Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 22 kolo PLBIH
Drina -Zeljo - 2
Sarajevo -Rudar-1
Celik -Zvijezda-1x
Sloboda -Buducnost-x
Sarajevo -Rudar-1
Celik -Zvijezda-1x
Sloboda -Buducnost-x
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) Drina jeste zadnja, ali moraju i oni pobijediti jednu. Mislim da će baš ovdje uzeti sve tri boda. 1:0
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) Sarajevo nakon Banja Luke nema pravo na kiks. Rudar je tvrd orah, a Sarajevo još bez onih prvotimaca. 2:1 1:1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) Možda jedna od dosadnijih utakmica, sa jako malo prilika. Slavija zadnja 2 gostovanja uzela 4 boda, ali mislim da se to ovdje neće odraziti. 0:0
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) Sloboda glatko uzima nakon pobjede u Trebinju. 2:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) Velež odlično igra, a Travnik ovdje nema šta tražiti. 3:1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) Više nema penala, al kakva takva pobjeda Zrinjskog ili remi
2:1 1:1
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Zvijezde. Možda umor od Kupa pa će priliku dobiti i drugi momci. 2:1 1:0
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) Ovi zayebani, ne smiju im sudije sad ništa. 3:0
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) Sarajevo nakon Banja Luke nema pravo na kiks. Rudar je tvrd orah, a Sarajevo još bez onih prvotimaca. 2:1 1:1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) Možda jedna od dosadnijih utakmica, sa jako malo prilika. Slavija zadnja 2 gostovanja uzela 4 boda, ali mislim da se to ovdje neće odraziti. 0:0
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) Sloboda glatko uzima nakon pobjede u Trebinju. 2:0
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) Velež odlično igra, a Travnik ovdje nema šta tražiti. 3:1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) Više nema penala, al kakva takva pobjeda Zrinjskog ili remi

NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Zvijezde. Možda umor od Kupa pa će priliku dobiti i drugi momci. 2:1 1:0
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) Ovi zayebani, ne smiju im sudije sad ništa. 3:0
Čelik Zenica 1945
samo vi prognozirajte protiv Borca i ovih 20 i kusur kola ste prognozirali pa vidite gdje se nalazimo na +9 ,prognoziram sa zrinjskim x i pobjedu zelje kod otpisane drine,realno gledajuci ovako i treba da dodje mada ako bude kakav penal za zrinjski domacin moze i do pobjede,
Kad ti kažem, gubite u Mostaru.luckyh je napisao/la:samo vi prognozirajte protiv Borca i ovih 20 i kusur kola ste prognozirali pa vidite gdje se nalazimo na +9 ,prognoziram sa zrinjskim x i pobjedu zelje kod otpisane drine,realno gledajuci ovako i treba da dodje mada ako bude kakav penal za zrinjski domacin moze i do pobjede,
Čelik Zenica 1945
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 2 lagano uzimamo
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) x
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) x
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1

FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) x
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) 1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) x
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) 1
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Željo 1921 je napisao/la:$-Же?" 1
"-& 2
hahahaha, ako je ne znaš nemoj je ni koristiti
U čemu je pogriješio majke ti?seven je napisao/la:Željo 1921 je napisao/la:$-Же?" 1
"-& 2
Čelik Zenica 1945
Же/"Nimla_RZ je napisao/la:U čemu je pogriješio majke ti?seven je napisao/la:Željo 1921 je napisao/la:$-Же?" 1
"-& 2
Drina Zvornik-Željezničar 2
Mislim da je Drina,na moju veliku zalost,svoje odsvirala,i da ce dozivjeti sudbinu,kao sto neko kaze,bice kanta za nabijanje golova...Realno je ocekivati pobjedu Zeljeznicara,tako da,nema puno polemike.
Sarajevo - Rudar Prijedor 1
Sto se tice ove utakmice,Rudar polako posustaje u borbi za tu Evropu,shvatili su ljudi iz uprave da su jos zeleni,to jest da se puno stvari treba uraditi da bi se igrala Evropa,a ne samo imati rezultat.S druge strane,Sarajevo u dobrom svjetlu u BL,kod kuce zele sve da pobjede,i to je jedino i logicno.Dakle kec.
Slavija - Olimpic 1
"Gradski derbi".
Slavija je teskom mukom dosla do boda u Prijedoru,i sada naravno dolazi ono najbitnije,a to je potvrda tog boda kod kuce.Ukoliko izgube trud im je bio uzaludan,tako da mislim da ce Slavija ovo dobiti,naravno ostavljam rezervu,da Olimpik ipak iznenadi,jer su igracki jaka ekipa,pogotovo u gostima su im igre odlicne.
Sloboda - Budućnost 1
Buducnost druga liga...
Velež - Travnik 1
Pobjeda Mostaraca,i to uz veliku gol razliku,imam osjecaj.
Zrinjski - Borac 2
Reci cu dvojka,pomalo navijacki,ali s obzirom da su u Mostaru uvijek bili dobri uslovi za igru,teren,pa donekle i sudjenje,bar za Borac,mislim da smo jaca ekipa,plus sto je Zrinjski svoje bodove izdobijao na strani,na razne nacine,moraju sada malo pasti kod kuce.A s obzirom da smo lider tabele,ocekujem 0:1,0:2 za nas.Nadam se samo da ce biti TV prenos.
Čelik - Zvijezda 1
Celik dobar kuci.
Široki Brijeg - Leotar 1
Sliskovic je uveo novine u Siroki,igraci su dozivjeli neku vrstu pozitivnog soka,i sada su krenuli pobjedjivati.Ocekujem demoliranje Leotara.
Mislim da je Drina,na moju veliku zalost,svoje odsvirala,i da ce dozivjeti sudbinu,kao sto neko kaze,bice kanta za nabijanje golova...Realno je ocekivati pobjedu Zeljeznicara,tako da,nema puno polemike.
Sarajevo - Rudar Prijedor 1
Sto se tice ove utakmice,Rudar polako posustaje u borbi za tu Evropu,shvatili su ljudi iz uprave da su jos zeleni,to jest da se puno stvari treba uraditi da bi se igrala Evropa,a ne samo imati rezultat.S druge strane,Sarajevo u dobrom svjetlu u BL,kod kuce zele sve da pobjede,i to je jedino i logicno.Dakle kec.
Slavija - Olimpic 1
"Gradski derbi".

Sloboda - Budućnost 1
Buducnost druga liga...
Velež - Travnik 1
Pobjeda Mostaraca,i to uz veliku gol razliku,imam osjecaj.
Zrinjski - Borac 2
Reci cu dvojka,pomalo navijacki,ali s obzirom da su u Mostaru uvijek bili dobri uslovi za igru,teren,pa donekle i sudjenje,bar za Borac,mislim da smo jaca ekipa,plus sto je Zrinjski svoje bodove izdobijao na strani,na razne nacine,moraju sada malo pasti kod kuce.A s obzirom da smo lider tabele,ocekujem 0:1,0:2 za nas.Nadam se samo da ce biti TV prenos.
Čelik - Zvijezda 1
Celik dobar kuci.
Široki Brijeg - Leotar 1
Sliskovic je uveo novine u Siroki,igraci su dozivjeli neku vrstu pozitivnog soka,i sada su krenuli pobjedjivati.Ocekujem demoliranje Leotara.
Onda ti meni reci, jel se ovaj klub iz Sarajeva zove Železničar ili Željezničar?mir je napisao/la:Же/"Nimla_RZ je napisao/la: U čemu je pogriješio majke ti?
Čelik Zenica 1945
Nimla_RZ je napisao/la:Onda ti meni reci, jel se ovaj klub iz Sarajeva zove Železničar ili Željezničar?mir je napisao/la:Же/"Nimla_RZ je napisao/la: U čemu je pogriješio majke ti?

