Pa to i jesu Unitedova 2 najveca prioriteta golman, playmaker i mozda krilo i to mislim na Younga.Romariooo je napisao/la:mozda bi united mogao sad iskoristiti priliku kad je inter zasicena ekipa, kad nista ne osvoje i to, da ima capite snajdera.
i sam snajder izgleda nekako zasiceno u interu i nije onaj stari, moguce da bi se transfer mogao realizovati, jeste da bi morali plati jedno 40 miliona, al mislim da na svijetu nema boljeg pojacanja za vas koje je koliko toliko realno, neka malo fergi odrijesi kesicu i dovede ovog asa jer samo golman i takav jedan playmaker su nesto sto vam je najpotrebnije
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
mozda ce ovo ljeto znaciti preporod na old traffordu, vrijeme je mislim da se stara garda van der saar, ferdinand, scoles i giggs zamijene nekim novim sjajnim mladjim snagama, a da se to uradi u stilu onako nakon uspjesne sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Pa neznam baš s obzirom na trenutno Manchesterovo financijsko stanje da su u stanju potrošit dosta novca na pojačanja, u posljednje vrijeme se kod njih uglavnom svodi na preživljavanje od takozvane ''Ronaldo money''...Romariooo je napisao/la:mozda ce ovo ljeto znaciti preporod na old traffordu, vrijeme je mislim da se stara garda van der saar, ferdinand, scoles i giggs zamijene nekim novim sjajnim mladjim snagama, a da se to uradi u stilu onako nakon uspjesne sezone

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Pa neznam baš s obzirom na trenutno Manchesterovo financijsko stanje da su u stanju potrošit dosta novca na pojačanja, u posljednje vrijeme se kod njih uglavnom svodi na preživljavanje od takozvane ''Ronaldo money''...Romariooo je napisao/la:mozda ce ovo ljeto znaciti preporod na old traffordu, vrijeme je mislim da se stara garda van der saar, ferdinand, scoles i giggs zamijene nekim novim sjajnim mladjim snagama, a da se to uradi u stilu onako nakon uspjesne sezone
ne kontam zasto united finansijski prezivljava, ako znam da zadnjih godina nisu puno trosili na pojacana, s druge strane prodali su ronalda za ogromnu cifru, stadion je uvijek pun, trofeji se osvajaju redovno, ne kontam zaista, jedino ako vlasnici kluba svu dobit kluba guraju sebi u dzep, onda razumijem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
Pa neznam jesi upoznat sa činjenicom da su njihovi dugovi već od pola milijarde funti, navijače Glazere smatraju najvećim krivcima za tako loše financijsko stanje kluba...Romariooo je napisao/la:Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Pa neznam baš s obzirom na trenutno Manchesterovo financijsko stanje da su u stanju potrošit dosta novca na pojačanja, u posljednje vrijeme se kod njih uglavnom svodi na preživljavanje od takozvane ''Ronaldo money''...Romariooo je napisao/la:mozda ce ovo ljeto znaciti preporod na old traffordu, vrijeme je mislim da se stara garda van der saar, ferdinand, scoles i giggs zamijene nekim novim sjajnim mladjim snagama, a da se to uradi u stilu onako nakon uspjesne sezone
ne kontam zasto united finansijski prezivljava, ako znam da zadnjih godina nisu puno trosili na pojacana, s druge strane prodali su ronalda za ogromnu cifru, stadion je uvijek pun, trofeji se osvajaju redovno, ne kontam zaista, jedino ako vlasnici kluba svu dobit kluba guraju sebi u dzep, onda razumijem

