Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Nekad je kao junior imao vise varijacija kod asistiranja .Sad mu se sve svodi na onaj jedan te isti pas za Tavaresa, a na udvajanju cesto gubi loptu...Mora na ovo biti spreman na Euru, i da to bolje rijesava.
- feniksptica
- Kontakt:
U prvoj ga nesto zamijenio i Musa mu se u prolazu lijepo nagovorio313 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:53Ne znam kontekst al vidim da igra do krajafeniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:17Eto ne šuti više Musa treneru...
Vidit cemo sta ce mu to donijeti.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Publiku moramo dići, izgubićemo. Nedostaje nam motiva!feniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:54U prvoj ga nesto zamijenio i Musa mu se u prolazu lijepo nagovorio313 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 22:53Ne znam kontekst al vidim da igra do krajafeniksptica je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:17Eto ne šuti više Musa treneru...
Vidit cemo sta ce mu to donijeti.![]()
Ma to je vjerovatno nesto sto uigravaju na treninzima i na cemu trener insistira, a Musa nema slobodu kao recimo Kampazo da nesto svoju kreativnost iskazuje (ili nema hrabrost jer ako napravi gresku prijeti mu klupa), dok u nasoj reprezentaciji ima drugaciju ulogu i vise slobode. Mada ne bi bilo lose da ima sa Nurkicem 3-4 uigrane akcije gdje bi njih dva mogli lomiti protivnicke odbrane.
Rijesi tricom Barcu u gostima. 
Zanimljivo mi je da je Cus konacno pokazao muda, pa je Kampaca i Hezonju zakovao za klupu u odlucujucim minutama.

Zanimljivo mi je da je Cus konacno pokazao muda, pa je Kampaca i Hezonju zakovao za klupu u odlucujucim minutama.
- Shategabri
- Kontakt:
To jest primarna akcija i za Tavaresa i recimo Ibaku, ali mogli smo vidjeti i večeras i prošlu sa Parisom, asistirao je Llullu, Felizu, Abaldeu, Hezonji...Sport90 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 10:40Ma to je vjerovatno nesto sto uigravaju na treninzima i na cemu trener insistira, a Musa nema slobodu kao recimo Kampazo da nesto svoju kreativnost iskazuje (ili nema hrabrost jer ako napravi gresku prijeti mu klupa), dok u nasoj reprezentaciji ima drugaciju ulogu i vise slobode. Mada ne bi bilo lose da ima sa Nurkicem 3-4 uigrane akcije gdje bi njih dva mogli lomiti protivnicke odbrane.
Koševo Zapad
Ma nisam ja rekao da to Dzanan nema u sebi, samo je pitanje slobode koju ima od strane trenera i njegovog samopouzdanja, a Dzanan je majstor kosarke.Shategabri je napisao/la: ↑06 apr 2025, 21:04To jest primarna akcija i za Tavaresa i recimo Ibaku, ali mogli smo vidjeti i večeras i prošlu sa Parisom, asistirao je Llullu, Felizu, Abaldeu, Hezonji...Sport90 je napisao/la: ↑06 apr 2025, 10:40Ma to je vjerovatno nesto sto uigravaju na treninzima i na cemu trener insistira, a Musa nema slobodu kao recimo Kampazo da nesto svoju kreativnost iskazuje (ili nema hrabrost jer ako napravi gresku prijeti mu klupa), dok u nasoj reprezentaciji ima drugaciju ulogu i vise slobode. Mada ne bi bilo lose da ima sa Nurkicem 3-4 uigrane akcije gdje bi njih dva mogli lomiti protivnicke odbrane.
On i kampaco guše jedan drugog u ekipi, sa aspekta ucinkovitosti, jer obojica vole malo davit loptu. Ali kampaco definitivno vazniji za ekipu sto ce se na kraju ispostaviti. Njega ce produziti a Musu i Feliza nece, i dovest će jos jednog jakog pleja i centra, to realu fali kroz cijelu sezonu. S Denisom Smitom ne znam sta su pokusavali.
Musa želi da idearmin dju je napisao/la: ↑07 apr 2025, 10:27On i kampaco guše jedan drugog u ekipi, sa aspekta ucinkovitosti, jer obojica vole malo davit loptu. Ali kampaco definitivno vazniji za ekipu sto ce se na kraju ispostaviti. Njega ce produziti a Musu i Feliza nece, i dovest će jos jednog jakog pleja i centra, to realu fali kroz cijelu sezonu. S Denisom Smitom ne znam sta su pokusavali.

