FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Joj jesmo jadni u pojedinim momentima. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kane nas opasno izyeba u zadnje dvije utakmice
Edit: nismo naivni, mi smo glupi
Edit: nismo naivni, mi smo glupi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Daj Peretza, goni Thomasa Krafta s gola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ignorisati ovu tekmu.
Pavle, Gnabry od prve moraju, Pal dm, kimmich bek, a coman da udje u 60.
Olice amc, lijevo gnabry, desno sane.
Ova ekipa moze pobijediti inter ako lik sa klupe pokaze makar gram testosterona.
Pavle, Gnabry od prve moraju, Pal dm, kimmich bek, a coman da udje u 60.
Olice amc, lijevo gnabry, desno sane.
Ova ekipa moze pobijediti inter ako lik sa klupe pokaze makar gram testosterona.
-
- Kontakt:
Kakva **** od trenera i od ekipe.
Ne mogu ništa ignorisati. Ne mogu ignorisati činjenicu da ne dobijamo utakmice u zadnjim minutama zbog toga jer smo mentalno slabi. Nešto tu ne štima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli mogce sta radi odbrana ovih zadnjih utakmica leveru daju idalje sansu
Harry u zadnje dvije utakmice
tesko u Milanu valjda kuhar nesto opet odradi
Harry u zadnje dvije utakmice

Dobro smo i prošli mogli smo od mrtvog Dortmunda izgubiti,sreća pa i Bayer kisao i nudi nam titulu.
Mentalni patuljuci iz prvog udarca prime gol.
Mentalni patuljuci iz prvog udarca prime gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta sa tog nekog psiholoskog aspekta, bodovno je ostala ista razlika, iako je ovo bila prva mec lopta za BL.
Bar se nitko nije ozlijedio, mucimo se da zabijemo a onda jeftino primamo golove, tako je bilo i danas i protiv Intera.
Gnabry jos jednom pokazao koja je razlika izmedju njega i Sanea/Comana, a to je realizacija, njega bih gurnuo od pocetka, a Pavlovic im proda dvije lopte, daleko je on od spremnog igraca.
U srijedu utakmica sezone, ispit zrelosti ove ekipe, i da dodam, nije nas ni sreca pratila ove zadnje dvije utakmice, pa hajde da nam se vrati u ovoj sljedecoj.
Bar se nitko nije ozlijedio, mucimo se da zabijemo a onda jeftino primamo golove, tako je bilo i danas i protiv Intera.
Gnabry jos jednom pokazao koja je razlika izmedju njega i Sanea/Comana, a to je realizacija, njega bih gurnuo od pocetka, a Pavlovic im proda dvije lopte, daleko je on od spremnog igraca.
U srijedu utakmica sezone, ispit zrelosti ove ekipe, i da dodam, nije nas ni sreca pratila ove zadnje dvije utakmice, pa hajde da nam se vrati u ovoj sljedecoj.
Fantasticne izmjene, beskompromisno i hrabro. Guerrero, Gnabri, pa i Pavlovic za desetke. Ne znam bili se ljutio na njega ili zahvalio Bogu, ali sve u svemu nosamo ovih 6 bodova nekako, jos da Inter sjebemo i klanjacu bar Sabah i Aksam. Urbig - Laimer, Dier, Stanisic (Goretzka), Guerrero - Kimich, Pavlovic, Olise- Coman, Kane, Gnabri....i onda da namlatimo katalonsku balavurdiju na celu sa cika Levom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Heidennheim i Mainz su dva naredna protivnika, dobiti te dvije utakmice i zavrsiti ovu pricu oko titule.
Nema veze zbog ovog remija, veca je sreca sto smo mozda dobili asa u rukavu u vidu Gnabrya te cemo na raspolaganju imati Comana i Pavlovica kao dodatne mogucnosti sa klupe.
Nema veze zbog ovog remija, veca je sreca sto smo mozda dobili asa u rukavu u vidu Gnabrya te cemo na raspolaganju imati Comana i Pavlovica kao dodatne mogucnosti sa klupe.
-
- Kontakt:
Teške droge.Dilah je napisao/la: ↑12 apr 2025, 20:34Fantasticne izmjene, beskompromisno i hrabro. Guerrero, Gnabri, pa i Pavlovic za desetke. Ne znam bili se ljutio na njega ili zahvalio Bogu, ali sve u svemu nosamo ovih 6 bodova nekako, jos da Inter sjebemo i klanjacu bar Sabah i Aksam. Urbig - Laimer, Dier, Stanisic (Goretzka), Guerrero - Kimich, Pavlovic, Olise- Coman, Kane, Gnabri....i onda da namlatimo katalonsku balavurdiju na celu sa cika Levom.
Highlight zadnje dvije tekme Kim, koje pomračenje od štopera 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
11 velikih šansi u zadnje dvije utakmuce 3 gola protivnici 5 sansi 4 gola nemoguce kakvi metalni patuclji
Harry vrijeme je pokazes da nesto i zasluzujes da osvojis
Kim nije ni za borca iz bl
Harry vrijeme je pokazes da nesto i zasluzujes da osvojis
Kim nije ni za borca iz bl
Ljudi ti šutiraju 3 puta u okvir gola primiš 2.
Pa mi smo od Holstein.K za pola sata primili 3 komada.Ludilo od odbrane.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad se sve sabere i oduzme rezultat je realan, jeste da su golove dali na blentav nacin, a mi promasili bar 5 zicera...medjutim ona njihova zadnja je bila bas da se zamrznes...plus ono kad Goretzka ukliza sa centra. BTW, da smo pobjedili bio bi to drugi ili treci najbolji bodovni saldo u zadnjih 20 godina posle 29 kol, bolji od Flickove ere. Sto se debitantske sezone trenera tice, jedan od najboljih rezultata ikada, zato bravo za Briselskog medzika, odmah mu produziti (i povecati platu) na makar 6 godina.
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 12 apr 2025, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Valjda ćemo i mi nekada prestati fulati 100% šanse… 
Bez obzira na rezultat koji je ok usled situacije na tebeli, bar za 10% vise sam siguran u prolaz protiv Intera nakon ove dosta tacne igre u drugom. Ova utakmica je iskristalisala najmanje 3 nova startera koji mogu dosta, Guerrero sa pozicije lijevog beka zna nekada biti korisniji od Daviesa, Gnabry, koji samo zbog svojih ludosti nije postao krilo za Bayernovu istoriju, izgleda kao da se prilicno sredio mentalno i fizicki, te Pavlovic koji zdrav i spreman moze vise od Goretzka. Tu je i Coman koji bi mislim protiv Intera vise pasovao od Sanea. Muller je pao sredinim drugom iako je imao par njegovih lopti sa osjecajem, narocito ona mekani pas za Guerrero i pronalazenja Harrija na drugoj. U prvom poluvremenu je vise jurio neko sopstveno dokazivanje, nelogicno sutirao itd. Nisam siguran da li bi bilo bolje da pocne ili da udje kad se odlucuje.
Treba nam 100 sansi za 1 gol. Tu nije trener kriv.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Insgesamt kamen die Münchner in den vergangenen beiden Partien auf 46 Torabschlüsse – lediglich drei Tore konnten die Bayern dabei verbuchen.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.