FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.
-
- Kontakt:
100%SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:10Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.
Oni su se sada izjednačili sa Zrinjom, vjerujem da je kod njih sav fokus na ligi.
Pokušat se motivisat i napravit iznenađenje da se spasi sezona.
UtorakSamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:10Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.

Veceras ne forsirati nikoga i najmanje povrijedjenog. Zrinjski je takodjer znacajno oslabljen, tako da su pred utakmicu sanse 50:50. Probati da se pobijedi, pa da se makar malo priblizimo tom drugom mjestu. Prvaci necemo biti naravno, ali lijepo je da zavrsimo sa sto manjom razlikom u odnosu na prvo mjesto.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- relativizam
- Kontakt:
ovdje je Ibrak trebao svoje odraditi
ginemo za vas da vi ne bi ginuli protiv nas u kupu ,jednostavno je sve u ovoj žnj ligi
meni licno vise odgovara da zrinjski osvoji ,da Borac ne igra dvije godine uzastopno evropu grupnu fazu,jer ako opet osvoje i plasiraju su u grupe pobjeci ce nam i sa igrackim kadrom ,parama i svemu.
ovako kad se rotiraju zaebu sami sebe
ginemo za vas da vi ne bi ginuli protiv nas u kupu ,jednostavno je sve u ovoj žnj ligi
meni licno vise odgovara da zrinjski osvoji ,da Borac ne igra dvije godine uzastopno evropu grupnu fazu,jer ako opet osvoje i plasiraju su u grupe pobjeci ce nam i sa igrackim kadrom ,parama i svemu.
ovako kad se rotiraju zaebu sami sebe
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 11 apr 2025, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mi moramo pobjeđivati radi sebe. Evo, moraće nas napasti Zrinjski neće igrati u dva bloka i vršiti opstrukciju. Nisam ni ja za to da igramo kao da nam sve ovisi o pobjedi. Ali ne bih volio ni da četvrti završimo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
cuj ovih pacijenata nebitna utakmica, ja navijaca i govana. Skretnicari su samo na -5, nema sada nebitnih utakmica. Ja ko sve navija za klub
-
- Kontakt:
Aposlutno nista ne prepustati slucaju.Nafakasi se provlace citavu sezonu ne bi me cudilo na kraju da nas nekako stignu a ne treba nam to da nam Evropa zavisi od dvomeca finala.
Nije bajno ali veceras moramo doci u sto vecem broju i pruziti podrsku do kraja.
Nije bajno ali veceras moramo doci u sto vecem broju i pruziti podrsku do kraja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zašto je nebitna utakmica? Čim nema titule odmah nebitna utakmica?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:10Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa nije da nije upravu. Naravno da treba uzeti svaki moguci bod do kraja, ali nije ni finale neko.Morpheus je napisao/la: ↑11 apr 2025, 10:09Zašto je nebitna utakmica? Čim nema titule odmah nebitna utakmica?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:10Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.![]()
Ova stranica (12067) od početka do kraja (čast izuzecima) pokazuje i dokazuje da nama neprijatelji i ne trebaju. Čitam i ne vjerujem.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa navijaču kluba koji igra utakmicu u srijedu naravno da je danas nebitna utakmica.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
bitna je normalno tekma . pobjedom dolazis na 5 bodova i zrinjski se i moze stici sto da ne . Ako dans uzmemo dobit ces i na samopouzdanju pred tekmu sa borcem sto je najvaznije od svega. Momke podrzati danas jer je iducig 7 dana veoma vazno za spas sezone. Iako ne vjerujem u pobjede jer imamo puno invalida koji ne zasluzuju dres
- luckystrike
- Kontakt:
6/10 - nebitna utakmica
9/10 - na poluvremenu pri 0:0 tjeraju ekonoma, igrače, vlasnika
9/10 - na poluvremenu pri 0:0 tjeraju ekonoma, igrače, vlasnika
E čuj nebitna utakmica. 

- relativizam
- Kontakt:
ne zna se ko je gori ovi sto govore nebitna ili ovi sto se kao furaju na ovu tekmu i pricaju kako su skretnicari na minus 5,koga zaboli za njih.
mi se s njima takmicimo hocemol biti treci ,eto dokle je dosla sezona i godine "sistema"
ne znam kako imate snage
mi se s njima takmicimo hocemol biti treci ,eto dokle je dosla sezona i godine "sistema"
ne znam kako imate snage
-
- Kontakt:
Tako je.Treći ćemo biti svakako,menit se ovih pacijenata što strahiju od raspalog željezničara.Morpheus je napisao/la: ↑11 apr 2025, 10:09Zašto je nebitna utakmica? Čim nema titule odmah nebitna utakmica?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 apr 2025, 23:10Nebitna utakmica.Srijeda je bitna i na to se skoncentrisati.![]()
Pokušati spasiti donekle sezonu kupom inače još jedna očajna sezona u nizu.
Da naponeme vječitim negativcima na temi. FK Sarajevo je na kursu da sezonu 2024/25 završi sa 72 boda, što je najviše od osnivanja lige kada se računaju sezone sa 30, 32 i 33 kola ( u prevodu sve sezone od 2000/2001 ). Na sve to igramo polufinale kupa gdje apsolutno nije sve gotovo. A također vidim i da su mnogi zaboravili prošlu polusezonu gdje su sudije uveliko kreirale tabelu pred nastavak ( ove polusezone je suđenje dobro i neka se tako nastavi ). Naravno da smo i mi sami krivi za neke mečeve, ali sudije su nam uzele barem 6 bodova, a konkurente pogurali za isto toliko, u najmanju ruku. Naravno da to psihički utiče na igrače, ali opet, ponavljam, pored sudija, povreda i katastrofalne realizacije, ova ekipa je na kursu da bodovno odigra najbolju sezonu još od 2000/2001 ( bila su 42.kola 81 bod, tako da nije baš relevantno ). A kada se uđe na temu, osjećaj je kao da smo u borbi za opstanak. Odigrati do kraja svaku utakmicu maksimalno fokusirano, dovesti na ljeto ono što je potrebno ( ne puno mijenjati, zadržati bazu ), a onda svim silama napasti titulu.
Are you not entertained ?!
- relativizam
- Kontakt:
i ova racunanja bodova mi idu na qrc ,ljudi porede godine kada ti igro dupovac hebibovic melunovic i kada ti igra guli turkes gojko.
svaka godina i svaka sezona je drugacija za sebe, ti bodovi i godine nista ne pokazuju,nekad si sa ovim bodovima mogao biti prvi a sad ti visi i treca pozicija,to ne znaci da smo se mi popravili nego cijela liga.
ono sto razumijem ljude jeste da se mi vec nekoliko sezona mjesecima prije kraja oprastamo od takmicenja u najmanju ruku kao da smo Sloga,nebitno da li sa 50 ,80 ili 130 bodova
svaka godina i svaka sezona je drugacija za sebe, ti bodovi i godine nista ne pokazuju,nekad si sa ovim bodovima mogao biti prvi a sad ti visi i treca pozicija,to ne znaci da smo se mi popravili nego cijela liga.
ono sto razumijem ljude jeste da se mi vec nekoliko sezona mjesecima prije kraja oprastamo od takmicenja u najmanju ruku kao da smo Sloga,nebitno da li sa 50 ,80 ili 130 bodova
-
- Kontakt:
Sto je nebitna pridjes na 5 bodova a imaju oni igrat još zajebanih utakmica.
Ne treba odustajat do kraja, gledati sve da se pobijedi.
Ne treba odustajat do kraja, gledati sve da se pobijedi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Burberry46, Cwirek, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 119 gostiju.