Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Koju mojuwebtv da uzmem da mogu gledati LP veceras ?
Sta se desava trenutno sa mojom web tv
Ni jedan kanal ne radi
Nije valjda sad sve palo a ne samo Arene
Edit: Proradilo
Ni jedan kanal ne radi
Nije valjda sad sve palo a ne samo Arene
Edit: Proradilo
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Dobro se Stanić snalazi u ovoj ulozi 

Eto na obje tekme naši komentatori, tražili ste pa slušajte 

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Dobar je Lagumdžija.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jel to onaj sa NoveBh? Ovaj na Real Arsenal.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da, još jedan koji je promijenio stranu

-
- Kontakt:
Gdje se gleda Moto gp ovaj vikend, F1 na Arena premium 1, za Moto GP nisam nasao nista ??
Na novom kanalu Arena premium 4.Sinisa51551 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:29Gdje se gleda Moto gp ovaj vikend, F1 na Arena premium 1, za Moto GP nisam nasao nista ??
Je li to kod nas došla 4 ili?FKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:32Na novom kanalu Arena premium 4.Sinisa51551 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 09:29Gdje se gleda Moto gp ovaj vikend, F1 na Arena premium 1, za Moto GP nisam nasao nista ??
To je za Srbiju, a bit će i kod nas novih kanala kada dobijemo sav sadržaj.
Drago mi je da smo dobili nase komentatore za fudbal, jos za kosarku bi valjalo
Hoće li i kod nas na areni smanjivati ton ovako na “pumpaj” i “vucicu ****” kao sto su uradili veceras. Na sportklubu hr se ipak sve normalno čulo haha
Dobijat ćemo isti signal. Iz istog razloga i komentatori rade iz studija u SC a ne iz Arene koja je udaljena otp 1km

- akisarajevo92
- Kontakt:
a vidim nesto tiha Beogradska arena, cuju se samo komentatori, nisam ni razmisljao o tome 

Don't believe the hype.
Ma samo na SK prebaciti i uzivati. Kakav je covjek rezim uveo, jbt utisali publiku isto na sahranu da se doslo , a ne da gledas tekmu iz arena koja je najglasnija u europi
ja ne cujem razliku od prenosa sa SK,publika se čuje.
Edin neće ništa raditi posebno za nas u BiH osim naše reprezentacije. Nema naših komentatora za košarku iako su tražili 
Pohvalno je što su i Denis i Aldin iskusnija imena pa dobre tekme ne zvuče amaterski. Pogotovo Aldin sa odličnom bojom glasa. Ubrzo će im se priključiti i još jedno poznato ime

Pohvalno je što su i Denis i Aldin iskusnija imena pa dobre tekme ne zvuče amaterski. Pogotovo Aldin sa odličnom bojom glasa. Ubrzo će im se priključiti i još jedno poznato ime

Nije valjda sa mytv?FKSzuti je napisao/la: ↑10 apr 2025, 21:07Edin neće ništa raditi posebno za nas u BiH osim naše reprezentacije. Nema naših komentatora za košarku iako su tražili
Pohvalno je što su i Denis i Aldin iskusnija imena pa dobre tekme ne zvuče amaterski. Pogotovo Aldin sa odličnom bojom glasa. Ubrzo će im se priključiti i još jedno poznato ime![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.