Huska je napisao/la:
zaslijepljeni uspjehom od prosle godine...kao da ih je Berlusconi sve zacarao sa onom svojom spikom od prije par godina...i dan danas se vade na tripletu i misle da su i dalje svi igraci na vrhuncu, a zapravo ih vecina dotakla samo dno...
Benitez nije imao uspjeh u ligi ( engleskoj ) ali vjerujem da bi bolje postavio momčad za ligu prvaka.
Naravno, daleko od toga da je on idealno rješenje za trenera.
Cavani nam se sam nudio...kada se samo sjetim onih njegovih izjava od proslog ljeta kada je govorio da zeli biti Interov Rooney, ali tu opet dodjemo do one cuvene triplete i zaslijepljenosti, tako da je dzaba pricat o tome, jer u Italiji itekako ima kvalitetnih igraca
eh Santon o njemu bi ja do sutra mogao pisati...obozavam tog momka, a nasa uprava je samo pokazala da jos uvijek nisu naucili da rade sa mladim igracima...
mislim mi kao imamo neki plan za buducnost sve dovodimo neke talente ovo ono, ali Coutinho, Obi, Mariga, Santon, pa barem su oni zasluzili da dobiju sanse pored ocajnih formi ovih balerina iz prvih 11... kada treba igrati Coutinho i Obi, onda spika sta ce oni treba nam iskustvo, a kada treba igrati Ranocchia i Nagatomo, onda nema veze...mislim ono nije pravedno prema ovim momcima, jer nije istina da ni jedan ne zadovoljavaju na treninzima...
Ovo je srz problema. Tripleta je uticala na Morattija, kao onomad LS na Berlusconija.
Mladji nisu dobili priliku, a stariji su istroseni igraci.
Nije Mourinho tek tako zamenio pobednicki tim gubitnickim. Zamenio je zasicen tim mladjim i konkurentnijim timom u kome igraci grizu.