Kampaco je trenutno najveci problem Reala.Njegove partije u drugom dijelu sezone su jako cesto bile ocajne kao i sinoc.Da nije bilo Feliza i Muse sinoc kitu bi dobili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Teško da bi i Tavares i Hezonja ostali da nisu dobili povećanje na platu, Real je možda i voljan da ostane ali po iste pare.lumani je napisao/la: ↑07 apr 2025, 14:50Musa želi da idearmin dju je napisao/la: ↑07 apr 2025, 10:27On i kampaco guše jedan drugog u ekipi, sa aspekta ucinkovitosti, jer obojica vole malo davit loptu. Ali kampaco definitivno vazniji za ekipu sto ce se na kraju ispostaviti. Njega ce produziti a Musu i Feliza nece, i dovest će jos jednog jakog pleja i centra, to realu fali kroz cijelu sezonu. S Denisom Smitom ne znam sta su pokusavali.mogao je produžiti.
- JohnCleese
- Kontakt:
I kako je ono isla prica onomad: "Ma godina u Realu i on se vraca u NBA, ma hajde eto cim bude osvojio nesto sa Realom vratit ce se on u NBA, pa ajde eto neka stasa jos malo nije ovo malo iskustvo et neka ga maksimalno 3 sezone u Realu i ide on u NBA 1000%
Poslije nepune 3 sezone ista raja potajno se nada ostanku u Realu, a ostali makar da ode u neki konkurentan euroligaski tim
Ne zelim da se hvalim tim sto sam odmah govorio da on nikad nece biti NBA faktor i da o povratku upste ne treba razmislajti, vec mi je drago da je uspio dogurati i do ove razine gdje je jedan od najkvalitetnih dvojki/trojki u europskoj kosarci.
Samo da zadrazi ovaj kurs pa da bude i najbolji u europi bio to Real ili neki drugi klub.

Poslije nepune 3 sezone ista raja potajno se nada ostanku u Realu, a ostali makar da ode u neki konkurentan euroligaski tim

Ne zelim da se hvalim tim sto sam odmah govorio da on nikad nece biti NBA faktor i da o povratku upste ne treba razmislajti, vec mi je drago da je uspio dogurati i do ove razine gdje je jedan od najkvalitetnih dvojki/trojki u europskoj kosarci.
Samo da zadrazi ovaj kurs pa da bude i najbolji u europi bio to Real ili neki drugi klub.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
CSK se spominje kao novi klub...
Gdje god da ode bice plata X 2. >Dubai X 3 tamo nema poreza.chily-rz je napisao/la: ↑07 apr 2025, 15:49Teško da bi i Tavares i Hezonja ostali da nisu dobili povećanje na platu, Real je možda i voljan da ostane ali po iste pare.lumani je napisao/la: ↑07 apr 2025, 14:50Musa želi da idearmin dju je napisao/la: ↑07 apr 2025, 10:27On i kampaco guše jedan drugog u ekipi, sa aspekta ucinkovitosti, jer obojica vole malo davit loptu. Ali kampaco definitivno vazniji za ekipu sto ce se na kraju ispostaviti. Njega ce produziti a Musu i Feliza nece, i dovest će jos jednog jakog pleja i centra, to realu fali kroz cijelu sezonu. S Denisom Smitom ne znam sta su pokusavali.mogao je produžiti.
Jesu pouzdani insajderi da Musa zeli da ide?
Realno real ima problema sa igracima, zadnjih 2-3 godine ih je dosta igraca odbilo i otislo put grkcih klubova ili turskih plus ne daju plate kakve bi trebali, da ne govorim o tome da niko tamo ne igra preko 25 min to se dosta igraca ne svidja.
Chus je retard to znaju svi niko ziv ga ne cijeni
Chus je retard to znaju svi niko ziv ga ne cijeni
Ne bi volio da ode iz Madrida,ali razumio bi da nece ostati u ekipi u kojoj Hezonja ima dva,tri puta vecu platu od njeg.
Ovaj i treba da ide iz Reala kad je dopustio sebi da mu se mrtvi Abalde dere na njega.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.