Tačno je sport trebao ovo, što se tiče golfa Nicklaus je još ispred al nije više siguran kao što je bio prije koju godinu

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Je li Nikola Đuričko bio komentator?Titova-Juga je napisao/la:Evo, otvorih novu temu (GOLF), koji gledam samo onako pred spavanje, nadje se neki zanimljiv lik kojeg podrzavam, ali ne mogu izdrzati vise od pola sata gledanja.
Ovaj put, ZA UHO mi je zapao komentator sa golf-kluba.
Tokom jednog dalekometnog udarca igraca, istome otisla loptica u grmlje i tako se nasao u neugodnoj situaciji.
Medjutim nije bilo traga loptici, a kad su pustili usporeni snimak, na istom se vidi kako jedan djecak od nekih 11-13 god., ne vise od toga uzima lopticu u ruke, a na to ce komentator " JAO MANIJAKAAAAAA ".... (minut sutnje).....
"KAKAAAV KRALJ"...
Ja sam doslovno legao
Odgovaram ti cisto da te pitam da li znas gdje mogu gledat Masters ovogoidsnji osim na SK Golf, koji cini mi se reprizira prvi dan. Sto se tice Schefflera, ubio je proslu sezonu, al ova ce biti cini se teza. McIlroy djeluje bas ko da bi ove sezone mogao doci na mjesto No.1. Ovaj Masters ce mnogo toga reci.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 08:45Nakon zlata u Parizu Scheffler nastavio sa dominacijom, uzeo i Tour cship tj Fedex kup, strašna sezona, 7 titula, zlato i masters, jedino još Schauffele sa dva mastersa drži priključak, ostali ove godine nisu ni blizu
Ako budes pratio Golf onda ces vozit crvenog Ferrarija u Sorboni. Sve dok pratis rukomet i kosarku vozit ces golf 4relativizam je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:34vozim ja cetvorku i odgovorno tvrdim nije jaci golf izasao a imao sam od jedinice sve
Skini aplikaciju Masters, imaš na app storeu, tu imaš i prijenos uživo i sve moguće statistikededo26 je napisao/la: ↑10 apr 2025, 11:35Odgovaram ti cisto da te pitam da li znas gdje mogu gledat Masters ovogoidsnji osim na SK Golf, koji cini mi se reprizira prvi dan. Sto se tice Schefflera, ubio je proslu sezonu, al ova ce biti cini se teza. McIlroy djeluje bas ko da bi ove sezone mogao doci na mjesto No.1. Ovaj Masters ce mnogo toga reci.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 08:45Nakon zlata u Parizu Scheffler nastavio sa dominacijom, uzeo i Tour cship tj Fedex kup, strašna sezona, 7 titula, zlato i masters, jedino još Schauffele sa dva mastersa drži priključak, ostali ove godine nisu ni blizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.