Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta ovo danas Tuzlu nadlijece britanski istrazivacki avion .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Balkan Info ostavlja trajne posljedice na insana. Marko nije izuzetak.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
hvala na pomoci, trazi se u tom dijelu stan, pregledo sam ovaj airbnb, nije losa stranica.soko je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:43Ne znam nekoga licno. Imas nasih u Astoriji. Imas par nasih restorana tamo. Sarajevo i jos neki. Mozda na FB da pogleda ko je tu pa nek se raspita.muhamedhulk je napisao/la: ↑09 apr 2025, 20:19dje su ovi ameri...ima li ko nekoga u NY? treba mi (ne meni licno) stan na 1-2 mjeseca, od augusta do polovine septembra u NY ili okolini (pozeljnije jer je jeftinije).
jedna đevojka stazira u UN pa joj treba smjestaj...
hvala unaprijed na pomoci.
NY je skup. Moze se preko Airbnb pogledati, imas cak i opciju da pricaju nas. Pogotovo na tako kratko vrijeme, ja mislim airbnb je najbolja opcija.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus

- akisarajevo92
- Kontakt:
ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
u prosloj emisiji neki lik iz Vukanove stranke koji bi ga naslijedio u NSRS naziva RS drzavom 200 puta i onda vidim svi koji su to prozivali u komentarima, paf, BN naredni dan obrisao sve takve komentare
Don't believe the hype.
Meni nekad naleti na fejsu pa se obicno ismijemakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:11ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
u prosloj emisiji neki lik iz Vukanove stranke koji bi ga naslijedio u NSRS naziva RS drzavom 200 puta i onda vidim svi koji su to prozivali u komentarima, paf, BN naredni dan obrisao sve takve komentare
https://www.facebook.com/share/v/1Ac4fqHQBM/
Ovaj celo je pravnik jebte

-
- Kontakt:
Kad pametan zacuti,budala progovori. Pametni ljudi,poslovni,sposobni su digli ruke od ove drzave i ubjedjivanja budalama. Nama sad drzavu,politiku,ekonomiju vode oni koji svojim rukama ne bi mogli sebi zaraditi da prezive,a kamoli da imaju i malo fin zivot. Zato su morali u politiku,jer ne znaju nista da rade,nesposobni su,pa daj da lizemo guzice,prodajemo muda pod bubrege i obraz nam bude djon da bi narod glasao i dao nam kruh.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:20Meni nekad naleti na fejsu pa se obicno ismijemakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:11ja upalim iz znatizelje, cuo da je BN kao nesto boljiMarcoBorriello je napisao/la: ↑11 apr 2025, 13:09
U ovoj emisiji je još rečeno da su opasnost po Srbe, airsoft klubovi iz Federacije. Na momente sam pomislio da gledam RTRS plus![]()
https://www.facebook.com/share/v/1Ac4fqHQBM/
Ovaj celo je pravnik jebte![]()
-
- Kontakt:
Onaj idiot uništio američki dolar i opet doveo do pada tržišta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Joj, ovi ZNGovci se baš bili raspojasali po Sarajevu.U nastavku akcije "Koverta" policijski službenici Odjeljenja za privredni kriminal i borbu protiv korupcije MUP-a Kantona Sarajevo danas su u prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo uhapsili Ibrahima Obhođaša (Za nove generacije).

Kakva smo mi država, entitet RS to jest Dodik i njegova klika sjebu projekat od 100 mil, izgube na sudu i onda mi iz FBiH moramo to plaćati jer je država garant svih kredita nižih nivoa.
Entitet RS nema i neće da plati svoje obaveze a mi moramo jer prijeti zatvaranje aerodroma radi naplate.
Inače ko voli policijski posao i dobru platu(2000 KM+) za 2 mjeseca jos jedan konkurs MUP-a Zeničkog kantona za čak novih 200 policajaca pa taman imate vremena da se spremite fizicki.
Entitet RS nema i neće da plati svoje obaveze a mi moramo jer prijeti zatvaranje aerodroma radi naplate.
Inače ko voli policijski posao i dobru platu(2000 KM+) za 2 mjeseca jos jedan konkurs MUP-a Zeničkog kantona za čak novih 200 policajaca pa taman imate vremena da se spremite fizicki.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Vala u kakvoj su fizickoj spremi trenutni policajci, bitno je samo bit mrsavavenija je napisao/la: ↑11 apr 2025, 16:05Kakva smo mi država, entitet RS to jest Dodik i njegova klika sjebu projekat od 100 mil, izgube na sudu i onda mi iz FBiH moramo to plaćati jer je država garant svih kredita nižih nivoa.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑11 apr 2025, 18:33Vala u kakvoj su fizickoj spremi trenutni policajci, bitno je samo bit mrsavavenija je napisao/la: ↑11 apr 2025, 16:05Kakva smo mi država, entitet RS to jest Dodik i njegova klika sjebu projekat od 100 mil, izgube na sudu i onda mi iz FBiH moramo to plaćati jer je država garant svih kredita nižih nivoa.
Inače ko voli policijski posao i dobru platu(2000 KM+) za 2 mjeseca jos jedan konkurs MUP-a Zeničkog kantona za čak novih 200 policajaca pa taman imate vremena da se spremite fizicki.![]()
Pa sta ce bit na proslom konkursu, nakon obrade papira i prvih testiranja + morfoloski (visina i tezina) ostalo oko 200 kandidata.
Znaci nisi trebao biti nesto aman ni spreman, nego normu na pola da odradis i primljen si. A jedne prilike sam se zatekao na kafi u blizini i bilo je testiranje fizicke spreme. Majke mi moje smijesno mi bilo kad sam vidio figure.
Ja sam se nekad 2016 prijavljivao u policiju sa 21 godinom i sjecam se da nas je tada na fizickoj spremi ostalo preko 500.. kakvih je masina od momaka bilo ali nije tada proslo je zalost.
Pa eto sad na ovaj novi ako ce bit dvjesto komada dovoljno je bukvalno proci osnovno testiranje i primljen si, jer jednostavno nema ni kandidata ni zainteresovanosti…
Tako blizu, a tako daleko.
- VensanKasel
- Kontakt:

Ostavi se Hjustona , haj u Neretvu

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Jel to rakija? Donio mi je stari jabuke i sljive bez secera, jabuku on peko, preko 200 litara dobio, i ispalo mu ovo da se vrati, nesto ostavio, nesto podijelio, nesto prodo, da sam se sjetio mogo sam mu reci da ti da koji litar, bio je u SA jebga. Nisam neki ljubitelj rakije ali je pitka.
200 litara ? 

2 tone, 4 kace ukupno, jednu kacu cijedio.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 apr 2025, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.