Prije 15 godina stigli Amere i onda gas.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Joj budalašaTotalni preokret: Trump objavio da pauzira na 90 dana carine za čitav svijet, ali ih povećava Kini
soko ti je jedini forumaš koji živi u USA i koji ti može dati decidne informacije.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
jedna đevojka stazira u UN pa joj treba smjestaj...
hvala unaprijed na pomoci.
Ne znam nekoga licno. Imas nasih u Astoriji. Imas par nasih restorana tamo. Sarajevo i jos neki. Mozda na FB da pogleda ko je tu pa nek se raspita.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
jedna đevojka stazira u UN pa joj treba smjestaj...
hvala unaprijed na pomoci.
JayCatwright je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:38
soko ti je jedini forumaš koji živi u USA i koji ti može dati decidne informacije.
Nisi jos shvatio da sam expert, polakoJayCatwright je napisao/la: ↑09 apr 2025, 21:09ma ti lupaš i onom što znaš i što ne znaš, zato sam rekao decidne info
tiketoke je napisao/la: ↑09 apr 2025, 18:04I kad pametni ljudi u zemlji govore da se treba okrenuti istoku ,ovdje počinju skakanja u oči. U budućnosti će te zemlje dole imati 3-4 milijarde stanovnika bit će pola ekonomije svijeta i više (Kina , Indonezija , Tajland , Laos, Vijetnam , Malezija) i jos su na svu tu suludu proizvodnju pokorili Afriku.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.