FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi ovu tekmu nismo izasli da dobijemo nego "samo" da ne izgubimo.. dobro je, planski. Sad ubaci Mehmedovica, masterclass u zadrzavanju.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 11 apr 2025, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ova ekipa Sarajeva je u rangu ko kad nas je vodio Hurtic, zali Boze silnih para
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- napoleon72
- Kontakt:
Bez Guliashvilija bismo imali 20 bodova manje, minimalno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Jojjjjjjjjjjjj .......
- napoleon72
- Kontakt:
Yebalo ga vise nabijanje, ko da je Drogba u spicu a ne Kyeremeh
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Onom se momku izvinuti što je pisao za Turkeša.
**** ga ovaj ziheraš otkako je došao.
Minute na kapaljku u firmaciji gdje se ne bi ni Levandovski snašao.
**** ga ovaj ziheraš otkako je došao.
Minute na kapaljku u firmaciji gdje se ne bi ni Levandovski snašao.
-
- Kontakt:
Ljudi mi borcu idemo u dva puta, klima nam se treca pozicija, a sami smo sebi krivi picke od igraca fuj !!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Bez volje,zara,emocije prema klubu u kom igras kvaliteta i slicno.....
- PeppermintSA
- Kontakt:
ogavno, odvratno, fuj
Po sta smo dosli, to smo i ostvarili. Planski.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo da se Zekiću sve ovo ne zgadi, pa da digne ruke od svega i ode. Toga se bojim.
Daj moze li ko molim vas napraviti highlightse promasaja tj ovih debilnih udaraca preko gola, ovih jadnih kornera u kontru, dodavanja u aut????? Moze li iko??? Da debilima posalje koliko su jadni i koliko primaju para za to sve???? Iko???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Kao što danas rekoh nebitna utakmica,sačekati utorak za spas sezone pa onda uljudno i civilizovano iznijeti svoje mišljenje o treneru i ekipi 

#haramball #tobejarabi #krampa #dabogsacuva
Volio bih vidjeti tacnost dodavanja ovog unusica majko draga.. Kakav horor
Unusic, pavicic, lulic, kupresak, keremeh, gruzijac br 2.. ovo treba prvom prilikom nabiti iz kluba svega mi, ovo sta oni pruzaju na terenu cemo isto odraditi ja i par momaka iz mahale za dosta manje pare

Unusic, pavicic, lulic, kupresak, keremeh, gruzijac br 2.. ovo treba prvom prilikom nabiti iz kluba svega mi, ovo sta oni pruzaju na terenu cemo isto odraditi ja i par momaka iz mahale za dosta manje pare
Zadnja izmjena: leo1946, dana/u 11 apr 2025, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
1946-1987
-
- Kontakt:
Sramota ko nosi dres naseg kluba nisu vrijedni spomena, sem gulija jedino on , ovo ostalo toplo/ hladno, smucilo mi se vise ovo gledati cirkus, akcije nikakve, nista samo vracaj, nabij , napadaca nemas 9-ku dobru, ja ne znam cemu ovo vodi , mastamo o nekim titulama, mislim no coment!
Hoceli ijedna generacija dozivjet da nas klub napravi iskorak kakav ja mozda necu, ali sta se desava sa nama, ides sad u BL tamo nemas sta traziti ni u kupu, ni prvenstvo mislim da nam je to svima jasno…
Gadite mi se!
Bjezi ba zekicu vise i tebe ne mogu slusati sramota!!!!
Hoceli ijedna generacija dozivjet da nas klub napravi iskorak kakav ja mozda necu, ali sta se desava sa nama, ides sad u BL tamo nemas sta traziti ni u kupu, ni prvenstvo mislim da nam je to svima jasno…
Gadite mi se!
Bjezi ba zekicu vise i tebe ne mogu slusati sramota!!!!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 11 apr 2025, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
8 utakmica na kosevo protiv iole ozbiljnijeg protivnika bez pobjede . Zrinjski 3x,borac2×, Zeljeznicar,Aktobe,Trnava .
- napoleon72
- Kontakt:
Gori ste vi sto mastate, dok Mirvic vodi klub trece mjesto treba slavit ko titulu.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:53Sramota ko nosi dres naseg kluba nisu vrijedni spomena, sem gulija jedino on , ovo ostalo toplo/ hladno, smucilo mi se vise ovo gledati cirkus, akcije nikakve, nista samo vracaj, nabij , napadaca nemas 9-ku dobru, ja ne znam cemu ovo vodi , mastamo o nekim titulama, mislim no coment!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sad ce nam derbi sa konama na Koševu biti direktna borba za trece mjesto.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:55Gori ste vi sto mastate, dok Mirvic vodi klub trece mjesto treba slavit ko titulu.KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 19:53Sramota ko nosi dres naseg kluba nisu vrijedni spomena, sem gulija jedino on , ovo ostalo toplo/ hladno, smucilo mi se vise ovo gledati cirkus, akcije nikakve, nista samo vracaj, nabij , napadaca nemas 9-ku dobru, ja ne znam cemu ovo vodi , mastamo o nekim titulama, mislim no coment!
Ova ekipa bez Gulija i Renata je karanana mrtva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.