boki86 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 06:30
napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2025, 23:51
Ja Zekicu fkt nemam sta prigovorit, od gov.ana pitu pravi i to dobar burek. Kvalitetom smo bara bara sa Zeljom, necu vrtit onu pricu da prose jer imaju oni finih para, al brate sigurno nemaju uslove kao mi. A sad napravi kombinovani sastav nase dvije ekipe, yebo me svak ako nece bit vise njihovih igraca. Rahimic i malo novca sastavise maltene bolju ekipu od miliona i nekih qrcevih neovisnih skauting agencija. Strasno.
Kao sto rekoh, ne zamjerim Zekicu nista, al ne mogu da shvatim da je i on jednodimenzionalan i tvrdoglav kao i more trenera prije njega. Druze, probaj nesta promijenit ako vidis da ovako ne ide. Probaj drugu formaciju, probaj nesta. Yebeni Rozman je promijenio formaciju pred kraj i unistili smo sve u tom dijelu sezone. Ne mislim da je sve u toj formaciji (formacija je samo slovo na papiru), al brate nema logike da se 80 min napucava lopta s nase polovine na spica od 170 koji to nije. Da Ibrahimovica imas gore, ne moze tako, nelogicno je. Lulic i Pavicic van svake forme, vala ako je Krdzalic sad slabiji od obojice nek fakultet upise. Pa evo Jatta danas dobi 10ak minuta, frajer poslije ove dvojice izgleda ko Pogba u prajmu.
Vecinu igraca je i zekic doveo, njegovi su. Isti ti ne igraju zbog cega god. Nemoj nam prodavati muda pod bubrege istim izjavama poslije utakmice, nismo slijepi i ne vrijedjaj nam inteligenciju. Neke okolnosti, povrede ovo ono ti ne idu u prilog, ali to je zivot, nekad si gornji nekad donji.
Radi svoj **** posao za koji si debelo placen, izvuci glavu iz guzice
Ma nisu brate, kako su njegovi? Mislim hajmo realno, pola ekipe je doslo prije njegovog potpisa ili u 7 dana poslije njega, sto je po meni prerano za bilo kojeg trenera da ista dovede. Jovic, Djordjevic i Rockov dosli par dana prije Zekica, pa bas onda su pljuvaci govorili "mislite da je Zekic ovo odobrio, niko ga i ne pita". Unusic, Bubanja i Jatta par dana poslije Zekica, Kupresak mjesec poslije i on je mozda prvo njegovo pojacanje. Pavicic i Lulic su definitivno njegovi. Butic isto, mada budimo realni, jel Zekic rekao "ne trebaju mi Prevljak, Koljic ili Perica, dajte mi Butica da osvojim sve"? Utjesna nagrada i zadnji izbor, kao kad su Vinku obecavali Beciraja a kupili Cmiljanica. Gordeziani je doveden da pravi drustvo Guliashviliju, njega niko nije aminovao.
Generalno kod nas za sve dobro se trener ne spominje, za sve lose je kriv. Slazem se i ja za sve ostalo, da je tvrdoglav, da ima preglupe izjave i nula autoriteta (jedno 5 puta je rekao da su pojedini igraci zavrsili sa klubom a svi redovno igraju), da je vjerovatno i svlacionicu izgubio. Spominjao je neko, igraci se pichkaraju nasred terena haman svaku utakmicu. Al po meni Zekic nije kriv za to sto Kyeremeh ne zna pasa potrefit ili sto je Turkes mlitav ko baba od 80 godina. Losi igraci su dovodjeni godinama, ko god da je to aminovao. Mrtvi Zeljo dovodi bolje, pa sad bi njihovi Sosic, Karamarko, Muftic, Krpic, Al Jabber i Boljevic hladno mogli kod nas u prvu postavu. Ako ne i ker Radovac. A odnos finansija nam je kao Man City i Crystal Palace.