Suludo je da tebi i bilo kome na ovom forumu predlazem ko bi sta bi. Ja ti kazem za trenutno stanje posljednih uzet cemo pet godina. Omladinski pogon je unisten od kad je dosao Curekot. Nemam ti ja sta pisati ti znas ko je napravio Amira, Riada, Ibrahima, Vedu, i da ne nabrajam redom.Levin je napisao/la: ↑08 apr 2025, 23:41Opet mi nisi odgovorio na pitanje ali hajde, nema veze. Nego, vrlo si neodređen u svojim izjavama. Koji su to ljudi koji su godinama tu otjerani i od koga? I koja su nas to sela sve pobjeđivala ove sezone? Zrinjski, Borac, Široki, Sloga?FkZdoKraja je napisao/la: ↑08 apr 2025, 21:53Ako se uhvatis posla da vodis jedan veliki klub, onda moras uraditi nesto konkretno. Ja ovdje ne vidim nikakav pomak u bilo kojem dijelu kluba. Unisten omladinski pogon, otjerani neki ljudi koji su tolike godine bili tu, jer kao oni znaju da ce postaviti bolje ljude. Njihov rezultat promjena sve govori. Unistili omladinski pogon. Dalje, niko ne ocekuje duple krune. Ocekujemo kao navijaci bolji igre, a ne da nas svako selo u ligi pobjedi, odnese nam bodove s Grbavice kao da su dosli u Olovo. Da ne nabrajam utakmice kad nas je samo Vedo izvadio. Cuvanja boda u Posusju. Tri komada u Sirokom, patnje s Igmanom. Prvo poluvrijeme u Konjicu ljudi bolji bili.Levin je napisao/la: ↑08 apr 2025, 21:09
Dobro, obzirom da si "novi" na forumu ili "nisi bio tu odavno" pa nisi imao priliku da pročitaš moje postove a nekako si preletio i preko ovoga što sam htio da te pitam, da ponovim :
Ko bi bio bolji od ovih trenutno i u kojem smjeru i kako je najbolje da klub krene? Po tvom mišljenju.
Ja volim biti vrlo konkretan i zamolio bih te za konkretan odgovor.
Edit : Još dodatno pitanje za tebe kao dugogodišnjeg navijača. Sa ovim igračkim kadrom, uslovima i činjenicom da je većina igrača na okupu manje od godinu dana koje mjesto mi trebamo biti na tabeli i koliko bodova trebamo imati?
A onda slag na tortu, ovdje nam botovi pisu kako je zajeban Gosk. Ljudi imaju devet bodova u 24 kola. Najbolji pokazatelj na sta su klub doveli, a sta botovi brane.
Da je OP uništen znamo svi ali to nije nešto što se desilo u posljednjih osam mjeseci već nešto što je rezultat dugogodišnjeg lošeg rada za koji izvjesni ljudi nemaju obraza preuzeti odgovornost i časno napustiti trenutne pozicije.
Složit ću se da ne igramo dobro ali ono što je pozitivno u tome jeste da itekako pobjeđujemo ali i da ova ekipa ima jako mnogo prostora za napredak što se tiče igre. Mentalitet ekipe se itekako promijenio što govore i pobjede kad ne igramo baš najbolje ali i golovi u zadnjim minutama.
Da ne ulazim u predug post samo ću ponoviti ono što sam prije rekao da ne nabrajam. Onaj ko ne vidi napredak u ovoj godini je onaj koji samo to ne želi i onaj koji očekuje da nakon onakve sezone od prošle godine nabijamo ekipe poput GOŠK-a sa petardom u poluvremenu a u martu prošle godine nas Zvijezda 09 zatukla kao posljednje levate taj je u ogromnoj zabludi.
To sto ti vidis napredak, i to sto ti spinujes, gdje poredis sezonu kad smo zamalo ispali iz lige i to ti je napredak sta se tu ima dalje pricati. I opet te od ispadanja izvukli ljudi koji su u Zelji godinama. Nije te izvukao ni Coric, Krcmarevic, Kostic, Petrovic, a ni Tunovic ni ostala kompanija. Koji godinu poslije toga nista znacajno nije uradila. Isto kao sto ti preskaces neozbiljnost dovoditi dva igraca, a znas da cekas reprogram duga, i da ne mogu igrati. A jos gore bi bilo od toga da znas da cekas repogram a dovedes ih iako ih neces registrovati. To u Premijer ligi se moze desiti samo nama, i klubovima iz Federacije. Npr Zvijezda Gradacac. Ako je tebi to napredak. Ti si onda veliki navijac, a mi smo drugi budale.
Protiv Coric nemam nista. Samo znam da razlika njega i npr Adzema je isto. Isto tako Coric vise voli da bod osvoji Posusje nego Zeljo tri, to se pokazalo i dokazalo. A kod Adzema to ne bi bilo. Dalje, polufinale kupa je dokaz da on nije kalibar trenera koji nama treba. Najbitnija utakmica sezone, ti ostavis na klupi igrace koji imaju kontinuitet. Kakvo god su igrali su. I u najbitnijoj utakmici sezone takticki pokazes nezrelost i neozbiljnost. A imas drugu utakmicu kuci. Zbog losih odluka trenera, mi na kraju mozemo ostati bez evrope. Al tebi i tebi slicnim je to ok, napredak se vidi.