Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
I ja mislim da Barci nece biti lako kako mnogi očekuju protiv Borussije.
Jednostavno LP je drugo takmičenje i ut dvije utakmice sve je moguće....uz agresivnu igru koju forsira Flick mislim da BVB ima dosta vece sanse nego mnogi misle.
Samo da se ne ponovi ona utakmica sa Realom i vodstvo pa tezak poraz.
Bayern protiv Intera bice jako teška utakmica.Samo da prvi me prime gol...Inter igra strasnu odbranu a Bayern sebe dosta muci protiv takvih protivnika.
Jos bez pola tima bukvalno sve je moguće.
Nesto se nadam ranom golu i onda bi pobjeda bila sigurna.
Nadam se pobjedi Bayerna i bar minimalnom porazu BVB mada iskreno mislim da se ova
Barca itakako moze iznenaditi i mozda cak i sa po povoljnim rezultatom ganjati polufinale sto da ne Njemačko
Jednostavno LP je drugo takmičenje i ut dvije utakmice sve je moguće....uz agresivnu igru koju forsira Flick mislim da BVB ima dosta vece sanse nego mnogi misle.
Samo da se ne ponovi ona utakmica sa Realom i vodstvo pa tezak poraz.
Bayern protiv Intera bice jako teška utakmica.Samo da prvi me prime gol...Inter igra strasnu odbranu a Bayern sebe dosta muci protiv takvih protivnika.
Jos bez pola tima bukvalno sve je moguće.
Nesto se nadam ranom golu i onda bi pobjeda bila sigurna.
Nadam se pobjedi Bayerna i bar minimalnom porazu BVB mada iskreno mislim da se ova
Barca itakako moze iznenaditi i mozda cak i sa po povoljnim rezultatom ganjati polufinale sto da ne Njemačko
- kraljttbvb
- Kontakt:
Borusiji je najlakse igrati protiv jakih ekipa. Večeras je sve do Adeyemija, ako on bude na visini zadatka u kontrama, moglo bi svašta biti.
Borusiji je najteže igrati na postavljenu odbranu i protiv parkiranog autobusa, tad ne znaju kako doći do gola, a protivnik im složi kontru i zabije gol.
Može veceras svašta biti, može ih Barca razbiti kao što su Bajerna, a može ih Borusija uzeti na kontre, posebno ako domaći udju nadmeno i sa stavom lako ćemo...
Borusiji je najteže igrati na postavljenu odbranu i protiv parkiranog autobusa, tad ne znaju kako doći do gola, a protivnik im složi kontru i zabije gol.
Može veceras svašta biti, može ih Barca razbiti kao što su Bajerna, a može ih Borusija uzeti na kontre, posebno ako domaći udju nadmeno i sa stavom lako ćemo...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sutra brate mili, nismo mi još kupili Adeyemijakraljttbvb je napisao/la: ↑08 apr 2025, 11:10Borusiji je najlakse igrati protiv jakih ekipa. Večeras je sve do Adeyemija, ako on bude na visini zadatka u kontrama, moglo bi svašta biti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da je bio neki sudija iz BL, pa da je svirnuo neki ko fol penal ili bezveze crveni karton, moglo je zavrsiti 2-2. Ovako poraz kod kuce...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Biti ce veceras cupavo protiv barce
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 09 apr 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sudac je komotno mogao navuci barcin dres , koliko navlaci barci ocigledno je!
Guirassy masi kod prve sanse loptu , kod druge u vanjski dio mreze .
Realno je moglo biti 1:1
Guirassy masi kod prve sanse loptu , kod druge u vanjski dio mreze .
Realno je moglo biti 1:1
Moglo bi se lahko desit da njemačke klubove budu koštale njihove devetke, sinoć Kane zicer koji bi vjerovatno odveo tekmu u drugom pravcu, večeras Guirassy zicer.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
He he he…kraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2025, 05:35Da je bio neki sudija iz BL, pa da je svirnuo neki ko fol penal ili bezveze crveni karton, moglo je zavrsiti 2-2. Ovako poraz kod kuce...
-
- Kontakt:
Nastavlja Robert gdje je stao dok je igrao za Bayern.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:06He he he…kraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2025, 05:35Da je bio neki sudija iz BL, pa da je svirnuo neki ko fol penal ili bezveze crveni karton, moglo je zavrsiti 2-2. Ovako poraz kod kuce...
He he he…
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije ni super strašni Bajern bolje prošao protiv BarceCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:24Nastavlja Robert gdje je stao dok je igrao za Bayern.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:06He he he…kraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2025, 05:35Da je bio neki sudija iz BL, pa da je svirnuo neki ko fol penal ili bezveze crveni karton, moglo je zavrsiti 2-2. Ovako poraz kod kuce...
He he he…

-
- Kontakt:
Tješi se.kraljttbvb je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:40Nije ni super strašni Bajern bolje prošao protiv BarceCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑09 apr 2025, 22:24Nastavlja Robert gdje je stao dok je igrao za Bayern.
He he he…![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
Barca masina, mora se priznati da su razbili Borusiju veceras, samo im ne treba onaj ciganluk i ono neko bezveze valjanje...
Barca poezija, kakva tehnika, brzina, okretnost.
Ja volim deutsche fussball ali ove godine finale zaslužuju Barca i PSG, nebitno s kim igrali u polufinalima.
Ja volim deutsche fussball ali ove godine finale zaslužuju Barca i PSG, nebitno s kim igrali u polufinalima.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rezultat je previsok jer je BVB imao svoje prilike, posebno ona sansa Guirassya. Borussija je na trenutke pokazala da moze parirati. Za razliku od BVB, Barsa je sjajno vođen tim, zasluzuju da osvoje trofej.
Zasto Beier ne igra u prvih 11, to samo zna Kovac.
Edine sine vrati se, sve ti je oprosteno.
Zasto Beier ne igra u prvih 11, to samo zna Kovac.
Edine sine vrati se, sve ti je oprosteno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Hoce li veceras braniti Neuer ili onaj novi sto zna samo mahati rukama?
Nadaš se da će častiti kao što su crno žuti golmani godinama častili?
Stavilo se kesa danas na Dortmund. Mora se iskoristiti ova poklon kvota od preko petice. Nista drzavni projekat nije jaca ekipa.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:33Hoce li veceras braniti Neuer ili onaj novi sto zna samo mahati rukama?

- kraljttbvb
- Kontakt:
Teška dilema danas u Minhenu - izvesti prvi tim, pa protiv Intera biti umoran ili danas izvesti drugi tim, a onda možda zijaniti BL...Mogli je napisao/la: ↑12 apr 2025, 15:07Stavilo se kesa danas na Dortmund. Mora se iskoristiti ova poklon kvota od preko petice. Nista drzavni projekat nije jaca ekipa.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2025, 13:33Hoce li veceras braniti Neuer ili onaj novi sto zna samo mahati rukama?![]()
Valjda prva Bundesliga neće ugostiti još jednu selo u svoj dom.
Elversberg, šta ti je, pomamio se
Imamo mi najveće brdo Bundeslige i varoš koja to zaslužuje.
Naprijed K'lautern
Elversberg, šta ti je, pomamio se

Imamo mi najveće brdo Bundeslige i varoš koja to zaslužuje.
Naprijed K'lautern

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kim i postavljanje kod gola 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.