- -Paja
- Kontakt:
Normalno da ne kontas, zato si navijac toga cega si navijac ali evo pomoci cu ti sine nisu u fudbalu troskovi samo transferi pa kako nece biti u dugovima kad im samo jedan igrac ima platu 240k funti sedmicno, plate i bonusi su najveci troskovi zamislite godisnje koliko united plati sve igrace i jos onda da naprave transfer pa primjer transfer ronalda prodali ga za toliko a funte nisu vidjeli od tog transfera.Romariooo je napisao/la:Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Pa neznam baš s obzirom na trenutno Manchesterovo financijsko stanje da su u stanju potrošit dosta novca na pojačanja, u posljednje vrijeme se kod njih uglavnom svodi na preživljavanje od takozvane ''Ronaldo money''...Romariooo je napisao/la:mozda ce ovo ljeto znaciti preporod na old traffordu, vrijeme je mislim da se stara garda van der saar, ferdinand, scoles i giggs zamijene nekim novim sjajnim mladjim snagama, a da se to uradi u stilu onako nakon uspjesne sezone
Dio Arsenala
mani pa(n)jugo toga da nekoga prosvjetljujes, znam naravno da su plate igrace najveci trosak za jedan klub, ali united ni po tome nije nesto narocito rastrosan, ogromnu platu ima Runi samo, nemaju svi toliku, troskovi jesu astronomski, ali su i prihodi isto tako astronomski, i ne kontam onda da klub moze u teskim minusima, osim ako neko ne krade ili ne skida kajmak kao sto to rade vlasnici vjerovatno, ili osim ako onako kao city ili real spiskaju stotine miliona na pojacanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Per Ciljan Skjelbred
- Kontakt:
A plaće radnika koji rade u klubu, održavanje svega i svačega u klubu (od stadiona do trening terena), ulaganje u marketing, pa čak i održavanje web stranice snosi određene troškove (znam da nisu veliki ali i to je trošak) financiranje mlađih uzrasta itd... Nagomila se tu mnogo troškova.Romariooo je napisao/la:mani pa(n)jugo toga da nekoga prosvjetljujes, znam naravno da su plate igrace najveci trosak za jedan klub, ali united ni po tome nije nesto narocito rastrosan, ogromnu platu ima Runi samo, nemaju svi toliku, troskovi jesu astronomski, ali su i prihodi isto tako astronomski, i ne kontam onda da klub moze u teskim minusima, osim ako neko ne krade ili ne skida kajmak kao sto to rade vlasnici vjerovatno, ili osim ako onako kao city ili real spiskaju stotine miliona na pojacanja
- -Paja
- Kontakt:
ne runi nema ogromnu, runi ima nenormalno ogromnu platu a ogromnu imaju Vidic, Ferdinand itd itd. ma kakvi prihodi kad ti dobar dio prihodaide na vracanje kredita?Romariooo je napisao/la:mani pa(n)jugo toga da nekoga prosvjetljujes, znam naravno da su plate igrace najveci trosak za jedan klub, ali united ni po tome nije nesto narocito rastrosan, ogromnu platu ima Runi samo, nemaju svi toliku, troskovi jesu astronomski, ali su i prihodi isto tako astronomski, i ne kontam onda da klub moze u teskim minusima, osim ako neko ne krade ili ne skida kajmak kao sto to rade vlasnici vjerovatno, ili osim ako onako kao city ili real spiskaju stotine miliona na pojacanja
Dio Arsenala
Eh vidis zbog toga sam i ja poceo vjerovati da bi Sneijder mogao napustiti Inter i da je to sansa Uniteda, naravno njegova cijena nece biti mala ali je u svakom slucaju taj transfer moguc.Romariooo je napisao/la:mozda bi united mogao sad iskoristiti priliku kad je inter zasicena ekipa, kad nista ne osvoje i to, da ima capite snajdera.
i sam snajder izgleda nekako zasiceno u interu i nije onaj stari, moguce da bi se transfer mogao realizovati, jeste da bi morali plati jedno 40 miliona, al mislim da na svijetu nema boljeg pojacanja za vas koje je koliko toliko realno, neka malo fergi odrijesi kesicu i dovede ovog asa jer samo golman i takav jedan playmaker su nesto sto vam je najpotrebnije
@paja dogovorismo se mi pajo da ja zaobidjem temu Arsenala a ti da isto uradis na temi Uniteda. Izgleda da dogovori s tobom ne vaze, zalosno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ma iskreno vise bih volio da da Neuer-a dovedu ,al eto... 

Rooney88 je napisao/la:
Eh vidis zbog toga sam i ja poceo vjerovati da bi Sneijder mogao napustiti Inter i da je to sansa Uniteda, naravno njegova cijena nece biti mala ali je u svakom slucaju taj transfer moguc.
@paja dogovorismo se mi pajo da ja zaobidjem temu Arsenala a ti da isto uradis na temi Uniteda. Izgleda da dogovori s tobom ne vaze, zalosno.
Transfer Sneijdera je moguc.
Dogovor sa Pajom je nemoguc. Jbga, od tolike dominacije, covek je zaboravio na postojanje rivala.

