Za igranje rukometa placipichke Odegorda sutis. Za navlacenju u kupu protiv Uniteda sutis. Saka ima vise skokova na suho nego Jhon Weis Muller u vodu. Nemoj zaboraviti da smo se i mi ove godine popisali po realu. Zelim navijacima Arsenala da i oni osjete kako je osvojiti CLchily-rz je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:14Devet penala za Liverpul ove sezone i samo jedan kontra njih je jedan od razloga, ima malo i do toga što se VVD opraštaju crveni kartoni svako malo, čovjek ima više laktova ove sezone nego Jon Jones u svojim najboljim godinama. Pariz je pokazao da niste taj level, Salah jedino.Fudo je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:09Arsenal zasluzeno, pregazio reala, svaka cast. Ali pisati da su najkompletniji u epl a biti 11 bodova iza prvog mjesta je dodikovanje/shizofrenija.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:06Zašto su skuzeri najglasniji na temi? Šta rade ovdje? Dajte im malo pažnje da se smire, duga noć ih čeka
Izgleda da vas ceka Grof u polufinalu, vi ste mu za sad stalna musterija.
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
I prvi je sex.
Jel ovo najgora sezona Lige Prvaka u historiji ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Da hoce Arsenal osvojiti
Opet, sa ovim nafakasima se nikad ne zna u Madridu. Dokazano vise puta.

Opet, sa ovim nafakasima se nikad ne zna u Madridu. Dokazano vise puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Napisano čisto zbog Peljte...gofno nasmrkano nije ni gledalo 10%
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koja je to bolest i opsesija da pises o Liverpoolu veceraschily-rz je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:14Devet penala za Liverpul ove sezone i samo jedan kontra njih je jedan od razloga, ima malo i do toga što se VVD opraštaju crveni kartoni svako malo, čovjek ima više laktova ove sezone nego Jon Jones u svojim najboljim godinama. Pariz je pokazao da niste taj level, Salah jedino.Fudo je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:09Arsenal zasluzeno, pregazio reala, svaka cast. Ali pisati da su najkompletniji u epl a biti 11 bodova iza prvog mjesta je dodikovanje/shizofrenija.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:06Zašto su skuzeri najglasniji na temi? Šta rade ovdje? Dajte im malo pažnje da se smire, duga noć ih čeka
Izgleda da vas ceka Grof u polufinalu, vi ste mu za sad stalna musterija.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Daleko, svi nekako oslabljeni, jedino se Arsenalu vratili najvazniji igraci.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 08 apr 2025, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Riceu svaka je.bena čast, ali Partey je večeras bio zvijer. Čovjek je sam potaracao Realov vezni red i napad. Šta god je trebao odradit obrambeno, odradio je savršeno.
Igrao rukom još prošle sezoneFudo je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:19Za igranje rukometa placipichke Odegorda sutis. Za navlacenju u kupu protiv Uniteda sutis. Saka ima vise skokova na suho nego Jhon Weis Muller u vodu. Nemoj zaboraviti da smo se i mi ove godine popisali po realu. Zelim navijacima Arsenala da i oni osjete kako je osvojiti CLchily-rz je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:14Devet penala za Liverpul ove sezone i samo jedan kontra njih je jedan od razloga, ima malo i do toga što se VVD opraštaju crveni kartoni svako malo, čovjek ima više laktova ove sezone nego Jon Jones u svojim najboljim godinama. Pariz je pokazao da niste taj level, Salah jedino.

Dovoljno je pogledati zadnje utakmice Liverpula i Arsenala sa Evertonom, prvi uzeli tri boda golom iz offsidea, drugi ostali bez dva boda izmišljenim penalom i sve ti bude jasno.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Daleko naš najbolji igrač večeras mimo Riceove dvije majstorije iz slobodnjaka. Sve se potajno nadam da će produžiti ugovor na kraju sezone.signalidunapark je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:23Riceu svaka je.bena čast, ali Partey je večeras bio zvijer. Čovjek je sam potaracao Realov vezni red i napad. Šta god je trebao odradit obrambeno, odradio je savršeno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Doduše i da je bio još jedan čovjek pored Valverdea, ne bi to ništa promijenilo. Toliko je dobar šut bio. Ali taj dodatni čovjek bi možda natjerao Ricea da pokuša nešto drugo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tegeltija je stoka, iskompleksirana sa Peljtom. Covjek sasvim dobro odsudio jedno cetvrtfinale LP
al bolesnik iz nekog razloga ga mora malo pljucnuti.
Ne znam zasto se ovdje stavljaju tvitovi te fudbalske neznalice.

Ne znam zasto se ovdje stavljaju tvitovi te fudbalske neznalice.
Zasto cim Real, Bayern, Psg, Barca i tako ti gube
Odmah kazu da je losa sezona lige prvaka
Dojadilo mi je gledati klubove poput Real Madrida, Barcelone, Bayerna
A Psg i tako te svakako ne volim nikako
Jos Dortmund i Villa da dobiju i meni ce biti sezona top
Odmah kazu da je losa sezona lige prvaka
Dojadilo mi je gledati klubove poput Real Madrida, Barcelone, Bayerna
A Psg i tako te svakako ne volim nikako
Jos Dortmund i Villa da dobiju i meni ce biti sezona top
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 apr 2025, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisam spomenuo Liverpul, napisao sam da je Arsenal najkompletnija ekipa u Engleskoj na što se tvoj kolega nakacio i odveo raspravu u tom pravcu.StevieG8 je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:20Koja je to bolest i opsesija da pises o Liverpoolu veceraschily-rz je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:14Devet penala za Liverpul ove sezone i samo jedan kontra njih je jedan od razloga, ima malo i do toga što se VVD opraštaju crveni kartoni svako malo, čovjek ima više laktova ove sezone nego Jon Jones u svojim najboljim godinama. Pariz je pokazao da niste taj level, Salah jedino.
Jesul bolesni i opsesivni Jay, Gaston i ekipica kad na ovoj temi imaju više komentara o Arsenalu nego bilo koji navijač istog ili je to nešto što ne želiš da primjetiš ?
Naravno da je Arsenal kompletniji od Liverpula, ima zdraviju i mladju okosnicu ekipe, nisu im najbolji igrač ušli u veteranske godine i pred istekom ugovora. Naravno i da Liverpul ove sezone ima tri puta bolje sudjenje u ligi u odnosu na Arsenal i to će svako objektivan priznati.
Pohvale za Peljtu na Areni od ovog konstultanta, posebno za tu ruku da je dobra odluka. 

Inter Arsenal finale Damira mi

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zivi zid je loše postavljen i Curtois je glavni krivac. Nema tu mozda je očekivao da sutira ovaj ili onaj.
Drugi slobodnjak je remek djelo.
Peljto je vrlo dobro odsudio utakmicu.
Drugi slobodnjak je remek djelo.
Peljto je vrlo dobro odsudio utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.