Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic se moze guziti sa Misimovicem sto se reprezentacije tice.
Dzeko je 3 stepenice iznad dok je zivota u ovoj drzavi ...
Dzeko je 3 stepenice iznad dok je zivota u ovoj drzavi ...
Ja bih čak rekao da je Zvjezdanov doprinos za reprezentaciju veći nego Miralemov.
Pjanić je najbolji reprezentativni fudbal upravo igrao u paru sa Misketom.
Pjanic je generalno bio bolji igrac, ali Dzeko je bolje igrao za reprezentaciju i imao veci doprinos istoj.
On je "tek" napunio 35 godina, uvijek je bio (do odlaska u Aziju) igrac koji ponajviše pretrci na terenu, i ako bude standardan u CSKA, on bi itekako mogao valjati ovoj reprezentaciji, nekad s klupe, nekad kao starter, zavisi od protivnika, rezultata i sl.
Ali da mi ne bismo razbijali glavu u vezi s njegovim povratkom u reprezentaciju, neka struka odluči. Vjerujem da ce ga gledati, i ako ocijene da moze pomoci i treba dobiti poziv, tako će i biti i razgovarat ce se o njegovom povratku. Ako ocijene drugačije, ja imam povjerenje u ovaj strucni stab.
Svakako se Mire oprostio.
Ali da mi ne bismo razbijali glavu u vezi s njegovim povratkom u reprezentaciju, neka struka odluči. Vjerujem da ce ga gledati, i ako ocijene da moze pomoci i treba dobiti poziv, tako će i biti i razgovarat ce se o njegovom povratku. Ako ocijene drugačije, ja imam povjerenje u ovaj strucni stab.
Svakako se Mire oprostio.

-
- Kontakt:
Misketov utjecaj je bio konkretniji, u vidu golova i asistencija, ali otkad šiša princ oprostio, mi ne možemo zadržat loptu u posjedu, niti se oduprijeti presingom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nismo mogli ni dok je bio tu. Pišete kao da se oprostio prije pet godina a ne prije godinu dana. Bio je tu čitav prošli ciklus kvalifikacija kad smo gubili od Luksemburga, Islanda i Slovačke.signalidunapark je napisao/la: ↑11 apr 2025, 12:10Misketov utjecaj je bio konkretniji, u vidu golova i asistencija, ali otkad šiša princ oprostio, mi ne možemo zadržat loptu u posjedu, niti se oduprijeti presingom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sramota je šta je ovaj čovjek uradio od svoje karijere i na kakve grane se spustio.
Sve što trebate znati o ovoj maloj sisici i mekušcu imate na 38:58
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedini veći glupan od njega je Pape.
-
- Kontakt:
Pjanic je nula ,alkoholicar kao i dzeko. Dan pred utakmicu cuga, uvijek narokani igrali. Ljudske ojebine
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Zajebani nekakvi alkoholicari. Za zivota cekati pripreme reprezentacije da sta popijes, ne znam ....bhfanatic14 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 10:23Pjanic je nula ,alkoholicar kao i dzeko. Dan pred utakmicu cuga, uvijek narokani igrali. Ljudske ojebine
Sve kopije a samo jedan original.
-
- Kontakt:
Dali neko zna zasto se Mire oprasta repke a igra jos uvjek na nekom nivou?
Da je izasao u onom outfitu kad je dobijao cvijece prije pocetka, 10 puta bolje bi igrao u veznom redu nego ostali.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Bi sigurno, kao da ga nije odigrao 100 katastrofalnih utakmica za reprezentaciju, i kao da do jučer nije mogao prebaciti prvog igrača kada je izvodio kornere.
Itekako, ali makar zna stati na loptu, uputiti normalan pas, dugu loptu. Ovi danas kao da su skupljeni ispred zgrade. Prvih pola sata bukvalno svaka duga lopta je zavrsila u gol autu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.