Ma kakva titula nismo mi dorasli jos tog nivoa realan treba biti, mi smo dosta bodova prosuli to se vidjelo u derbijima, i protiv vas ne ocekujem nista posebno, vraca se guli to je jedino pozitivno.

Ma kakva titula nismo mi dorasli jos tog nivoa realan treba biti, mi smo dosta bodova prosuli to se vidjelo u derbijima, i protiv vas ne ocekujem nista posebno, vraca se guli to je jedino pozitivno.
Bukvalno isto,upalio vidio u 7 minuta svu katastrofu nassg fudbala i izgasio,ne smijem ni pomislit sta bi se desilo da je ostalo 0-0 do 75min al to ovi cetnici i hoce da nam ogade ovu nasu ligu i da onda mogu nesmetano radit sta hoce u ligi bez ikakvog pritiska,majku im **** cetnicnicku.luckystrike je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:59Upalim malo borca, dovoljna mi minuta bila da mi se zgadi fudbal. Faul nepostojeći svira na 30 m - izvodi se s 25 m, lopta ko strijela metar preko gola - lafo korner... Sloboda u napadu, kvrzic u korner, peric pokazuje gol aut, a komentator stidljivo mislim da je ovdje sudija pogriješio.
Jadno da jadnije ne može.
caffetin je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:39svesi ti razumijo nepravise englez mescini dasi pokisoKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 18:53Prvo mi prevedi sta si napisao, a sta te boli **** jel se sta moglo ???
KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:07**** balavac drzi se selje i gledaj sutra tekmu, mani se ti Sarajeva.caffetin je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:39svesi ti razumijo nepravise englez mescini dasi pokisoKosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 18:53Prvo mi prevedi sta si napisao, a sta te boli **** jel se sta moglo ???
Treba čitati sa razumijevanjem, bili dobri i odjednom loši. Hajde mi loši, šta je sa Zrinjskim ?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:12Ma kakva titula nismo mi dorasli jos tog nivoa realan treba biti, mi smo dosta bodova prosuli to se vidjelo u derbijima, i protiv vas ne ocekujem nista posebno, vraca se guli to je jedino pozitivno.![]()
Znaci ucestvujete u malverzacijama?fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:31Treba čitati sa razumijevanjem, bili dobri i odjednom loši. Hajde mi loši, šta je sa Zrinjskim ?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:12Ma kakva titula nismo mi dorasli jos tog nivoa realan treba biti, mi smo dosta bodova prosuli to se vidjelo u derbijima, i protiv vas ne ocekujem nista posebno, vraca se guli to je jedino pozitivno.![]()
Jok mi smo loši, Zrinjski učestvuje. Još ako Borac pusti kup, ostadoste bez Evrope.Pablo11 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:32Znaci ucestvujete u malverzacijama?fks74 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:31Treba čitati sa razumijevanjem, bili dobri i odjednom loši. Hajde mi loši, šta je sa Zrinjskim ?KosevoZove je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:12Ma kakva titula nismo mi dorasli jos tog nivoa realan treba biti, mi smo dosta bodova prosuli to se vidjelo u derbijima, i protiv vas ne ocekujem nista posebno, vraca se guli to je jedino pozitivno.![]()
Selam alejk i bašum sagosum
Jbg ne mozemo svi Evropu igrati.
Pa nisu losi, nemoj zajebavat'. Borac im bjezi samo deset bodova i narednu igraju u BL, tamo ih dobiju i eto ih na +7, jos proigrali samo tako. Bice neizvjesno do kraja prvenstva. Ko kaze da bacaju pare na levate i da nema rezultata ni na mapi ? Dje su ti dusmani koji lazu da su najskuplja ekipa sa trofac igrom. Posjeta sve govori
Pa po ovoj vasoj formi i povredama sto ne bi moglo? Jedino da derbi uzmete to bi presudilo. Ali mislim da ce do derbija biti vec istopljeno -3.
Opet dusmani napadaju, bilo ih je minimalno 14200; Mozda greska prilikom upisasvrakino1921 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:46WWIN liga BiH 24/25
FK SARAJEVO - HŠK ZRINJSKI (0 : 0) 0 : 0
Datum: 11.04.2025 18:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 4200
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Novalić Arnel (Doboj) | A2: Čolić Josip (Kupres)
Delegat: Lušija Vahidin (Busovača)
Posmatrač suđenja: Paradžik Goran (Ljubuški)
Ja odavno prestao da polenisem sudjenje na njihovim tekmama,kome sta nije jasno neka pogledaju tekme sa SB,Goskom,Slobodom,Igmanom,Velezom za pocetak i sve odma bude jasno,bas moras bit bolestan pa ono vrijedjanje inteligencije da gledas.Ejnur je napisao/la: ↑11 apr 2025, 21:12Bukvalno isto,upalio vidio u 7 minuta svu katastrofu nassg fudbala i izgasio,ne smijem ni pomislit sta bi se desilo da je ostalo 0-0 do 75min al to ovi cetnici i hoce da nam ogade ovu nasu ligu i da onda mogu nesmetano radit sta hoce u ligi bez ikakvog pritiska,majku im **** cetnicnicku.luckystrike je napisao/la: ↑11 apr 2025, 20:59Upalim malo borca, dovoljna mi minuta bila da mi se zgadi fudbal. Faul nepostojeći svira na 30 m - izvodi se s 25 m, lopta ko strijela metar preko gola - lafo korner... Sloboda u napadu, kvrzic u korner, peric pokazuje gol aut, a komentator stidljivo mislim da je ovdje sudija pogriješio.
Jadno da jadnije ne može.
Ima na cemu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, SamoDaKazeem, sampras i 36 gostiju.