Ne znam jesi li gledo utakmicu sto se tice vase ekipa realno najlosija ekipa u Zenici sto je gostovala tako da se ne trebas zanosit sa pobjedom.Čelik je u 1 poluvremeno bar 5 sansi bukvalno 100% promasio ,2 iz gola izvadili sa linije bukvalno,Martinovic 1 na 1 fula zicer,Dzankovic sam na sutu sa 10 m preko gola,Isakovic sa 5 metara glavom preko gola i jos nekih dobrih akcija bilo a vi 1 sut neki traljav sa 20 metara .2 poluvreme imo je Celik nekih akcija i suteva a vi tu jddnu kontru u 86 minuti i gol i plus vasi igraci valjanje,grcevi i jedan bio sumnjiv penal navodno rukom vas igro.gambler1899 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 22:40Ova ekipa jos se trazi, za većinu igrača ova liga je nesto sto nikad nisu sanjali da ce igrati, ono sto je većina zamjerila igracima jeste zalaganje, nisu problem porazi nego njihova kurcobolja. Danas se vidilo ono sto svi i ocekuju od njih, da se bore 90min. Hvala domacinu na gostoprimstvu i dobrodošli u Lukavac.
Respekt momcima sto su dosli iz Lukavca samo mi zao sto zakasnili i otisli ranije.
Cestitke na pobjedi i sretno dalje i ovo ti je realan komentar i za utakmicu i vasu ekipu a sta je nasim bilo ne znam ali bgm ste slabi.Halalite na upadu i lijep pozz