inace u cirilici lj se ne pise l + j nego ima svoj, gore napisani, znak
? = L
/ = lj
Drina - Željezničar 0-2
Sarajevo - Rudar Prijedor 2-1
Slavija - Olimpic 3:1
Sloboda - Budućnost 1-1
Velež - Travnik 3-0
Zrinjski - Borac 1-2
Čelik - Zvijezda 3-1
Široki Brijeg - Leotar 2-0
Sarajevo - Rudar Prijedor 2-1
Slavija - Olimpic 3:1
Sloboda - Budućnost 1-1
Velež - Travnik 3-0
Zrinjski - Borac 1-2
Čelik - Zvijezda 3-1
Široki Brijeg - Leotar 2-0
inace u cirilici lj se ne pise l + j nego ima svoj, gore napisani, znak
? = L
/ = lj[/quote]
i "
н = n
њ = nj
? = L
/ = lj[/quote]
i "
н = n
њ = nj
Drina - Željezničar 2 drina već ispala, željo ako želi kakav takav priključak za borcem samo pobjeda
Sarajevo - Rudar 1 sarajevo ovo uzima, evropa se ne smije propustiti, rudar nema šta tražiti ovdje
Slavija - Olimpic x očekujem izjednačenu tekmu i podjelu bodova
Sloboda - Budućnost 1x možda jest sloboda favorit, ali budućnost rasterećena može napraviti dobar rezultat
Velež - Travnik 1 ako želimo miran finiš sezone, samo pobjeda, travnik u gostima slabo igra
Zrinjski - Borac 1x2 sve je moguće
Čelik - Zvijezda x čelik mislima u finalu, zvijezda će pokušati uzeti bod
Široki - Leotar 1 nije to onaj stari široki, ali leotar koji katastrofalno igra, pada na pecari
Sarajevo - Rudar 1 sarajevo ovo uzima, evropa se ne smije propustiti, rudar nema šta tražiti ovdje
Slavija - Olimpic x očekujem izjednačenu tekmu i podjelu bodova
Sloboda - Budućnost 1x možda jest sloboda favorit, ali budućnost rasterećena može napraviti dobar rezultat
Velež - Travnik 1 ako želimo miran finiš sezone, samo pobjeda, travnik u gostima slabo igra
Zrinjski - Borac 1x2 sve je moguće
Čelik - Zvijezda x čelik mislima u finalu, zvijezda će pokušati uzeti bod
Široki - Leotar 1 nije to onaj stari široki, ali leotar koji katastrofalno igra, pada na pecari
-
- Kontakt:
$-",2,& " ? на ' ? $ је $ ? " $ је ' " ? - " $ /,? не " ? то " " ?
,не $ се $
САрајево-$ 1,$ Сарајево
?-? 1,? " $ ? уђе у европу " " " не $
$-$ 1,$ ? & " $ " " све $ &
?-" 1," пар ?
"-& 1926 ,& $,а " се $,? је % ствар
?-$ 1,% $ ?
"-?,уз ? $ " " пар

САрајево-$ 1,$ Сарајево
?-? 1,? " $ ? уђе у европу " " " не $

$-$ 1,$ ? & " $ " " све $ &
?-" 1," пар ?
"-& 1926 ,& $,а " се $,? је % ствар

?-$ 1,% $ ?
"-?,уз ? $ " " пар

? &,& ",& & ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - Drina ce koristiti za nabijanje go razlike 
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - Sarajevo lagano uzima ovo
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - Nerijeseno po meni
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - Realno 3 komada
,da ih nisu sudije sjebale proslo kolo...ko zna
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - Kec ko Burj Khalifa
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - 2 penala za Zrinjski i 2-0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - Celik glatko uzima
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 2

FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - Sarajevo lagano uzima ovo

FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - Nerijeseno po meni

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - Realno 3 komada

FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - Kec ko Burj Khalifa
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - 2 penala za Zrinjski i 2-0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - Celik glatko uzima
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 2
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Evo i moje prognoze.
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - Drina se predala,cista 2.
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - Sarajevo nema vise prava na kiks,1.
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - Neizvjesna utakmica,X najblizi.
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - Buducnost ispada,1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - Travnik na gostovanjima neprepoznatljiv,1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - X,nece se previse zaletati ni jedni ni drugi.
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - Najneizvjesnija utakmica,mozda X
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1,Leotar na gostovanjima nije vrijedno komentarisati.
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Željezničar" (Sarajevo) - Drina se predala,cista 2.
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - Sarajevo nema vise prava na kiks,1.
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) - Neizvjesna utakmica,X najblizi.
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Budućnost" (Banovići) - Buducnost ispada,1
FK "Velež" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) - Travnik na gostovanjima neprepoznatljiv,1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) - X,nece se previse zaletati ni jedni ni drugi.
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - Najneizvjesnija utakmica,mozda X
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Leotar" (Trebinje) - 1,Leotar na gostovanjima nije vrijedno komentarisati.
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Nije zanimljivo ovo kolo zato sto zrinjski igra u Mostaru 

Sve kontam ovaj Denis Ispuslic normala lik, ono zdrava zbncija, kad on poce brojat krvna zrnca po forumu.
Sramota..
Ne kontas mozda da mi prognoziramo (ko vec prognozira) kikseve Borca zato sto je prvi, zato sto bi za nase timove bilo dobro da popusi svaku narednu utakmicu? Pa prosle sezone na ovom forumu su svi oni koji ne navijaju za Zelju uredno svako kolo prognozirali nas kiks, stavise navijali za sve klubove protiv nas.
Na kraju krajeva, boli me cuna za Borcem..

Ne kontas mozda da mi prognoziramo (ko vec prognozira) kikseve Borca zato sto je prvi, zato sto bi za nase timove bilo dobro da popusi svaku narednu utakmicu? Pa prosle sezone na ovom forumu su svi oni koji ne navijaju za Zelju uredno svako kolo prognozirali nas kiks, stavise navijali za sve klubove protiv nas.
Na kraju krajeva, boli me cuna za Borcem..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.