Čuj dogovorit se s Pajom, pa taj bot je toliko isfrustriran uspjesima Uniteda da više i sam ne zna šta da izmisli kako bi to omalovažio, te sudije, te dugovi, te krkani, tačno mu nije lako...
Da je Paja novinar on bi igrače Arsenala poslije utakmice s Unitedom pitao slijedeće: "Da li je istina da vam je sudija davao crvene kartone kad ste se najmanje usprotivili?"
Da je Paja novinar on bi igrače Arsenala poslije utakmice s Unitedom pitao slijedeće: "Da li je istina da vam je sudija davao crvene kartone kad ste se najmanje usprotivili?"
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
tesko je to normalno znati, al meni se cini d bi dolazak snajdera u united vrlo moguc, pogotovo ako bi sam snajder insistirao da predje onda inter nema sanse da ga zadrzi i trazit ce vjerovatno samo sto vise love, no za neku cifru izmedju 30 i 40 miliona mogli bi se svi naci vjerujemRooney88 je napisao/la:Eh vidis zbog toga sam i ja poceo vjerovati da bi Sneijder mogao napustiti Inter i da je to sansa Uniteda, naravno njegova cijena nece biti mala ali je u svakom slucaju taj transfer moguc.Romariooo je napisao/la:mozda bi united mogao sad iskoristiti priliku kad je inter zasicena ekipa, kad nista ne osvoje i to, da ima capite snajdera.
sad dal ce snajder htjeti preci, dal ce ga ferguson uopste traziti, al mislim onako realno da ako mu fergi namigne da ce odmah pozeljeti da dodje
ako su unitedu pare problem, onda mozete nekoga i prodati ili dati interu, kao recimo berbatov, dobar igrac koji je sad visak u Unitedu jer se cikarito vrlo brzo pokazao kao vrhunski napadac, al opet ostaje da se vidi, mislim da je sve to do fergusona
napadace imate sjajne, krilo nani sjajno, mozda fali jos tako i jedno krilo mada mislim da nije potrebno toliko jer dobar je valencija, parka kao zamjena sjajan, a to krilo cesto igraju i runi ili cikarito
pozicije defanzivnih veznih takodje imate dobro popunjene, bekovi isto tako i stoperi, jedino dakle ta pozicija playmakera koju je godinama igrao scoles vam ustaje suplja, a kad vec ne mozete dobiti tu igraca tipa iniesta, xavi, fabregas, lampard itd, onda je tu snajder najbolje rjesenje u svijetu, ima naravno jos sjajnih igraca mladjih, al pitanje je kako bi se pokazali ti mladjahni momci tipa pastore, a snajder jos uvijek ni blizu nije star, a vec ima ogromno iskustvu i po svemu je izgradjen igrac
mogu svi pricati o tim dugovima, ali ako je nerealno da united moze dovesti snajdera i nekog dobrog golmana, onda nista nije realno u svijetu fudbala, bitno je samo sta lisac fergie zeli i misli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mah prvo se dobro drzao, nije ga bilo neko vrijeme ali evo izgleda da je prekrsio dogovor napokon. Nema vezze neka ga, neka pise decko, poznato je da mu objektivnost ide od ruke.Hawking je napisao/la:Čuj dogovorit se s Pajom, pa taj bot je toliko isfrustriran uspjesima Uniteda da više i sam ne zna šta da izmisli kako bi to omalovažio, te sudije, te dugovi, te krkani, tačno mu nije lako...

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vi ste svi samo ljubomorni što niste objektivni kao Papaja 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
@Romario pusti se te price o dugovima, neda mi se to objasnjavati vjeruj po 100-ti put ali novca ima itekako. Bilo je par izjava Davida Gill-a u kojima spominje 80 i vise miliona funti Fergusonu za pojacanja. Dakle love ima eh sada je sve do Fergiea i kako ce on to trositi. Kreativac u veznom redu nam je itekako potreban a s obzirom na godine Giggsa te cinjenicu da je Valencia bio dugo povrijedjen pa kasnije i Park, uz obaveze na Azijskom kupu, spali smo bili na Nanija i Ryana samo pa je cesto Gibson znao igrati na krilu, a to ti je vjeruj lose po zivce gledati njega bilo gdje a pogotovo na krilu. Dakle po meni trebaju nam dobar veznjak, krilo i golman.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Paja je rekao čistu istinu.
Rooney nije ostao na OT-u jer cijeni navijače i klub,ostao je zato što mu je sedmična plata sa 80.000 skočila na vrtoglavih 250.000 funti.
Rooney nije ostao na OT-u jer cijeni navijače i klub,ostao je zato što mu je sedmična plata sa 80.000 skočila na vrtoglavih 250.000 funti.
You'll never walk alone.
I vrijedi svaku funtu ulozenu u njega.VolimLiverpool je napisao/la:@Paja je rekao čistu istinu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
ma vjerujem i ja da nije problem potrositi 80 miliona na transfere, pogotovo ne zbog toga sto vec nekoliko sezona nije ferguson puno trosio, cak je puno vise prodavao nego kupovao, i tako mislim da nema nikakvih problema oko dovodjenja igraca skupih, samo ako se to fergusonu cefneRooney88 je napisao/la:@Romario pusti se te price o dugovima, neda mi se to objasnjavati vjeruj po 100-ti put ali novca ima itekako. Bilo je par izjava Davida Gill-a u kojima spominje 80 i vise miliona funti Fergusonu za pojacanja. Dakle love ima eh sada je sve do Fergiea i kako ce on to trositi. Kreativac u veznom redu nam je itekako potreban a s obzirom na godine Giggsa te cinjenicu da je Valencia bio dugo povrijedjen pa kasnije i Park, uz obaveze na Azijskom kupu, spali smo bili na Nanija i Ryana samo pa je cesto Gibson znao igrati na krilu, a to ti je vjeruj lose po zivce gledati njega bilo gdje a pogotovo na krilu. Dakle po meni trebaju nam dobar veznjak, krilo i golman.
to za krilo sto pricas ne slazem se da imate tako suzen izbor, koliko ja pratim unitedove utakmice vidim da krila igraju nani, valencija, park, cesto i runi to igra ako je recimo berbatov ili cikarito u sredini, mislim da vam krilo nije neki prioritet, mada razumijem da bi voljeli i tu nekog novog mocnijeg igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.