To se slazemErosViverosViv je napisao/la: ↑07 apr 2025, 16:35Sve ja to znam, nego spominjati prosječne igrače kao da su nam pokretač svega u ekipi je suludo, treba ih samo omaložavati, čitavu sezonu, možda nekad nešto i osvojimo. Optimizam i pozitiva nam već dugo ne donose ništa. Nisam ni rekao da je Mujkić problem neki.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2025, 16:30Ejh da nam je barem on 1% problem sa slabom platom od nekoliko hiljada KM i 21 godinom
Puno veci problem sto Turkes igra ono sto moze i Ploco odnosno Lulic,Pavicic,Mustafic,Mehmedovic sto moze Hamzic a masne pare uzimaju.
Igrac sa vise od 25 godina bez doprinosa kako igrackog tako karakternog nema sta da trazi u Sarajevu i guli te zivotom.
Jovica kojeg smo svi osporavali ovdje ja medju prvima,halal svaki fening sto je zaradio kod nas.Ovo nam treba.
Sve te gore što si naveo su budžetlije, a ima ih još 10ak.
Naravno da više niko nije za totalni remont i mijenjanje ekipe ali sad na ljeto nama stvarno treba dosta pojačanja, isto smo govorili i na zimu, molili ali mirva odlučuje, jbg.
Previse podrske u pojedinim trenutcima za ekipu koja se u martu oprasta od bilo kakvi sansi za titulu i nekoliko sezone ne moze barem u finale kupa.
Ja cu uvijek prvi stati u odbranu ekipe ovdje kada budu pokradeni ali kada nemamo pojma-nemamo pojma.Necu nikada lagati sam sebe i ziviti u zabludi.Previse se prica o nekakvom pritisku a tu sam svaku utakmicu i garantujem da niko nema ovu podrsku.
U petak ne smiju izgubiti.Manje price vise igre.
Imam osjecaj kada im dadnes aplauz da misle da je sve okej i da je normalno gubiti kuci 2 puta u 7 dana.To nek odma zaborave.Mora im se probuditi inat da se bore.Nista oni nisu uradili da misle da im se ne smije reći