Ohanite sad malo sljedeću sedmicu
Nema potrebe protiv vas
Sta li je onda vas strucni stab tek
la ilajlalala mutešerifolsun oposum
Zekicu je ova sezona samo probna, iz uprave ga niko therati nece nebitno kako zavrsilo, jedino ako sam odluci da napusti
Gdje su čestitke i cvijeće za banjalučane?PrinceBobby18 je napisao/la: ↑12 apr 2025, 00:02la ilajlalala mutešerifolsun oposum
A kod njih je extra forma, čekaj im ove teže utakmice. U ovom proljetnom dijelu je samo Borac u formi, svi ostali igraju slabije.
Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Ako ispadnu iz kupa narednu domacu bice ih 17 na tekmi![]()
Bas ocm sve satro ne zanima ih fks, a samo nas spominju, komentarisu koliko nas je na stadionu itd., predlazem da malo se danas fokusiras na tekmu protiv goska, hoceli opet biti pobjeda u 90+ pitam za druga?Pendulum je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:52Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Skocentriši se.![]()
Pendulum je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:52Puno o navijačima Sarajeva razmišljaš i pišeš a danas igra Vaso Crni.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2025, 14:50Tema se hladno moze preimenovati, predlazem novi naslov teme, kada pitari utihnu, mislim da je prikladno![]()
Skocentriši se.![]()
Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, jurisicduska, mma_hz, Predatod i 21 gost.