, tek dvije godine se igra u ovom, za nas, olakšavajućem formatu. Nije do nas navijača hoćemo li se plasirati, ali je do nas navijača da nas ne bude 200 na utakmici sezone.PrinceBobby18 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 14:13
željo, igmanoglu, pijacasporklubu.. pa daj se plasirajte u grupe nekog europskog natjecanja pa ćemo pričati o nogometu.
već eto, uz kambodžansku ligu dodat ću iks na ove iz indonezije železnik-sarajfes, bit' će opet nula nula.
Taj "železnik" i "sarajfes" su, pretpostavljam, dvije najtrofejnije ekipe u državi ili sam ja nešto pobrkao, ispravi me molim te ako jesam.
Edit:
Bit' će
Biće
cvijet mladosti spremno gazi
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ovaj bobby tukne na vjevericu i gabelu. Kao da su iz istog prkna izasli.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, CAZIN, jurisicduska, leo1946 i 27 gostiju.